benm elmalı tarifim beren yumuşacık olur dediğin gibi sert bnde sevmiyorum çoklda sık yaparım arkadaşlarım isterler
125 gr margarin yada tereyağı
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
3 su bardağı un
4 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çorba kaşığı yoğurt
kabartma tozu
vanilya
hamuru çok sert olmaması lazım yumuşak kıvamlı olacak
çok teşekkür ederim cnm denicem bakalım bu sefer nasıl olcak aslında elmalı pastam güzel oldu ama biraz sert oldu ama yendi bittii yani bide fırında kaç dk durması lazım ? bunuda söylersen çk sevnrm:)
nazlımelek sanada çok teşekkr edrm cnm snnkinide denicem inş güzel olur çünkü ailede elmalı pasta seven çoook
hanımlar meraba bi sorum olucak
internetten ıspanaklı pasta tarifi aldım ama anlamadığım bişey var
herşey tamam keki yaptık beyaz sosunu sürdük..
pastanın en üstündeki yeşil tozlar nedir ıspanakmı antep fıstığımı ?
ıspanaksa nasıl toz hale getiricem robotta çekiliyorsa kuru kuru dökülmezki pastanın üstüne şekerlemi karıştırıcam o tozları anlamadım :2:
cnm göz kararı pişiriorum bn süre bilmiyorum ama fazla tutmamamak lazım çabuk pişiyor hamur ince zaten çoktutarsak kararır ve gevrer
hanımlar meraba bi sorum olucak
internetten ıspanaklı pasta tarifi aldım ama anlamadığım bişey var
herşey tamam keki yaptık beyaz sosunu sürdük..
pastanın en üstündeki yeşil tozlar nedir ıspanakmı antep fıstığımı ?
ıspanaksa nasıl toz hale getiricem robotta çekiliyorsa kuru kuru dökülmezki pastanın üstüne şekerlemi karıştırıcam o tozları anlamadım :2:
kızlar resim niyedirek çıkmadı link çıkıyo resim ekranda direk gözüksün istiyorum
selam arkadaslar;hafta sonu misafirim gelecek büyük bir ihtimalle..
siteden birkaç tarif aldım.
mayasız poğaça(peynirli)
tahinli kurabiye
ıspanaklı börek
kısır;patates salatası ya da mini kumpir(henüz karar veremedim;üçünden biri olacak)
ağlayan pasta
havuçlu toplar
çok titizleniyorum.gösterişli ve pratik tariflerinize açıgım arkadaslar
teşekkürler kızlar haftasonu deniyicem bakalım ıspanaklı pastayı peki havuçlu pastayı denedinizmi annem yapar süper bişeyy oda ıspanaklıyı andırıyor
internetten resmini buldum tadıda süperr
Canım peki kedidilini önce sütle falan ıslatmıyor musun?kızlar kedi dili sorulmuş;
kedi dilini ben bisküvili pasta yapar gibi yapıyorum.kedi dillerini borcama bir kat diziyorum.kakaolu kremayı hazırlayıp sıcakken üstüne döküyorum.bir kat daha kedi dili dizip tekrar krema.akşam yapın ertesi gün yiyin kedi dilleri aynen pandispanya gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?