Dün evdeydim.Kıymalı gözleme yaptık.Bunlardan dört tane yedim.Çok yemişim öyle dedi evdekiler.Ama küçük dimi hadi siz de onaylayın..
Ben dahafazla yerim sankibencede küçük
Dün evdeydim.Kıymalı gözleme yaptık.Bunlardan dört tane yedim.Çok yemişim öyle dedi evdekiler.Ama küçük dimi hadi siz de onaylayın..
Evet çok küçükler ben de 3-4 tane yerdim
Günaydın
Yarın akraba ziyaretine gideçeğim.Giderken ikramlık birşey gödürmem lazım
1. Tarifim Nevoşun etimek salatası
2. Tuzlu arıyorum bulursam eklerim
Evet onu metini çok duydum bügün malzemeri alayımO salata çok güzel oluyor canımTuzlu nasıl birşey arıyorsun
Güzel oluyor canımEvet onu metini çok duydum bügün malzemeri alayım
Canım aslında poğaça tarzında birşey ben bulmuştum resmi kaybettim :44:
Güzel oluyor canım
Tarif varsa işin kolay
Tarif varda denenmemiş :18:
İçindeki malzemelerden az çok anlaşılıyor nasıl olacağıAma bir yere götüreceksen bilidiğin birşey yapsan:44:
Bende onu diyorum risk almıyayım şimdi
Evet öyle canımPeki poğaça mı yapacaktın
Menüye o galiba poğaça olur
Canım ablam sanada, tavukgöğsü yaparım
Afiyet olsun canımhani resim
Eki Görüntüle 835055
Canım bunumu kastetmiştin eğer öyleyse
KADAYIFLI TAVUK GÖĞSÜ:
yarım kg tel kadayıf
1 su b. ceviz
2 su b. tozşeker
125 gr.tereyağ
1 çay k. tarçın
tavuk gögsü için:
1 lt. süt
1 su b. un
1 su b. tozşeker
125 gr.margarin
vanilya
HAZIRLANIŞI:
Tencereye 125 gr.margarini alın üzerine 1 su bardağı unu ekleyerek kavurun.Un kavrulduktan sonra
üzerien 1 litre sütü ve 1 su bardağı toz şekeri ilave ederek pişirin.Mümkünse mikserle 5 dakika çırpın.Bu sırada Yarım kg.tel kadayıfı ince olarak kesin ve tavaya alın.Üzerine 125 gr.tereyağ ilave edin ve karıştırın.Üzerine 2 su bardağı toz şeker ve 1 su bardağı elinizle kırdığınız cevizi ilave edin devamlı karıştırarak kadayıfı kavurun.Son olarak tarçınını ekleyin.
Dikdörtgen bir kalıba tel kadayıfın yarısını zemine alın üzerine pişirdiğiniz tavuk göğsünü ilave edin ve tekrar kalan tel kadayıfı üzerie alın.
Soğuk olarak tatlınızı servis edin.
Ellerine sağlık nevoşumçok güzel görünüyor eminim tadıda öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?