Mutlu evliliği olan var mi?

cook mutlu oldum sizin adınıza hep mutlu kalın...

mesele eşiniz evlendkten sonra çok değişti mi? erkek değişir derler

Hayır aksine evlenmeden çok kavga ederdik özellikle nişan aşamasında falan yalan yok korkuyordm ama evlendikten sonra içinden çok değişik kibar bi adam çıktı nazar değmesin
maşallah nazar değmesin. biz de arada kavga ediyoruz Nisan atmaya kadar bir kere gitti. yani nişanlılık dönemlerinde kavga normal değil mi?

maşallah nazar değmesin. biz de arada kavga ediyoruz Nisan atmaya kadar bir kere gitti. yani nişanlılık dönemlerinde kavga normal değil mi?
Niçin kavga ediyorsunuz ama? Bunlar önemli sinyaller de olabilir.
Mesela baskıcı kıskançtır evet bu evliliği etkiler. Cimridir kavga ondan çıkar evet önemlidir. Yada annecidir kavga ondan çıkar bu da bir sinyaldir.
Biz mesela kavga ermedik nişan döneminde.
Eşimde değişme olmadı. Çünkü neyse o. Benim gördüğüm kusurları ağırkanlı olması uykuyu sevmesiydi. Hala bu konuda aynı. Ben tolere edilebilir bulmuştum.
Benim kırmızı çizgim baskıcı, kıskanç olmaması ve fikir olarak bana yakın olmasıydı. Bu nedenle buna dikkat ettim
Siz de kırmızı çizgilerinize dikkat edin. Bu konularda falso varsa sinyalleri göz ardı etmeyin

Kız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler
Ama var

Mutlu bir evlilik ve keyifli bir kayınvalidem var.
Üstte bir yorum vardı ona da +1 koyuyorum, tanımaya ve evlilikten beklentinize bağlı.
Biz hem birbirimizi tanıdık hem de karşılıklı beklentilerimizi paylaştık. Evlilikten hayattan beklentiler vs. Bu sebeple 10 Yıldır keyifli bir evlilik süreci yaşıyoruz.

Güzel bi işim,kendi evim,param vardı evlenmeden önce..rahattım gezip tozuyodum ,herkes rahat olduğum için evlenmeyeceğimi düşünüyodu,30 yaşında evlendim…ama eşimle tamamlandım..bekarlık günlerimi asla evliliğe değişmem.bunda eşimin beni hiçbir konuda sıkıp zorlamaması oldu..evlendiğimde yemek yapmayı bile bilmiyordum,hiç sorun etmedi…çalıştığım zaman maaşımı bilmedi,harcamalarıma karışmadı…çocuğumu kendim büyütmek istedim,işten ayrıldım,hiç napıyosun demedi..16 yıl olacak evleneli birgün daha düğün takılarımı sormadı,onlar senin dedi…bigün ayrılmaya kalksak biliyorum ki sadece kıyafetlerini alıp çıkar evden..ben şanslıyım ,o varken arkadsş aramıyorum,onunla saatlerce havadan sudan konuşabilirim,ikimiz de istediğimiz zaman arkadaşlarımızla takılabiliriz.doğru insanla evlilik çok güzel,ben de asla evlenmem diyordum ama evlenince keşke beklemeseymişiz demiştim

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Insanlariz kosa kosa evlenip sonra da evliligi kotu bir sey gibi gosterip, mutlulugu basaramayip sucu evlilige atmalarina cok.kiziyorum.

Esim benim basima gelmis en guzel sey, cok mutluyuz. Her an guvenecegin her seyi paylasabilecegin seni her konuda besleyen gelistiren donusturen, guclerinizi birlestirdiginiz birisi var, sevdigin ve sevildigin. neden kotu olsun ki

Evlendikten sonra huzur buldum diye bilirim kavga yok, bağrış çağrış yok, tedirginlik yok

Çocuklar olduktan sonra yorucu oluyor gerçekten, ama kafanız uyuyorsa en azından o yorgunluğu bile paylaşabiliyorsunuz.

Benim tek sorunumsa kendi eşimde de etrafta da gördüğüm; tembellik. Adamlar suyunu bile kendi almamış evlenene kadar. Böyle bir ilkellik olabilir mi ya? ülkeye biraz feminizm gelsin istiyorum

Yaklaşık iki sene olacak evleneli. Bazen gerçekten yere göğe sığdıramıyorum evliliği bazen bunaltabiliyor beni. Ama eşimi gün ve gün daha çok seviyorum. Gözümü açtığımda yanımda olmasından çok mutlu olup keyif alıyorum.Belki bunun için bile evlenilebilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…