EditMutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
Edit
Her bulduğunuzu mideye indirmeyin kilo yapar.
Eğer büyüysede yediğiniz için tutacak korkun.
Edit
Elektrik süpürgesi torbasını boşaltmışlar bide yemişler tutmayıp napsın büyüYerlerdeyim hahahha:)) gercekten mi:))))
Tane tane ve haserst pisliği poşette ve ağzı bağlı şekilde kim napsin her biz altını baglioz haşerelerinböyle birşey bulsam, asla aklıma büyü gelmezdi. kimbilir ne unutmuşuz da bozulmuştur diye düşünür atardım.
haşerat pisliği bile olabilir. niye ağzınıza sürüyorsunuz.
Yerlerdeyim hahahha:)) gercekten mi:))))
Yuttuk dien varmi sadece çürümüş birşey mi ile dilime degdirdim mantikli olun birazEdit
Siz bu konuyu mantıklı olduğu içinmi açtınız ? Kapanacak birazdan zaten mantıklı konunuz.Yuttuk dien varmi sadece çürümüş birşey mi ile dilime degdirdim mantikli olun biraz
Kına yak kapansın oturup yani tutayım bilgi almak için sordumSiz bu konuyu mantıklı olduğu içinmi açtınız ? Kapanacak birazdan zaten mantıklı konunuz.
Zalım sınEdit
Şimdi gördüm bende sizin paylaşımla haşhaş ezmesinin siyah halı gibi yada çörekotu posası falan mutfakta bulunabilecek benzer şeyler bunlar yada çürümüş bisryden olabilirBulaşık teline benzettim ben
Ezilen bir yapı değil plastik gibi sünüyor evet tane tene ama plastik yapidaŞimdi gördüm bende sizin paylaşımla haşhaş ezmesinin siyah halı gibi yada çörekotu posası falan mutfakta bulunabilecek benzer şeyler bunlar yada çürümüş bisryden olabilir
siyah köpüğe ,
Şimdi gördüm bende sizin paylaşımla haşhaş ezmesinin siyah halı gibi yada çörekotu posası falan mutfakta bulunabilecek benzer şeyler bunlar yada çürümüş bisryden olabilir
Biri slime dedi. Bozulmuş slime olamaz mıEzilen bir yapı değil plastik gibi sünüyor evet tane tene ama plastik yapida
Hayr evde çocuk yok cevremizde de öyle küçük çocuk yok slimesi olan çocuk yok yaniBiri slime dedi. Bozulmuş slime olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?