mutlu değilim diyen arkadaşlar, nedeniniz nedir?

Ailemle sorunum yok, işim de iyi (ufak tefek pürüzleri saymazsam), huzurum da var şükür.Lakin aşk hayatımda bir hareketlilik yok.Sevdiğim biri var, onun da hal ve hareketleri bana ilgisi olduğunu gösteriyor.Gel gör ki ben hala onun teklifini bekliyorum.Hergün birbirimize selam vermeler vs. çok sıkıldım artık.Teklif etsin bir an evvel :85:

Mutlu değilimm çünki eşim işsiz
Hep mutlu olduğumda bi pürüz çıkıyo zaten mutlu olmaya korkar oldumm:31:

geçmişte onun için çok fedakarlık yaptığımdan dolayı pişmanlık duyuyorum, beni bırakıp 1 ay sonra burnunun dibindeki iş arkadaşıyla evlendi ben dayanamıyorum sahte bir profille onlara faceten bakıyorum her gördüğümde içim cız ediyor benimse hayatımda hala kimse yok birileri çıkmıyor çıksa bile bundan sonra ben nasıl birine güvenebilirim nasıl duvarlarımı yıkarım bilmiyorum. kendimi çok yalnız hissediyorum olanları hazmedemiyorum. tüm bu sebeplerden dolayı çok mutsuzum

arkadaşlar bende hiç ama hiç mutlu değilim. Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor ama babası ve ablasıyla oturuyoruz sorumsuz ve pasaklı insanlar bunuda geçtim tutunacak hiç bi ryanları yok ayrı ev istiyorum ama eşim babasını bırakamayacağını sölüor. oysa ben sokağa atalımda demiorum kızıyla beraber (görümcemin maaşı 950) , kayıpederim 500 alıolar zaten sende yardım et yine diyorum ama ayrı ev istiyorum. Mutlu değiliz hiç birimiz ama yinede maaşlarını rahat yiyebildikleri için onlar da gtmeye niyetli değiller. Kocamla ayrı ev istiyorum. 2.si bebeğim olsun istiyorum 2,5 yıllık evliyim vajinismustum kendi kendime yendim hala çok alışmış değilm buda beni mutsuz ediyor. çok takıorum sanırım herşeyi artık farkında olmadan kilo aldım 65 oldum depresyondayım napıçam nasıl bir yol izlycem bilmiorum. MUTSUZUM :43:

işyerinde yöneticimle anlaşamadığım için mutlu değilim. istediğim ve hoşlandığım kişiyle ilişki kuramadığım için mutlu değilim.
istemediğim şeylerle yaşamadığım için mutlu değilim.

Mutsuzum çünkü;nişanlımdan ayrıldım onu unutamıyorum hala çok seviyorum,buaralar ailevi problemlerim hat safhada,iş bulamıyorum düzensiz işte çalışmaktan bıktım,özgüvenim kayboldu,bir daha karşıma aşık olabileceğim biri çıkacak mı?,evlenebilecek miyim?,güzel bir işim olacak mı?geleceğimden çok şüpheliyim...işte bu yüzden mutsuzum :(

Mutlu değilim çünkü ; yeryüzünde iyot gibi açıkta, garip biriyim.

İletişimde sorun yaşıyorum, ne zaman iyi niyetle bir şey yapsam, insanlar tüm iyi niyetimi burnumdan getiriyor. Hayata öfkeliyim, mutsuzum bu yüzden ....

aslında mutlu olmam gerekiyor ama mutlu değilim. içimde ki sesleri durduramıyorum.
nişanlımında burnundan getiriyorum. evlilikten korkuyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa:(:(:(((((

Back
X