Tamam senin ki şekersiz benim ki orta olsun
Ben yazın 4 kilo aldım canımÇok yediğim veya farklı beslendiğim için değil sadece hareketsizlikten En az 4 an fazla 8-9 versem süper olacak Ama bir türlü başlayamıyorum Nedeni misafir alacağım misafir alınca diyette olmak istemiyorum Oda ben alacaktım başka bir arkadaşın bazı gerekçelerinden dolayı sırayı ona verdim ben aldıktan sonra başlayacağım Başlamam lazım
Bende tekrar 3 kilo almışım canımdemir eksikliğ çıktı tahlilerde bundan dolayı insülin dirençim artış yanı iştahım o yüzden açık
Bu gün başladım artık
Verirsin tatlımcanını sıkma sitres yapma
Öyle mi canım sen de canını sıkma mutlaka verirsinBenim de düzelmeyen bir demir eksikliğim var,tiroid problemim de var İlaç kullanıyorum
Öylemi Allah şifasını versin canım zordur kilo kontoroli senin açındanama versin seni iradene güveniyorum ben
Bende kan ilacıma başladım biraz artarsa düzelirim inşallah
Bizim genlerimizde var canım annem kızkardeşim,teyzem,kuzenlerim hepimizde demir eksikliği varBenim avantajım ilaç kullanabiliyorum ama annemin ve kızkardeşimin ilaca allerjileri var Kan takviyesi yapılıyor
Öyle canım düzenim bozuldu mu kilo alıyorum çok belli olmuyor diyorlar ama tartı öyle söylemiyor
Kullan canım ilaçlarını ihmal etme
Çok zor yaaasende sıkma canını benimde gördüğüm kadarsan bence çok iyiydin
Evet canım öyleyim halaBiraz versem iyi olacak yok sıkmıyorum fazla
Dünkü kahvaltı sofram gerçekten çok güzeldi keşke fotorağraf çekebilseydim
Menümde kahvaltılıkların ve yeşililklerin dışında bayatlamayan poğaça krep kanepe közlenmiş biber patates kızartması vardı
Fırsatın olmamıştır Neyse bir daha olursa unutma
Adra çok güzel görünüyorsen çay de ben sana bahcesini getireyim
Eki Görüntüle 846717
Bu da çaylar
Eki Görüntüle 846718
Ahh şimdi o bahçede olsaydık.Çay da çok güzel olmuş.Eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?