gülüyorum sadece ben pasta uzmanı oldugum icin bu işin ilmini aldıgımı düsünüyorum siz nasıl isterseniz öyle yapmaya devam edin ama sizinde dondurarak kullanacagınızdan eminim güzel sonuc almayınca MAYA DONDURULURSA COOOK DAHA İYİ SONUC VERİR sonucta bu denenmiştir daha iyi sonuc vermese kalkıpta böyle bir teoriyi buraya yazmaz kimse taqriflerin cogundada böyle yazıyor bilmem dikkat ettinizmi neyse problem yok siz bildiginizi yapın arastırın bilimsel gercek ne diyorsa onu yapın ayrıca dondurulmus ürünler her sekişde zararlı şoklanmıs yada şoklanmamış bunuda bi araştırın derim
smeagol hiç dikkat etmemiştim ya, maya benim de hep dolabımda buzlukta dururdu. hiç farketmedim dondurmayınız yazısını da. ezbere yaşıyoruz, sağlık falan kalmıyo tabi.
smeagol sebzeler nasıl şoklanıyor?
kızlar şok haşlama nasıl yapılıyor dondurucuya koymadan sebzeleri ben bilmiyorum bunu açıklarmısınız acaba
bende yeni evliyim elim ayagıma dolaşıoo
selamlar,
yine uğrayamadım bir kaç gündür buralara..
smeagol canım bende mayanın üzerindeki o yazıyı okurum hep ama 4 adet minik maya hepsini kullanmıycam diye gerisini buzluğa atıyordum çıkrıp poğaça yapıncada iyi oluyordu ama özü zarara uğruyorsa artık instant maya kullanayım.. sağol bilgiler için...
bu arada bende buzluğa koyduğum her sebzeye şok haşlama yaparım öyle atarım aslında onuda bilmiyordum ilk evlendiğim sene danışacak kimseyide bulamayınca buzdolabının kullanma kılavuzunda hangi sebzeleri ne kadar süre sıcak suda tutup soğuk suya geçireceğimiz yazıyor çok işime yaramıştı...
berenim yine olmamış elmalı kurabiye birde yumurta koymadan dene yumuretasız onun tarfi dahada ağızda dağılması için yumurta konmuyor... ha birde pişerken süreye bakmam ama beyaz çıkarırım altıda pişmiş olur bazen çok hafif pembeleşir ama sonuçta yine yumuşak olur çok kişide tarfini almıştır benden...
kızlar selamlar
yeni evliyim
mutfakla yeni tanışıyoruz.
üniversitede evim vardı yemek yapardım ama tabi bi acemilik var üzerimde
beni de alın aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?