Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Bende tekrar 3 kilo almışım canım demir eksikliğ çıktı tahlilerde bundan dolayı insülin dirençim artış yanı iştahım o yüzden açık
Bu gün başladım artık
Verirsin tatlım canını sıkma sitres yapma

Öyle mi canım sen de canını sıkma mutlaka verirsinBenim de düzelmeyen bir demir eksikliğim var,tiroid problemim de varİlaç kullanıyorum

Öyle mi canım sen de canını sıkma mutlaka verirsinBenim de düzelmeyen bir demir eksikliğim var,tiroid problemim de varİlaç kullanıyorum

Öylemi Allah şifasını versin canım zordur kilo kontoroli senin açından ama versin seni iradene güveniyorum ben
Bende kan ilacıma başladım biraz artarsa düzelirim inşallah

Öylemi Allah şifasını versin canım zordur kilo kontoroli senin açından ama versin seni iradene güveniyorum ben
Bende kan ilacıma başladım biraz artarsa düzelirim inşallah

Bizim genlerimizde var canım annem kızkardeşim,teyzem,kuzenlerim hepimizde demir eksikliği varBenim avantajım ilaç kullanabiliyorum ama annemin ve kızkardeşimin ilaca allerjileri varKan takviyesi yapılıyor
Öyle canım düzenim bozuldu mu kilo alıyorum çok belli olmuyor diyorlar ama tartı öyle söylemiyor
Kullan canım ilaçlarını ihmal etme

Çok zor yaaa sende sıkma canını benimde gördüğüm kadarsan bence çok iyiydin

Dünkü kahvaltı sofram gerçekten çok güzeldi keşke fotorağraf çekebilseydim
Menümde kahvaltılıkların ve yeşililklerin dışında bayatlamayan poğaça krep kanepe közlenmiş biber patates kızartması vardı

Fırsatın olmamıştırNeyse bir daha olursa unutma

Muzlu kekimle geldim çaylar da sizden artık.

[

Günaydınlar mutlu haftalar
Sofranızdan bereket eksik olmasın yaptıklarınızı mutlulukla sağlıkla ailenizle paylaşırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…