Sevgilim anlamsızca kıskançlık krizlerine giriyor.. Daha dün mükemmel dediğim adama ne oldu anlayamıyorum..

Akşamüstü buluştuk bi yerde, kahve içelim dedik.. Gittiğimiz mekan avm içerisindeydi, aynı avmde bunların 2-3 dükkanları var, oraya da uğramış bulunduk.. Mağazanın birinde çalışan 35 yaşlarında bi adam güya bana bakmış, halbuki açık falan da giymemiştim, malesef göğüslerim babaannem tarafına çekmiş, biraz büyükler.. Baktım bu ters konuşuyor, gidelim diye tutturdum.. Arabada da oldukça agresif davrandı, bana ilk defa bağırdı, 'bi daha düzgün giy, ben senin göğüslerine bakıyorlar mı diye insanların gözlerini takip etmek zorunda değilim' dedi.. Ben de 'öz güven sahibisin sanırdım, saçma davranıyorsun' dedim.. O da öz güven sahibiyim ama g..t değilim dedi.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Eve bıraktı beni, şimdi de o adama dükkanı boşalttıracam diyor.. Durumları iyi ama sonuçta oranın belli bi getirisi var, bu sefer ailesi benim için bir şey der diye korkuyorum, ayrıca adamın bakışları da gayet sıradandı bence.. Niye böyle yaptığını anlamıyorum.. Daha önce de alışverişe gittiğimizde bi etek denemiştim.. Başta yakışmadı aşkım dedi ben de beğendiğimi söyleyince çıkar lan demişti.. Neyle karşı karşıyayım böyle..

Daha 2 ay oldu.. kıskanç olan başta belli etmez mi? Neden böyle davranıyor sizce?

(((
GELİŞME:
http://i.hizliresim.com/epza0z.jpg
böyle msj attı napıyım?? :))) 2 kez de aradı ama cevap vermiyorum..