Mutlaka bir sıkıntı çıkacaktı zaten!

Bunun prenseslikle ne alakası var? Belki ben böyle davranan bir sevgilimden ayrıldım ona göre konuşuyorum?

Konumda polemik istemiyorum lütfen arkadaşlar. Ben sıkıntımı paylaştım her türlü yorumu da kabul edip teşekkür ettim. Uzamasın lütfen.
Yorum istemiyorm daha fazla.

Sevgilim anlamsızca kıskançlık krizlerine giriyor.. Daha dün mükemmel dediğim adama ne oldu anlayamıyorum.. :(
Akşamüstü buluştuk bi yerde, kahve içelim dedik.. Gittiğimiz mekan avm içerisindeydi, aynı avmde bunların 2-3 dükkanları var, oraya da uğramış bulunduk.. Mağazanın birinde çalışan 35 yaşlarında bi adam güya bana bakmış, halbuki açık falan da giymemiştim, malesef göğüslerim babaannem tarafına çekmiş, biraz büyükler.. Baktım bu ters konuşuyor, gidelim diye tutturdum.. Arabada da oldukça agresif davrandı, bana ilk defa bağırdı, 'bi daha düzgün giy, ben senin göğüslerine bakıyorlar mı diye insanların gözlerini takip etmek zorunda değilim' dedi.. Ben de 'öz güven sahibisin sanırdım, saçma davranıyorsun' dedim.. O da öz güven sahibiyim ama g..t değilim dedi.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Eve bıraktı beni, şimdi de o adama dükkanı boşalttıracam diyor.. Durumları iyi ama sonuçta oranın belli bi getirisi var, bu sefer ailesi benim için bir şey der diye korkuyorum, ayrıca adamın bakışları da gayet sıradandı bence.. Niye böyle yaptığını anlamıyorum.. Daha önce de alışverişe gittiğimizde bi etek denemiştim.. Başta yakışmadı aşkım dedi ben de beğendiğimi söyleyince çıkar lan demişti.. Neyle karşı karşıyayım böyle.. :( Daha 2 ay oldu.. kıskanç olan başta belli etmez mi? Neden böyle davranıyor sizce? :((((

GELİŞME: http://i.hizliresim.com/epza0z.jpg

böyle msj attı napıyım?? :))) 2 kez de aradı ama cevap vermiyorum..

neylemi karşı karıyasınız ..
cebi az buçuk para görmüş bir magandayla:ssz:

Attığı mesajı açamadım ben,ne yazdığını bilmiyorum ama her ne yazarsa yazsın,lütfen aklını başına al.Yahu 2 aylık ilişkide bu kadar da kaptırma kendini.Bu kadar peşin hükümlü kibardı şöyleydi böyleydi deme.2 ay da insan karşısındakine karşı çekimser ölçülü davranır.Bir deşu seven kıskanır lafı var ya gıcık oluyorum.Kıskançlıkla kabalığı birbirine karıştırmayın.İnsanın sevdiğini sakınması başka birşey.onu malı gibi görüp,hat hut lan lön demesi başka birşey.Bunun şakası olmaz.Bir de o neb biçim cümleler hareketler.Eşimden görmedim ben öyle hareketler.Yapılmaması gerekiyor.Sen boyun eğersen affedersen daha 2 ay da bunlarka karşılaştın,daha ilerledikçe belerle karşılaşırsın.Sen ölçülü giyindiğinden eminsen,o da seni böyle kabul ettiyse,laf söyleme hakkı yok.Ölçüsüz bile giyinsen uygun dille ricada bulunur ancak.Sen kendin ne giyip ne giymeyeceğini idrak edemiyor musun ki,onun hükmüne bakasın.Bu baktı,şu baktı lafları da artık demode.Kimsenin gözüne perde indiremeyiz.Adam karşına oturup dik dik gözünü senden ayırmayacak dercede bakmadıktan sonra.Madem adamın huyuymuş,herkese bakıyormuş.Ne götürüyor o zaman adamın karşısına seni.Yok dükkandan çıkartacakmış.Kesin.Sana bi güzel hava atmış,erkeklik taslamış.Egosunu senin üzerinde uygulamış.Şimdi bi iki canım cicim der,iki bahane bulur barışır,bir ay böyle devam eder,sonra yine bir yerden patlak verir.
Bir insana hemen evleneceğim erkek gözüyle bakılmaz,tanımaya çalışılır.Sana da son kez şunu söyliyeyim,kimseyi değiştirip düzeltemezsin bu hayatta.

Saçlarını yediğim kısmına takıldım ben yaaa, o nasıl bi laf öyle:52:

aynen ya sabah sabah hiç güleceğim yoktu saçlarını yediğimi ilk defa duydum :9:

konuya gelincede bu kıskançlık başa bela be canım aynılarını bende çok yaşadım daha dün neymişte markette dikkat etmiyomuşum adam sürtünerek geçecekmiş nerdeyse de güya eşim çekmiş beni bide arabada 100 kere oldu bu olay daha kaç kere dicem sana diyo ama daha önce 1 kere bile yaşanmadı böyle bi olay ve bana hiç böyle bişey demedi ayrıca adamda öyle bişey yapmayacaktı geçecek yer fazlasıyla vardı. Ama sana tavsiyem taviz verme sen nasılsan öyle kabul etmeyi bilsin. Ayrıca komplekse flnda girme adamın kabalığı başka hiç bişey değil

Sen kesin öyle yap canım.. g..t anladığın şey değildi ayrıca.. İyi aksamlar.

Anladığım kadarıyla arkadaşın sevgilisi göt değil gavat kelimesini kullanmış, çok çirkin anlamını biliyorsanız...iğrenç hatta.

Ben mesajlara takıldım, her ne kadar liseden arkadaş olsanız da 2 aydır daha sevgili olarak tanımadığın birini ahiretliğim diye kaydetmek bana uzak geldi. 1 yıllık vs. olsa neyse :ssz:

Kıskançlık bence özgüven ve karşındakine güven meselesi umarım zamanla oturtursunuz bu sorunu. Kendine güvenmeyen, partnerinin başkasına gidebileceği kuşkusuna kapılan erkekler sevgililerine aslan kaplan kesiliyor genelde, kızları sindiriyor yavaş yavaş. Konu sahibi umarım ödün vermezsin kendinden bu konuda. Mutluluklar dilerim :123:

Saçlarını yediğim kısmına takıldım ben yaaa, o nasıl bi laf öyle:52:

Üretir o öyle :))

neylemi karşı karıyasınız ..
cebi az buçuk para görmüş bir magandayla:ssz:

Haddinizi bilin, bu şekilde konuşma hakkını size vermiyorum..

Attığı mesajı açamadım ben,ne yazdığını bilmiyorum ama her ne yazarsa yazsın,lütfen aklını başına al.Yahu 2 aylık ilişkide bu kadar da kaptırma kendini.Bu kadar peşin hükümlü kibardı şöyleydi böyleydi deme.2 ay da insan karşısındakine karşı çekimser ölçülü davranır.Bir deşu seven kıskanır lafı var ya gıcık oluyorum.Kıskançlıkla kabalığı birbirine karıştırmayın.İnsanın sevdiğini sakınması başka birşey.onu malı gibi görüp,hat hut lan lön demesi başka birşey.Bunun şakası olmaz.Bir de o neb biçim cümleler hareketler.Eşimden görmedim ben öyle hareketler.Yapılmaması gerekiyor.Sen boyun eğersen affedersen daha 2 ay da bunlarka karşılaştın,daha ilerledikçe belerle karşılaşırsın.Sen ölçülü giyindiğinden eminsen,o da seni böyle kabul ettiyse,laf söyleme hakkı yok.Ölçüsüz bile giyinsen uygun dille ricada bulunur ancak.Sen kendin ne giyip ne giymeyeceğini idrak edemiyor musun ki,onun hükmüne bakasın.Bu baktı,şu baktı lafları da artık demode.Kimsenin gözüne perde indiremeyiz.Adam karşına oturup dik dik gözünü senden ayırmayacak dercede bakmadıktan sonra.Madem adamın huyuymuş,herkese bakıyormuş.Ne götürüyor o zaman adamın karşısına seni.Yok dükkandan çıkartacakmış.Kesin.Sana bi güzel hava atmış,erkeklik taslamış.Egosunu senin üzerinde uygulamış.Şimdi bi iki canım cicim der,iki bahane bulur barışır,bir ay böyle devam eder,sonra yine bir yerden patlak verir.
Bir insana hemen evleneceğim erkek gözüyle bakılmaz,tanımaya çalışılır.Sana da son kez şunu söyliyeyim,kimseyi değiştirip düzeltemezsin bu hayatta.

Haklısın. Teşekkürler.

saçlarını yediğim mi :9: çokk tatlı bi mesaj yaaa :9:
kıskançlık konusuna gelince; adam seviyor ki kıskanmış, başka bir adamın bakışına tahammül edememiş. hıncını senden çıkarmamalıydı tabi. yürü aşkım gidiyoruz deyip sana sinirini yansıtmadan seni ortamdan uzaklaştırabilirdi. ve inan bana geniş rahat kıskanmayan XL adamlar çekilmiyor gerçekten. kadınlığını hissedemiyor insan :5:

Yalnız ben daha çok "ahiretliğim" ve " saçlarını yediğim" kısmına takıldım ve de katıldım :D tencere yuvarlanmış dedikleri bu kesinlikle :D

Birincisi saçını yediğim ne demek Allah aşkına, söylenebilecek o kadar çok sözcük varken...
İkincisi yediği haltı hediye ile kapatmak isteyen erkek en nefret ettiğim erkek hallerinden biridir.
Hadi al bakalım şuradan bir ayakkabı tamam barıştık.
Bir sonraki eşekliğinde ayakkabı olur sana kürk manto, aldattığını düşündüğünde pırlanta yüzük, yakaladığında gerdanlık...
Bu tipler bir şey istediğinde kocasına işve yapıp kocasına-sevgilisine vücudunu ödül gibi veren kadının erkek versiyonudur.

Son düzenleme:
Yazan oldu mu bilmiyorum o kadar sayfayı okuyamadım ama belirtmeden geçemeyeceğim.
Birincisi saçını yediğim ne demek Allah aşkına, söylenebilecek o kadar çok sözcük varken...
İkincisi yediği haltı hediye ile kapatmak isteyen erkek en nefret ettiğim erkek hallerinden biridir.
Hadi al bakalım şuradan bir ayakkabı tamam barıştık.
Bir sonraki eşekliğinde ayakkabı olur sana kürk manto, aldattığını düşündüğünde pırlanta yüzük, yakaladığında gerdanlık...
Bu tipler bir şey istediğinde kocasına işve yapıp kocasına-sevgilisine vücudunu ödül gibi veren kadının erkek versiyonudur.

Ya hitap şekli falan gayet konumuzun dışında. Takacak bunu mu buldunuz?

Sevgilim anlamsızca kıskançlık krizlerine giriyor.. Daha dün mükemmel dediğim adama ne oldu anlayamıyorum.. :(
Akşamüstü buluştuk bi yerde, kahve içelim dedik.. Gittiğimiz mekan avm içerisindeydi, aynı avmde bunların 2-3 dükkanları var, oraya da uğramış bulunduk.. Mağazanın birinde çalışan 35 yaşlarında bi adam güya bana bakmış, halbuki açık falan da giymemiştim, malesef göğüslerim babaannem tarafına çekmiş, biraz büyükler.. Baktım bu ters konuşuyor, gidelim diye tutturdum.. Arabada da oldukça agresif davrandı, bana ilk defa bağırdı, 'bi daha düzgün giy, ben senin göğüslerine bakıyorlar mı diye insanların gözlerini takip etmek zorunda değilim' dedi.. Ben de 'öz güven sahibisin sanırdım, saçma davranıyorsun' dedim.. O da öz güven sahibiyim ama g..t değilim dedi.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Eve bıraktı beni, şimdi de o adama dükkanı boşalttıracam diyor.. Durumları iyi ama sonuçta oranın belli bi getirisi var, bu sefer ailesi benim için bir şey der diye korkuyorum, ayrıca adamın bakışları da gayet sıradandı bence.. Niye böyle yaptığını anlamıyorum.. Daha önce de alışverişe gittiğimizde bi etek denemiştim.. Başta yakışmadı aşkım dedi ben de beğendiğimi söyleyince çıkar lan demişti.. Neyle karşı karşıyayım böyle.. :( Daha 2 ay oldu.. kıskanç olan başta belli etmez mi? Neden böyle davranıyor sizce? :((((

GELİŞME: http://i.hizliresim.com/epza0z.jpg
böyle msj attı napıyım?? :))) 2 kez de aradı ama cevap vermiyorum..

birlikteliğiniz başlayalı 2 ay olduysa zaten henüz başlangıçtasınız ve o da başlangıçta belli ediyor kendini... tanıştığınız ilk gün yapacak değildi ki.

Back
X