bir de alternatif menü vereyim oldu olucak :)
* tatlı bisküvi ya da kurabiye (hazırından)
*tuzlu bisküvi (ya da kraker)
*poaça ya da simit
*ikramlık gofret
bu da pat diye çıkıp gelen misafirlere ikram mı ceza mı ne idüğü belirsiz acil durum tabağım
benim hazırda kızımın doğum günü için hazırladıklarım var onları koyayım.
2 yaş doğum günümüzden
ikramlar
yaprak sarma
kısır
nescafeli kek (tarifini kk dan aldım. isteyen olursa link verebilirim. charm isimli kullanıcının tarifi)
kartopu tatlısı ( yine kk dan aldım tarifi arkadaşım kusuruma bakmasın ismini unuttum ama çok güzel her yiyenin beğendiği bir tatlı)
vişneli ve limonlu cheese kek
patetes salatası rulo şeklinde (yine kk dan libyananın tarifi )
kıymalı gül böreği
makarna salatası
su böreği
tiramisu
fotoda çıkmamış birde yine libyananın gazozlu poaçası (hayatımda yediğim en güzel ve en çok kabaran poaçaların başında bence)
su böreği
baklava
sarma
peksimet kayınvaldemle annemin mağrifeti sağolsunlar
diğerlerini ben yaptım :))
kartopu tatlısına hemen baktım hidennişkonun tarifiymiş. çok güzel oluyor gerçekten
yiyipte tarifini istemeyen olmadı daha
Chef keki sade olarak mı servis ediyorsun gülüm?
zeynocan benide güldürdün ya..
kızkardeşim yaptığında o da çikolata sosu dökmüştü, çok da güzel olmuştu. kendisi beğenmedi ama ben bayılmıştım.emine bederin tarif kitabında fasulyeli kekin üzerine çikolata sosu dökülüyordu libyanacım
ben denemiştim vaktinde fasulyeleri iyi ezemedim diyemi nedir güzel olmadı
ben çin pilavınıda çok sevıyorum sade pilav sıvıyağğ ile kavrulmadan yapılıopilavı soğuduktan sonra içine kornişonturcu dereotu mısır garnitür koyuyosun karştırıp servis ypıosun harkia bi salata oluo ben bıd ebunu lımonluyorm ımm süper oluyor hnmlar tavsıye ederım. değişik bi salata çeşidi oluyo bide mantar gratende hoş oluyo .
mesela yengem isot atıo ve eliyle yoğuruo ıncebulguru kısırda güzl oluyo nar ekşisi vs.
benim hazırda kızımın doğum günü için hazırladıklarım var onları koyayım.
2 yaş doğum günümüzden
ikramlar
yaprak sarma
kısır
nescafeli kek (tarifini kk dan aldım. isteyen olursa link verebilirim. charm isimli kullanıcının tarifi)
patetes salatası rulo şeklinde (yine kk dan libyananın tarifi )
kı]
değişik salata tarifi olan arkadaşlar aranıyor:)) misafire çay yanına verilecek salatalar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?