Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Yaptım nevoş görüntü harıka
Poğaçayı yapmadım tuzlu çeşitleri varmışama peynirim içim hazır pazar günü yapaçağım o tarifi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 839064
Yaptım nevoş görüntü harıka
Poğaçayı yapmadım tuzlu çeşitleri varmışama peynirim içim hazır pazar günü yapaçağım o tarifi

Ne kadar güzel görünüyor.Eline sağlık canım.Nevreste'nin başlığında bu salatayı görünce kilime benzetmiştim hatırlıyormusun Nevreste.Hadi itiraf et neye benzetti bu kız da salatayı dedin mi içinden.Eskiden elde dokunan kilimler vardı onu çağrıştırmıştı bana.

Yok yok birşey düşünmedimHaklısın canım sahiden benziyorEfser'in salatası da çok güzel olmuşMutlaka denemelisiniz

Yok yok birşey düşünmedimHaklısın canım sahiden benziyorEfser'in salatası da çok güzel olmuşMutlaka denemelisiniz

İyi inanayım o zaman.Salatayla pek aram yoktur.Bana tatlı de,pasta de,börek de salata deme.Sağlıklı şeylerle pek aram yoktur.

Son düzenleme:
Sağlıklı bir güne günaydınlar benim mutfak yine diyete cevirtik

İçelim hemşom mümkünse şekersiz olsun diyetisyen sonra çemesin kullaklarımı

Sen nekadar vermek istyorsun hemşom:26:

Tamam senin ki şekersiz benim ki orta olsun
Ben yazın 4 kilo aldım canımÇok yediğim veya farklı beslendiğim için değil sadece hareketsizlikten En az 4 an fazla 8-9 versem süper olacakAma bir türlü başlayamıyorumNedeni misafir alacağım misafir alınca diyette olmak istemiyorumOda ben alacaktım başka bir arkadaşın bazı gerekçelerinden dolayı sırayı ona verdim ben aldıktan sonra başlayacağımBaşlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…