içine hiç bi şey koymadan yapsak mı daha iyi olur yoksa soğan, kekik, karabiberle falan mı???? torba için yani, doğrudan tepsiye koyunca biber, soğan koyuyoruz da.
ben balığı önce bi güzel tuzluyorum hafif karabiber serpiyorum içine 2 ye böldüğüm soğanı koyuyorum torbayı unlayıp balığı içine koyuyorum sonra torbanın içinede balığa değdirmeden defne yaprağını koyuyorum torbanın ağzını bağlayıp bi iki yerinden deliyorum
sonra hopp fırına fırından alınca torbanın ağzını açıp kekik serpiyorum bir süre de böyle fırında bekletiyorum çok lezzetli oluyor valla benim ki
bu arada ben geçenlerde çiprayı tavada kızarttım hiçte kokmadı. kızartıp yemk guz l oldu bide fırına atıcam direkt olarak baaklım o naısl olucak. bu kağıtta levrek denemeye değer die düşünüyorum =)=) en kısa sürede denemem gerek=)
iyi akşamlar hamarat bayanlar.
bnde sizden bişey rica edicem.
cuma kuranını almak istiyorum önümüzdeki hafta veya snraki haftaya.
hamileyim ve çok uğraştırıcı şeyler olmasın ama değişik olsun istiyorum
ne yapabilirim sizcE?
Amaaannnn kimse yok artık yaaaa...
:84:
Merhaba Hanımlar.. topik çok boşlanmış sanki:26:
tavuk yemegını fırın poşetiyle yapmak kısa süreli oluyor..
aklıma bir tek bu geldi.. dahası gelince yazarım ..:)
cheesekek yapanınız var mı hanımlar? püf noktanız nedir?
cheesecake yapmada ustayım tuzsuz lor ve 200gr labne ile yapıyorum ........,..,..,tabanı ben bisküitli yapmıyorum orjinali öyle değil çünkü tabanı bu şekilde yapıyorum 300gr un,200gr,1oogr şeker,1 paket vanilya.......45 dakika buzdolapta beklet.....iç harcı ....150 gr şeker 1paket vanilyalı puding, 4 yumurta,500gr lor (tuzsuz) 160 derece 70 dakika fırında pişirin soğuduktan sonra üstüne portakallı jöle lezzeti artırıyor tavsiye ederim çoğu kişi damak tadı daha önce yemediğinden beğenmiyor maalesef
süzme yoğurt olur yumurtaları çoğaltacaksın ve ayrı ayrı çarpman gerekecek beyazı krem şanti gibi kabarması gerekecek yoksa tutturamazsınlor peynırsız olmaz mı peki?
evde olan malzemelerle yapsam labne bile yok almak gerekiyor onun yerine de kullanılcak alternatif ne olabilir?
Cyd86 senin tarifte iyi cheecake soğuduktan sonra bu sosta lezzetli tavsiye ederim üzeri için: 2 su bardağı portakal suyu, 1 su bardağı su,1 yemek kaşığı toz şeker , 3 yemek kaşığı nişaşta , 2 yemek kaşığı portakal şekerlemesi
Merhaba Hanımlar.. topik çok boşlanmış sanki:26:
tavuk yemegını fırın poşetiyle yapmak kısa süreli oluyor..
aklıma bir tek bu geldi.. dahası gelince yazarım ..:)
cheesekek yapanınız var mı hanımlar? püf noktanız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?