uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar
neler konuşuldu ben yokken bilmiyorum, bu topiğin en zor yanı bu maalesef
malum elektrik pahalı, fırında yemek yapmak da hem sevkli, hem lezzetli!
benim ricam; fırında yemek yapma sürelerini hangi püf noktalarıyla kısaltabiliriz diye konuşsak:78:
ör: fırında karnabahar: eskiden beşamel soslu ya da yoğurt soslu yapardık hep ama mini fırında 1 saatte pişerdi :18: şimdi yumurta, galeta unu ve sıvı yağ ile yağınca 30 dakikada kızarıyor
bunun gibi tecrübeleriniz var mı acaba? başında durmadan yapması çok kolay ama insan elektriği de düşünüyor hani :26:
kızlar size acil tarafından bir sorum olacak..
hani şu pastanelerde satılan ufak yuvarlak sandviçler vardır ya poşette satılır onun tarifini bilen var mı :92:
pisirme süresi kisa olan bir yemek bilmiyorum ama ben firini actigimda isinmisken illa bir kek, yada yine yanina uygun hemen 2. bir tepsi baska birsey yapiyorum..sebzeli turlu tarzinda:)
tavuguda hepposette yaparim ben maksimum 45 dakika
cuprada, bana yagli geliyor cipura oyuzden firinda cok begenirim ben o baligi ayri bir sos hazirliyorum kaseye zeytinyagi limon tuz karabiber arzu edersem karistiriyorum birseyler ..ve elimle her yerine suruyorum kesikler atiyorum
harika oluyor
ben hertürlü sandivic cok severim..hazir alamiyorum kendim yapiyorum ..ama tam anliyamadim nasil bir sandivic ve neyli? belki yardimci olabilirdim
yorgun savasci, benim oglum biskuvi canavari, cok seviyor bende yedirmek istemiyorum..o yuzde kurabiye ve sade kek cok sik yapiyorum
evet cipura firinda neredeyse hic kokmuyor
milchbrötchen gibi mi yorgun? eger öyleyse bende var :)
tarifi basiyazmali kiz istemis ben sana sanki devlet sirri gibi "bende var " demisim :))
ben 2 tarif vereyim o zaman
Biri Crosson tarifi sade ve bahsettiginiz pastane sandiviclerine benziyor..özellikle cocuklar cok seviyor
ben hertürlü sandivic cok severim..hazir alamiyorum kendim yapiyorum ..ama tam anliyamadim nasil bir sandivic ve neyli? belki yardimci olabilirdim
arkadaşın sorduğu sandviçler, hani poşetler içinde 10 tane alan minik yumuşak genelde yuvarlak, sade, içinde bir şey olmayan sandviçler sanırım. tatlımsı olur hani pastane hamuru mu ne denir ya, tatlıya kaçan bi tadı olur genelde. ama ben üşenir dışarıdan alırım yine
slm kızlar ben kırk mevlütü okutucam yaa bana bir menü önerebilirmisinizz ama kolay şeyler olsunn bebeşimle zorlanmadan yapabileyiimm
slm kızlar ben kırk mevlütü okutucam yaa bana bir menü önerebilirmisinizz ama kolay şeyler olsunn bebeşimle zorlanmadan yapabileyiimm
çok fazla giren kalmamş buraya ama eğer gören olursa, bilen olursa bana yer elmasıyla ne yapabilirim yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?