- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
7 yıllık koca bir ilişkinin ardından bizim ilişkimiz de aynı süreçten geçti. tamamen aynı sebeplerden her gün tartışıyorduk. 5 sene bir arada olduktan sonra son 2 sene benim masterım sebebiyle ayrı şehirlerde yaşamaya başladık. aramızda 6 saat vardı. o çalışıyordu. yoğundu. eskisi gibi olamadık. romantiklikle alakası yoktu. aksine gittiğim için beni suçluyordu. kısa kısa konuşuyordyk, ben yazmasam yazmıyordu. süpriz vs hak getire...derken benzer şeyleri söyledi, seni mutlu edemiyorum bana zaman ver dedi. şu anda evliyiz. çok çok mutluyuz. diyeceğim o ki seven insanlar kopamıyorlar. o zamanlar eşim benden zaman istedi, vermedim. ben de kendimde törpülemem gereken yerleri törpüledim, o da zaten çok sevdiği için kopamadı. sonuç olarak arada gerçek duygular, kuvvetli bir bağ varsa o iş o kadar kolay değil bitirmek...seni mutlu edemiyorum demek sorun sende değil bende klişesinin bir diğer deyişi aslında. bahane de olabilir. eğer geriye dönüş yoksa anla ki bahane...
merhaba aslında ben sessiz takipçiydim. sonra yazmak istedim sizi de konularınızdan biliyorum. hatta kendi ilişkimi sizin ilişkinize çok benzetiyordum birçok yönden. biz de yan yanayken süper anlaşırız. neyse işte biz barıştık. öyle dedikten sonra gece 2 ye kadar sürekli mesaj atıp aradı cevap vermedim. en son açtım konuştum anlattım her şeyi. yarın geleyim dedi . son bir kez yüz yüze konuşalım sonra kara senin dedi. tamam dedim. gelmiş çiçek almış ... parası da azdı ablası da onu ziyarete gelecekti idare etmesi gerekiyordu. sonra oturduk konuştuk bu aralar sınav yüzünden stresli olduğunu biliyordum. beni aksattığını da kabul etti. ayrılana kadar gayet iyi gitti her şey. o günden beri de bir değişiklik olmadı. her şey gayet güzel gidiyor :)