değişik salata tarifi olan arkadaşlar aranıyor:)) misafire çay yanına verilecek salatalar:)))
at kafadan salatası yap sende
evde ne var ne yok isabetli olarak sallıyosun dök içine limon yağ al sana salata :)
ben öyle yapıyorum zira :))
ama bi tavuk salatası tarifim var bursa uludağda çalışan bi garsondan almıştım
yaptım misafirler çok beğendi
:
canım basit bir salata tarifi vereyim.herkes çok seviyor,
patatesleri soy,iri iri doğra az suyla haşla.sıcakken ez.soğuyunca malzemene göre 1 yada 2 salatalığı kabuğuyla rendele.daha sonra sarımsaklı yoğurt ve mayanozle karıştır.
afiyet olsun
eline sağlık smagolcum süper görunuo aldım tarfını =)=)
Hamarat ablalarım hayırlı geceler hepinize, yarın sınavlarım başlıyo, dualarınızı bekliyorum=) Sevgileer =) :98:
Allah zihin açıklığı versin canım, başarılar...Hamarat ablalarım hayırlı geceler hepinize, yarın sınavlarım başlıyo, dualarınızı bekliyorum=) Sevgileer =) :98:
-Yeşil mercimek salatası
-Kabak salatası
-Kırmızı biber salatası
-Yoğurtlu patates salatası
-Patates topları
-Lahana salatası
-Etimekli patlıcan salatası
-Çin salatası
-Arpa şehriye salatası-Tavuk salatası
-Karnabahar salatası-Kereviz salatası
-Makarna salatası
-Sebze salatası(Brokoli-karnabahar-havuç)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
değişik salata tarifi isteyen arkadaşım,
geçen gittiğim misafilikte bize ikram edilen slatayı yazayım. yalancı kumpirmiş adı.
ne kadar çok yapacağına göre patatesi haşlıyorsun, ya hazır garnitür, ya da kendi hazırladığın bezelye, havucu haşlayıp çatalla ezdiğin patateslerim içine karıştırıyorsun. içine kornişon da ekletip, kaşıkla bezeler şeklinde servis tabağına koyuyorsun. bezelerin üzerine de ketçap mayonez sıkııyorsun azıcık. tadı çok hoş.
tanrıça libyanadan tarif istemişsin ama bende nasıl yaptığımı anlatayım =) 1 kişilik kahveye 1 tatlıkaşığı kahve 1tane küp şeker (az şekerli için) 1 kahvefincanı suyu ekleyıp karıştırıorum sonra ocağa koyuyorum kaynayana kadar karştırmıorum köpükler oluşmaya başlayınca kahveyi yavş yavş dökuroum fincana tekrar ateşe alıorum birazdaha kaynadıktan sonra kalnınıda fincana eklıyorum.köpük alma işlemini kaşıkla yaparsan daha kolay olur .afiyet olsun cnm_[COLOR="Red" .!.:_TanRIcA__;[/COLOR]16092741]sevgili libyanam:119:
yemeklerin sultanı,kahve pişirme konusunda çok yeteneksizim:95:
istemeye geldiklerinde bile makinede yaptım düşün tüüü bana
gözünün yağında yumurta kırıyım,bana güzel,leziz,bol köpüklü bir türk kahvesi nasıl pişirilir öğret hele:125:
sevgili libyanam:119:
yemeklerin sultanı,kahve pişirme konusunda çok yeteneksizim:95:
istemeye geldiklerinde bile makinede yaptım düşün tüüü bana
gözünün yağında yumurta kırıyım,bana güzel,leziz,bol köpüklü bir türk kahvesi nasıl pişirilir öğret hele:125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?