- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi papyonlupanda
-
İlahiGözünü kocanla açmışsın kız.hiç mi etrafta ne var ne yok merak etmedin
Ne güzel özetlemişsin. Aynen öyleBence evlilik düz Bi yol değil hayat gibi. Bi gün iyi ki derim başka Bi gün B.k vardı da evlendim.Totale bakmak lazım.
cook mutlu oldum sizin adınıza hep mutlu kalın...11. Yila bir kac ay kaldi yine dunyaya gelsem ayni kisiyle evlenirdim kocam da kocamsaka bir yana ben hala cok mutluyum hala o eve gelmeden karnimda kelebekler ucusuyor.. birbirimizin alanlarina saygimiz var. Bir kere bile birbirimize saygisizlik vs de yapamadik. O beni kısıtlamaz ben de onu.. en onemlisi hayattaki en iyi arkadasim zaten oyle olmasa bence mutlu evlilik olmaz
mesele eşiniz evlendkten sonra çok değişti mi? erkek değişir derlerBen evleneli 1 sene oluyor ki gayet mutluyum diyebilirsin daha erken ama birde 4 sene sevgililik var tamam aynı evin içine girince iş değişir o da doğru bişe diyemem ama herkes aynı çıkıcak diye düşünme ve bence korkma
Hayır aksine evlenmeden çok kavga ederdik özellikle nişan aşamasında falan yalan yok korkuyordm ama evlendikten sonra içinden çok değişik kibar bi adam çıktı nazar değmesinmesele eşiniz evlendkten sonra çok değişti mi? erkek değişir derler
teşekkür ederimSize saygı duyan , seven , değer veren , sizin yanınızda yalnızken mutlu olan , sizinle sohbet etmekten , konuşmaktan keyif alan, sizin fikirlerinize güvenen ve saygı duyan erkek doğru erkektir
maşallah nazar değmesin. biz de arada kavga ediyoruz Nisan atmaya kadar bir kere gitti. yani nişanlılık dönemlerinde kavga normal değil mi?Hayır aksine evlenmeden çok kavga ederdik özellikle nişan aşamasında falan yalan yok korkuyordm ama evlendikten sonra içinden çok değişik kibar bi adam çıktı nazar değmesin
Tabiki oluyormaşallah nazar değmesin. biz de arada kavga ediyoruz Nisan atmaya kadar bir kere gitti. yani nişanlılık dönemlerinde kavga normal değil mi?
Sizde hep mutlu olun hep mutlu kalın herşeyin güzel olacağına karşı inancınızı asla kaybetmeyin.Teşekkür ederim görüşleriniz için... Hep mutlu kalın.
Niçin kavga ediyorsunuz ama? Bunlar önemli sinyaller de olabilir.maşallah nazar değmesin. biz de arada kavga ediyoruz Nisan atmaya kadar bir kere gitti. yani nişanlılık dönemlerinde kavga normal değil mi?
Ama varKız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler
Güzel bi işim,kendi evim,param vardı evlenmeden önce..rahattım gezip tozuyodum ,herkes rahat olduğum için evlenmeyeceğimi düşünüyodu,30 yaşında evlendim…ama eşimle tamamlandım..bekarlık günlerimi asla evliliğe değişmem.bunda eşimin beni hiçbir konuda sıkıp zorlamaması oldu..evlendiğimde yemek yapmayı bile bilmiyordum,hiç sorun etmedi…çalıştığım zaman maaşımı bilmedi,harcamalarıma karışmadı…çocuğumu kendim büyütmek istedim,işten ayrıldım,hiç napıyosun demedi..16 yıl olacak evleneli birgün daha düğün takılarımı sormadı,onlar senin dedi…bigün ayrılmaya kalksak biliyorum ki sadece kıyafetlerini alıp çıkar evden..ben şanslıyım ,o varken arkadsş aramıyorum,onunla saatlerce havadan sudan konuşabilirim,ikimiz de istediğimiz zaman arkadaşlarımızla takılabiliriz.doğru insanla evlilik çok güzel,ben de asla evlenmem diyordum ama evlenince keşke beklemeseymişiz demiştimBekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.
Evlilik nasıl diye sorarken bence kriterlerde etkili .
Cok teşekkürlercook mutlu oldum sizin adınıza hep mutlu kalın...
Nişanlıyken ben pazara gitmem marketten alırız ne gerek var diye kavga etmiştik ne saçma kavgalarmaşallah nazar değmesin. biz de arada kavga ediyoruz Nisan atmaya kadar bir kere gitti. yani nişanlılık dönemlerinde kavga normal değil mi?
Insanlariz kosa kosa evlenip sonra da evliligi kotu bir sey gibi gosterip, mutlulugu basaramayip sucu evlilige atmalarina cok.kiziyorum.O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?