mutlu değilim diyen arkadaşlar, nedeniniz nedir?

mutsuzum çünkü o yok, onun yerini dolduracak bir şey de yok...
onu hatırlatacak şey çok....
onunla olmanın imkanı yok...
o yoksa mutlulukta yok.......
bu kadar sevgiyi hak eden biri de yok....

Mutluyum.. Hemde Çok..
Sadece ve Sadece Duymak İstediğimi Duyuyor,
Görmek İstediklerimi Görüyorum..

Gerisi Vızzz:27:

Son düzenleme:
sevgilim ara verelim dedi ..yıllarca çalışıp alın teriyle aldığı araba çalınınca sevgilim kafayı yedi psikolojisi bozuldu veilişkimize ara verdi
sebep : beni kırıyormus sıkıntılarından dolayı :((

sevgilim yıllarca biriktirip kazandığı parayla aldığı araba çalınddı ve psikolojisi acaip bozuldu
birbirimizi deli gibi severken ilişkimize ara vermek istedi
2 gün oldu aramadı :((( ne yapacagım ????

sevgilim yıllarca biriktirip kazandığı parayla aldığı araba çalınddı ve psikolojisi acaip bozuldu
birbirimizi deli gibi severken ilişkimize ara vermek istedi
2 gün oldu aramadı :((( ne yapacagım ????

Mutsuzum çünkü ailem duygularımı görmezden geliyor, evlenmeme müsade etmiyorlar...
Mutsuzum çünkü aşkım yanımda değil çoook uzakta!
Mutsuzum çünkü aşkım terörün kucağında bir yerde ve ben onun için çok endişe duyuyorum... :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutsuz değilde gelecek adına karmaşada olduğum için ve kafam net olmadığı için ve sabırsız olduğum için......MUtsuz gibi hissediyorum:1:

Mutsuzum çünkü ailem duygularımı görmezden geliyor, evlenmeme müsade etmiyorlar...
Mutsuzum çünkü aşkım yanımda değil çoook uzakta!
Mutsuzum çünkü aşkım terörün kucağında bir yerde ve ben onun için çok endişe duyuyorum... :50:

Canım Allah kavuştursun sevdiğine inş. sağ salim döner, diğer sorunlarınızda zamanla çözülür inş. :71:

Hayatımda kötü giden hiç bişey olmamasına rağmen mutlu olamıyorum :50: Tam sopalığım...

mutsuzum çünkü anneme çoookkk kırgınım mutsuzum çünkü bir türlü çocuğum olmuyo......yinede çok şükür

mutsuzum çünkü anneme çoookkk kırgınım mutsuzum çünkü bir türlü çocuğum olmuyo......yinede çok şükür

Kızımın yakınında arkadaşı yok diye çok mutsuz oluyorum

mutsuzum fakat huzurluyum, ve huzurun da mutluluğun bir parçası olduğunu da düşünmeden edemiyorum.
mutsuzum çünkü saçımı süpürge ettiğim,2 yılımı verdiğim sevdiğim insan artık başka biriyle yuva kuruyor.beni terk etti, atmadığı kazık da kalmadı.yeni yeni toparlanıyorum.1 yıl oldu.
huzurluyum çünkü bunda da bir hayır vardır diyorum, napayım bununla avunmaya çalışıyorum.
huzurluyum çünkü çalışıyorum meşgalem var,Allahıma şükür kendi paramla gezip tozup kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
huzurluyum çünkü Allah'tan umudumu kesmedim, birgün karşıma iyi biri çıkacak, benim de yuvam bebeklerim olacak inşallah.
huzurluyum çünkü önceleri ne kadar kendimi parçalasam da, baktım ki aslında herşeyim var herşeyden önce rahmetine ve merhametine her daim muhtaç olduğumuz Allah'ımız var.
sizler de ne olursa olsun Allah'tan umudunuzu kesmeyin, dua ile sabır ile isteyin.Elbet Rabbimiz bizi duyacaktır.Allah'a emanet olun...

Back
X