mutlu edemiyorum dedi ve gitti

Amaaaaan, biri gider biri gelir. Zaten bir de uzakmışsınız. Ayrılınca öesaj yok, çiçek yok, sürpriz yok, görüşmek yok. E ne eksilecek hayatından? Bunlat zaten yoktu ki.

alışkanlık .. ben seviyordum onun bana bakışını. sevdiğini bilirdim. bir yanım eksikti

biz sınavı yüzünden günde en fazla 20 mesaj atıyorduk bir kere de konuşuyorduk. ama şikayetçi değildim. dersleri içindi. ama hissedemedim o çabayı göremedim.

Çaba sarfetmek emek ister. Herkes emek gösterecek kadar yüreğine sahip çıkamayabilir. Yorulabilir, hayalleri değişebilir.

Karşınızdaki insan "mutlu edemiyorum" lafına sığınmış. Halbuki "seni mutlu etmek için ne yapabilirim, hadi sevgimize sahip çıkalım" dese nasılda sevinirsiniz.

Çaba sarfetmek emek ister. Herkes emek gösterecek kadar yüreğine sahip çıkamayabilir. Yorulabilir, hayalleri değişebilir.

Karşınızdaki insan "mutlu edemiyorum" lafına sığınmış. Halbuki "seni mutlu etmek için ne yapabilirim, hadi sevgimize sahip çıkalım" dese nasılda sevinirsiniz.
evet işte buydu benim isteğim. en ufak bir çabaydı istekti beklediğim

ben neye ağladığımı da bilmiyorum ki.. bu gece için izin veriyorum kendime. ne deseniz haklısınız . ben şaşkınım da aslında nasıl öyle diyebildi. çaba gösteremez miydi?

Tatlıım o sana sınavı bahane etmiş.
Öss diye tahmin ediyorum yani streslidir evet ama bu kadar da değil.
Sende toparlan önüne bak
Değer veren çıkacaktır eminim

Tatlıım o sana sınavı bahane etmiş.
Öss diye tahmin ediyorum yani streslidir evet ama bu kadar da değil.
Sende toparlan önüne bak
Değer veren çıkacaktır eminim

ben üniversite 2. sınıfım o son sınıf. kpss ye hazırlanıyor. dışarıdan komik gözüküyorumdur. her şey barizdir ama izin verdim bugün

sana layık birisi değilmiş demek ki çaba bile göstermediğine göre..
üzülmemeye çalış..boşver giden gider zaten -.-

Bende de vardı bu tipten. Gecenin bi yarısı okuldan donerdim insan bi arar sorar bu kız nerde koskoca istanbul gibi bi şehirde hem çalışıp hem okula gitmeye çalışıyor bunun basına bi sey mi geldi diye. Yok anam yok gamsız herif. Günlerce arayıp sormazdı yok ışte başıma su geldi bu geldi. Bende zır zır aglardim. Kafa mi sicayim be. Sonra bana dedi ki " seni mutlu edemiyorum ". 2 3 hafta bi afalladim felan o kadar. Iyiki de bitmiş gidenin arkasından aglamak zirlanmak çok boş şimdi ki kafam olsa ağlamayı gec üzülmem bile hele böyle karakter yoksunu insan icin. Iyi ki bitmiş.

bilmiyorum ki... karakterini severdim.. beni parasız bırakmamak için cebindeki son parayı bana verirdi. güzel şeyler de yaptı hakkını yiyemem
ama o saydığınız özellikler olmadan hayat zor olur hakkınızda hayırlısı olsun sevdiyse zaten pişman olacaktır..

Back
X