mutlu edemiyorum dedi ve gitti

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
çok büyük bir sorunumuz yoktu aslında. ilgisizdi ya da ben talepkardım... bilmiyorum... tek bildiğim çok üzgünüm... 1.5 yıldır beraberdik. son zamanlarda bu yüzden tartışıyorduk.aslında sorun çıkaran bendim...

sınavı vardı. bekle dedi, sabret dedi... ben ondan bir buket çiçek istedim, sabahları sevgi dolu bir mesaj. isterse yapardı. ama yapmadı. elimden gelen bu dedi... ben böyleyim dedi.. çok monotonlaşmıştı bir de uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. iki saatlik mesafeseydik ama... isterse sürpriz yapabilirdi ama vaktim yok dedi... çok değersiz hissettim. biz hep bu yüzden tartıştık böyleydi.... aradım ağladım ağladım ağladım.... ben seni mutlu edemiyorum dedi.. ben ondan çözüm istemiştim çözümü buymuş... uğraşmadı, çaba göstermedi... şimdiye kadar iyi kötü zamanlarımız oldu. benim de hatalarım vardır mutlaka. bilmiyorum... anlatmak istedim.... gerçekten iyi değilim......

Son düzenleyen: Moderatör:
Ugurlar olsun o zaman

e zaten değer vermiyormuş sana, daha fazla vaktini çalmak istememiş ne güzel işte

Gözlerim bozuldu Çiçek hadi neyse de bu günaydın, iyi geceler mesajı neden bu kadar önemli ki? Sevginin ölçütü mü bunlar? Ben olsam ben de sıkılırım.

Arkasından uzulunecek biri değilmiş.ilk yorum yapan arkadaşa katılıyorum.uğurlar olsun

güzel bir ilişkimiz vardı aslında . sadece ilgisizdi. sürpriz yapmazdı. romantik değildi. ben zaten benim için ayılıp bayılmasını istemiyorum ki....

Gözlerim bozuldu Çiçek hadi neyse de bu günaydın, iyi geceler mesajı neden bu kadar önemli ki? Sevginin ölçütü mü bunlar? Ben olsam ben de sıkılırım.

aklıma geliyor şu an ağlayarak yazıyordum. tabiki sebep iyi geceler günaydın mesajı değildi

bu kadar mı kolay mıydı ki?

Ya lütfen şu terkedip gidenlerin arkasından harap olmayın ya
Insanlar bosaniyor sizin kadar yemiyor kendilerini
Sevse gidermiydi bahane işte
Hayat güzel yahu genceciksiniz
Dünya yıkıldı siz mi kaldınız altında
Tamam yasanmisliklar var anılar var ama napalım yaşandı ve bitti saygisizca diyip
Toparlanmaniz gerekmiyor mu ?
Lütfen ama yaa
Vallahi ben üzülüyorum artık şu çektiğiniz acılara değer mi bi hayırsız uğruna
Agliyorsan da emeklerine ağla
Öldü mü de sanki ona ağlıyorsun
Üzme kendini inan bana bak 3 5 sene sonra bu ani düşündükçe guleceksin ve ne kadar da sacmalamisim diyeceksin
Yazdım buraya bak unutma

Uzak ilişki de kadın olarak kendimize "karşı tarafın sevgi gösterme şekli olarak" seçmişiz bu günaydın, iyi geceler mesajlarını.

Bir bakıma haklılar, uzaktaki insan nasıl sevgisini gösterebilir. Sık gelemiyorsa; arayıp hal hatır soracak, mesaj atacak. Ama yok; sık sık geliniyorsa da yanyanayken sevgisini hissettirebilir zaten seven insan.

ben neye ağladığımı da bilmiyorum ki.. bu gece için izin veriyorum kendime. ne deseniz haklısınız . ben şaşkınım da aslında nasıl öyle diyebildi. çaba gösteremez miydi?

biz sınavı yüzünden günde en fazla 20 mesaj atıyorduk bir kere de konuşuyorduk. ama şikayetçi değildim. dersleri içindi. ama hissedemedim o çabayı göremedim.

ben neye ağladığımı da bilmiyorum ki.. bu gece için izin veriyorum kendime. ne deseniz haklısınız . ben şaşkınım da aslında nasıl öyle diyebildi. çaba gösteremez miydi?
değer vermediği biri için neden çaba göstersin ki

Amaaaaan, biri gider biri gelir. Zaten bir de uzakmışsınız. Ayrılınca öesaj yok, çiçek yok, sürpriz yok, görüşmek yok. E ne eksilecek hayatından? Bunlat zaten yoktu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…