- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Arkasından uzulunecek biri değilmiş.ilk yorum yapan arkadaşa katılıyorum.uğurlar olsun
Gözlerim bozulduÇiçek hadi neyse de bu günaydın, iyi geceler mesajı neden bu kadar önemli ki? Sevginin ölçütü mü bunlar? Ben olsam ben de sıkılırım.
bilmiyorum şu an ağlıyorum bir yandan çok karışığımKk olarak arkasından el sallarız. Kalan sağlar senindir.
bu kadar mı kolay mıydı ki?
Hem ilgisizlik hemde güzel iliski nasıl bir araya gelebilirkigüzel bir ilişkimiz vardı aslında . sadece ilgisizdi. sürpriz yapmazdı. romantik değildi. ben zaten benim için ayılıp bayılmasını istemiyorum ki....
Gözlerim bozulduÇiçek hadi neyse de bu günaydın, iyi geceler mesajı neden bu kadar önemli ki? Sevginin ölçütü mü bunlar? Ben olsam ben de sıkılırım.
yazdığın gibi yaptıysa evet bu kadar kolaymış onun içinbu kadar mı kolay mıydı ki?
Ya lütfen şu terkedip gidenlerin arkasından harap olmayın ya
Insanlar bosaniyor sizin kadar yemiyor kendilerini
Sevse gidermiydi bahane işte
Hayat güzel yahu genceciksiniz
Dünya yıkıldı siz mi kaldınız altında
Tamam yasanmisliklar var anılar var ama napalım yaşandı ve bitti saygisizca diyip
Toparlanmaniz gerekmiyor mu ?
Lütfen ama yaa
Vallahi ben üzülüyorum artık şu çektiğiniz acılara değer mi bi hayırsız uğruna
Agliyorsan da emeklerine ağla
Öldü mü de sanki ona ağlıyorsun
Üzme kendini inan bana bak 3 5 sene sonra bu ani düşündükçe guleceksin ve ne kadar da sacmalamisim diyeceksin
Yazdım buraya bak unutma
Uzak ilişki de kadın olarak kendimize "karşı tarafın sevgi gösterme şekli olarak" seçmişiz bu günaydın, iyi geceler mesajlarını.
Bir bakıma haklılar, uzaktaki insan nasıl sevgisini gösterebilir. Sık gelemiyorsa; arayıp hal hatır soracak, mesaj atacak. Ama yok; sık sık geliniyorsa da yanyanayken sevgisini hissettirebilir zaten seven insan.
değer vermediği biri için neden çaba göstersin kiben neye ağladığımı da bilmiyorum ki.. bu gece için izin veriyorum kendime. ne deseniz haklısınız . ben şaşkınım da aslında nasıl öyle diyebildi. çaba gösteremez miydi?
Hem ilgisizlik hemde güzel iliski nasıl bir araya gelebilirki
Çaba gösteresi yokmustu bence.ben neye ağladığımı da bilmiyorum ki.. bu gece için izin veriyorum kendime. ne deseniz haklısınız . ben şaşkınım da aslında nasıl öyle diyebildi. çaba gösteremez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?