Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸
Araada 2 meyve 2 catal islak kek yedim
Aksam yemegi keske gorsel kadar olsaydi cok cok daha fazlasini yedim baya cok yedim bugun yarin sabah ekmek yemicem
Yine fazla yedim neyse bu son
Ara ogunde kasedeki sekersiz balli balkabagiydi bir kase daha yedim 2 tanede kestane yedim
Aksamda ek olarak 4-5 kasik makarna bir dilim daha brokoli yedim
Bugun cok fazla yedim ve yarindan itibaren cok duzgun devam edicem insallah
Kahvaltiya ek 1 yemek kasigi tahin prkmez yedim
Ara ogunde 1 dilim kek ve nescafe
Aksam ek olarak 4-5 kasik bulgur, 10-12 cerez ve 1.5 yemek kasigi nutella
Yarin tabak disina cikmak yok
Kahvaltida orada kavanozdaki kahvaltiligin yarisini yedim ve 1 yemek kasigi tahin pekmez , 1 dilim daha peynir yedim
Ara ogunde sekerli icmek zorunda kaldim turk kahvesi ve ikinci ara ogunde meyve, 1 tatli kasigi tahin
Aksam 1 kucuk fırın patates, balik salata ve 1 yemek kasigi cikolata yedim
Dun yediklerimi paylasmayi unutmusum. Bundan sonra ogun sonrasi hemen paylasicam. Fakat dun ara ogun olarak donut yemistim sadece ustunde cikolata vardi
Bugun kahvaltiya ek yarim dilim beyaz ekmek, 1 dilim peynir, 1.5 yemek kasigi recel tahin pekmez falan karisik yedim. Ara ogunde iki cennet hurmasi yedim ve aksam cok yedim ev yapimi iskender ustune 1 yemek kasigi cikolata yedim mutsuzum
Sabah kahvaltiya ek 1 dolu yemek kasigi cikolata belki biraz daha fazla ve 1 dilim peynir yedim
Ara ogunu simdi yaptim 4-5 kestane ve bir avuc patlamis misir
Kahvaltima ek 1 dilim peynir ve 1 yemek kasigi recel yedim
Ara ogunden 1 saat oncede 1 cay kasigi fistik ezmesi yedim
Aksam yemeginde balik, patates,salat tursu ve 1 yemek kaasigi cikolata yedim
Sabah kahvaltiya ek 1 yemek kasigi tahin pekmez azicikta ekmek yedim
Ara ogunde 3 sarma, dolu bir avuc patlamis misir, 2 zuber lokma yedim
Aksam 3-4 sarma, 1 dolu tabak eriste ve 1 tabak bezelye yedim. Bir kaasede yogurt yani son gunler hic guzel gecmedi