- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Amaaaaan, biri gider biri gelir. Zaten bir de uzakmışsınız. Ayrılınca öesaj yok, çiçek yok, sürpriz yok, görüşmek yok. E ne eksilecek hayatından? Bunlat zaten yoktu ki.
Bir yerde okumuştum.onun yanındayken mutlu kıpır kıpır olupta yanından uzaklastiginizda bu hisler kayboluyorsa bu aşk değildir diyeyan yanayken böyle değildi işte. bilmiyorum ya beynim durdu gibi. başım çatlıyor
Çaba gösteresi yokmustu bence.
biz sınavı yüzünden günde en fazla 20 mesaj atıyorduk bir kere de konuşuyorduk. ama şikayetçi değildim. dersleri içindi. ama hissedemedim o çabayı göremedim.
Bir yerde okumuştum.onun yanındayken mutlu kıpır kıpır olupta yanından uzaklastiginizda bu hisler kayboluyorsa bu aşk değildir diye
Herkez gibi olmayabilir ama senin için farklı olabilirdiyokmuş . ben böyleyim dedi. herkes gibi olamam dedim. ne dediysem sanki
evet işte buydu benim isteğim. en ufak bir çabaydı istekti beklediğimÇaba sarfetmek emek ister. Herkes emek gösterecek kadar yüreğine sahip çıkamayabilir. Yorulabilir, hayalleri değişebilir.
Karşınızdaki insan "mutlu edemiyorum" lafına sığınmış. Halbuki "seni mutlu etmek için ne yapabilirim, hadi sevgimize sahip çıkalım" dese nasılda sevinirsiniz.
Beklemeye degmrzmisti.ya daha güzel olmasa bir yılın daha gidecekti. O riske degmrzmisti bu adamgelecek yılı bekle dedi her şeyin daha güzel olacagını söyledi... beklemeye değer miydi ki..
ben neye ağladığımı da bilmiyorum ki.. bu gece için izin veriyorum kendime. ne deseniz haklısınız . ben şaşkınım da aslında nasıl öyle diyebildi. çaba gösteremez miydi?
onu öyle kabul etmeliymişim... yahu adam sanki ben ondan dünyayı kurtarmasını istedim.Herkez gibi olmayabilir ama senin için farklı olabilirdi
Tatlıım o sana sınavı bahane etmiş.
Öss diye tahmin ediyorum yani streslidir evet ama bu kadar da değil.
Sende toparlan önüne bak
Değer veren çıkacaktır eminim
ilgisiz,sürpriz yapmaz,romantik değil ama güzel bir ilişkiniz vardı eminmisiniz????güzel bir ilişkimiz vardı aslında . sadece ilgisizdi. sürpriz yapmazdı. romantik değildi. ben zaten benim için ayılıp bayılmasını istemiyorum ki....
ilgisiz,sürpriz yapmaz,romantik değil ama güzel bir ilişkiniz vardı eminmisiniz????
Beklemeye degmrzmisti.ya daha güzel olmasa bir yılın daha gidecekti. O riske degmrzmisti bu adam
Bu da geçer merak etme
ama o saydığınız özellikler olmadan hayat zor olur hakkınızda hayırlısı olsun sevdiyse zaten pişman olacaktır..bilmiyorum ki... karakterini severdim.. beni parasız bırakmamak için cebindeki son parayı bana verirdi. güzel şeyler de yaptı hakkını yiyemem
ben üniversite 2. sınıfım o son sınıf. kpss ye hazırlanıyor. dışarıdan komik gözüküyorumdur. her şey barizdir ama izin verdim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?