mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğenen beğeniyo cane:)))))))))))))))))
valla benim nası olucak bilmiyorum ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pasaport harçları yarıya düşmüş ..dün okudum da ..belki eşimle ben de ingiltere almanya yaparım ..almanyayı merak etmiyorum sevmem almanları da zaten ama ingiltere olabilir...
zuzu sen bu sıskalığınla zor dayanırsın o işlere :)) her gün baygın baygın gezersin artık :))

evet bende dün okudum bir senelikler altı aylıklar düşmüş

Samsun'da yaklaşık 10 yıldır ankesörlü telefonla aradığı 112 Acil Servis çalışanlarını cinsel içerikli sözlerle taciz ettiği iddia edilen kişi yakalandı.

Yaklaşık 10 yıldır 112 Acil Servis'i arayarak cinsel içerikli sözlerle çalışanları taciz eden kişiyle ilgili yürütülen soruşturmada, söz konusu kişinin son olarak otogardaki ankesörlü telefonu kullandığı belirlendi.

Otogarın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlının kullandığı aracı tespit etti.

Gıda firmasına ait olduğu anlaşılan aracın sürücüsü olan zanlı Okay S. (27) “telefonla cinsel taciz, kişilerin huzur ve sükununu bozma, kamu görevlisini tehdit ve hakaret” suçlarından gözaltına alındı.

Evli olan zanlının askere gitmeden önce başladığı eylemini askerden geldikten sonra da sürdürdüğü belirlendi.

Okay S'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

:roflol:

niye dayanamasın kız ben dayanıyorsam o hayli hayli dayanır ben 50 kiloyum o kaç kilo ki dayanır
ev işleri felan yoruyo ya onlarda yoruluyorum

niye dayanamasın kız ben dayanıyorsam o hayli hayli dayanır ben 50 kiloyum o kaç kilo ki dayanır
ev işleri felan yoruyo ya onlarda yoruluyorum

kilo önemli değil o somalililer gibi mübarek ..kanı canı yok kaydirigubbakcemile3..sen ona göre daha iisin yüzünde kan can var en azından ...bir de zuzu hassas ..şimdi evlendikleri gece de allerji filan olur neme lazım gitti gümbürtüye gerdek iimi :roflol::roflol: şaka bir yana nasıl oldun zuzu düzeldimi allerjin :Saruboceq:

valla umu bilmem artık ben mi yorulurum omu yorulur bilmem:)))))))))))))))))))))

he valla kız belli olmaz belki alerjime iyi gelir:))))))))))))))))))))) ya valla dün ve bugün azaldı ama korluyorum anında birden şişiyo

benimde yok kız canım kanım iyice cılız landım allahdan resimlerde toplu çıkıyorum niyeyse yüzüm kilolu çıkıyoda resimlerim kötü değil
yatıyorum ediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyo yaa
siz işe gidiyosunuz ya benden daha dinçsinizdir bende başlıcam ocak gibi işe evde dur dur temizlikden kafayı yicem nerdeyse
bende çıktım yarın devam ederim ben artıkkkk

geldim ulen ulen herşey aynımı olucak senle elektirkler gitti çok kötüyağmur yağıyo asansörde kaldım bütün bina bana seferber oldu ay rez,l bir durum ya bütün şirket döküldü

kıızm tek başıma kaldım asansörde bu ikinci ya nefes alamdım ya deli olcaktım....baktım güzel benimde gri var bide siyah var herkes çok beğeniyo resmini çeker koyarım 10 tl almıştım

korkma bir şey olmaz..ben de çok kaldım asansöde hiçbirşey olmadı ..panik yaparsan nefes alamazsın tabi..imdat düğmesine bas bekle...sosyete pazarında vardı 10 liraya da onların kumaşı üste yapışan sinc gibiydi almadım ben de ...

ya korkmadım sadece nefesim daraldı panik yapmadım zaten tlf açtım btün herkes panik yaptı ona deli oldum benimde ikinci kalışım ilkinde 3 saat kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…