tatlım benım yaşım büyük sayılmaz =)=) sen kaç yaşındasin ki bana abla demen için epeyce küçük olman lazım =)=) 21 yaşım benımAyy ayy çok teşekkürler ablacım=))
cnm bende çok kullanırım derin dondurucumu yanı en azından 6 aydır çok yoğun kullanıyorum =)=) barbunya bende koydum tadıda çok güzldi hiç bi değişime uğramamıştıben buzdolabının derin dondurucusunu kullanıyorum zaten iki kişiyiz yetiyor.
en büyük kurtarıcımdır derindondurucu hep zor anımda yetişirelime geçeni koyarım
desem yeridir.
yaptığım her türlü börek,tatlı-tuzlu kurabiyeyi koyarım sadece kek türü şeyler hoş olmuyor çıkınca diğerleri yeni yapılmış gibi oluyor,taze yufka,fazla ekmek,köftelik ekmek,köfteyi hazırlayıp şekil
veriyorum ve paketleyip koyuyorum ve haşlanmış nohut,kuru fasulye...
mantı,yaprak sarması,yazdan taze fasulye onu annem yapıyor ben bilmiyorum açıkçası
domatesle felan soteleyip poşetlere koyuyor ellerine sağlık...bende taze barbunyayı
ayıklayıp koydum ilk kez.
mblue ben biber dolmasını doldurup koyuyorum ama çok yer kaplıyo.sen doldurmadan koyuyosun sanırım.çiğdenmi koyuyosun?nasıl oluyo?
iyi akşamlar herkese gündüzleri katılamıyorum sohbete akşamdan akşama:))
hemşirem kek kağıtlarının altına bir sey koymuyorum bence senin hamur biraz cıvık oluyordur ve akıyordur biraz katı olması gerekir
hergün 2 konumuz oluyor dün kek ve pilavdı
bugün de dondurucu ve köfte
köfte konusunda pek bir bilgi sahibi değilimdir ben buzluğuma attıklarımdan bahsedeyim
yetmiyor bana buzluk aslında dondurucu almak istiyorum ama seneye evime inşallah
kurabiye ve börek koyarım sarma ve fırınlanmış mantı koyarım
sebzelerden közlenmiş patlıcan,yeşil fasülye.haşlanmış mısır,bezelye,bamya,kızartmalık doğranmış biber,yemeklik ince doğranmış biber,julyan doğranmış kırmızı salçalık biber ,barbunya koyarım
bir de bu sene buraya ait melke mantarını soteleyip poşetlere koydum çıkarıp yağda kavurup yumurta kırıyorum
çok sevmediğimiz zeytinleri çekirdeklerinden çıkarıp doğrayıp koydum pizzalara veya poğaçaya hazır
peynirler,tavuk suları var aklıma gelenler bunlar şimdilik
bu arada hanımlar yarındaa prtik yemk ler üzerinde konuşalım =)=) malum çlaışan hanımlara lazım =)=) hmen hmen yapılcak ymkler bana çok lazım oluoda=)=) ev iş olunca =)=) emınımkı aramızzda brisürü çalşan ev hnımlarıda vardır hepimize lazım prtık ymkler =)=) prtk bilgilerde öle yarın görüşmek dileğiyle esen kalın=)
selam kızlar...
çok acil bir sorum olacaktı, bilen varsa çok mutlu olurum...
evde bir sürü ayva var ve ben onları yarınki günümde ayva tatlısı yaparak değerlendirmeyi istiyorum. ama nasıl yapılır, püf noktası var mıdır bilmiyorum.
yardımcı olur musunuz lütfen??
Elinize sağlık:) Kakaoyu neden eliyosunuz ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?