- 27 Mayıs 2023
- 34
- 14
- 8
- Konu Sahibi papyonlupanda
-
baskıcıdan kastınız nedir mesela?Niçin kavga ediyorsunuz ama? Bunlar önemli sinyaller de olabilir.
Mesela baskıcı kıskançtır evet bu evliliği etkiler. Cimridir kavga ondan çıkar evet önemlidir. Yada annecidir kavga ondan çıkar bu da bir sinyaldir.
Biz mesela kavga ermedik nişan döneminde.
Eşimde değişme olmadı. Çünkü neyse o. Benim gördüğüm kusurları ağırkanlı olması uykuyu sevmesiydi. Hala bu konuda aynı. Ben tolere edilebilir bulmuştum.
Benim kırmızı çizgim baskıcı, kıskanç olmaması ve fikir olarak bana yakın olmasıydı. Bu nedenle buna dikkat ettim
Siz de kırmızı çizgilerinize dikkat edin. Bu konularda falso varsa sinyalleri göz ardı etmeyin
bizim kavgalarda sudan sebeptenNişanlıyken ben pazara gitmem marketten alırız ne gerek var diye kavga etmiştik ne saçma kavgalar
Var var o bende var+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Doğru eş seçersen evlilik muhteşem birşeyO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Oraya gidemezsin, bunu giyemezsin diyenlerbaskıcıdan kastınız nedir mesela?
severek mi evlendiniz?Doğru eş seçersen evlilik muhteşem birşeyo benim eşim dostum ailem herşeyim bende onun için öyleyim valla sevdiginle evde oturup çay içmek bile güzel
Sağol canim❤Ya ne kadar güzel içim açıldı. Hep mutlu olun inşallah.
Evet severek evlendikseverek mi evlendiniz?
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
peki evlendiğinize hiç pişman oldunuz mu?Kusursuz değil hiç bi evlilik ama ona rağmen güzel 7 sene bitti...
tabiii ki vaarrrrr,O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Ben görücü usulü evlendim nışanlılık döneminde tanıdım ama bazen evlendğime pişman oluyorum bazen de daha iyisini kim bulmuş diyorum alkol kumar kahvehane yok kötü huyu yok ama dışarda hep kadın gördümü bakar bakmadım der. İlgisiz güzel söz söylemek karıcım bile demez ama ne istesem alır gezdirir hasta oldumu iyi misin diye sorar bazen öerhametlidr bazen inattır kadın olarak insan bazen iltifat bekler yok onca çabama rağmen. Öküz biraz ağır taban bi şeyi on kere söylettirir hayat enerjim kalmadı kadın çiçek gibidr ilgisiz kalınca solar . gözümün ışığı gitti ama dört senenin sonunda çocuğumuz oldu onunla mutlu olmaya çalışıyorum. Keşke bi mesleğim olsaymış diyorum kendi ayaklarımın üstünde dursam daha iyi olurdu. Ailem iyidir ama gitsen bi gün iki gün iyi üçüncü gün yallah çalışmaya . Paramı alırlar üstüne laflar çekilmez hayatta herşeyi hesaplayıp öyle yol almamız lazım . Aynı şeye bile gülmeyiz. Laf atma sabahtan akşama susar hiç karıcım günün nasıl geçti demez .çok uzun oldu ama kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum derdimi aileme dedim çok abarttıpımı söylediler . Buraya yazıyorumseverek mi evlendiniz?
Beklentiler öncelikler bakış açısı hoşgörü gibi gibi şeyler çok önemli. biz 4 yıldır evliyiz.çok da sıkıntılar çektik ama hep yanyana kalmayı başardık.hep söylerim.iki insan aynı pencereden bakmak zorunda değil.synı yöne bakan 2 pencere de olur.ama günümüzde insanlar birbirlerinin aksi istikameti pencerelerden bakıp kavga ediyorlar. biz eşimle aynı manzarayı farklı bakış açısıyla görebildiğimiz için bir süre sonra sorun çözülüyor. öncelikle 2 iyi arkadaş olmak lazım nacizane fikrim.O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
5 yilin sonunda evet var diyebiliyorum canım.. ama bunun için kaynanayi hayatımdan sutlamam eşimle boşanma eşiğinden dönmem gorumceyi sonsuza dek hayatımdan çıkarmam onlarla bir daha asla aynı ortamda olmayacağıma eşimi ikna etmem ve ne olursa olsun eşimin ailesini haklı bulduğunu gerçeğini görmezden gelmem gerekti .. Bu topraklarda gerçekten sabır göstermeden ya da net olarak doğru ama dosdoğru insanı bulmadan evlenirsen ailesiyle değil canım eşimle evleniyorum der gerçekleri göz ardı edersen mutlu olmak zor çok zor .. bazen s.ktiri çekmek gerekiyor .. dönerse senindir .. benimki beni seçti.. ama kalbimin ona yeniden ısınması nerdeyse 1 yılımı aldı..O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
VarO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?