• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok mutluyum şükür. Her evde tartışmalar olur illaki. Ama birbirini zayıf noktalarından vurmamak.Tekrar yuz yuze bakacağını unutmadan davranmak gerekiyor canım :KK200:

Esimin ailesiydi sorun ama artik atlattik gibi. Yani evliligimizde cok mutluyuz. Bes sene oldu ve biz hala birbirimizi özlüyoruz. Iki cocukla onun isten gelmesini bekliyorum. Onun icin ilk ve tek kadin olacagimi da biliyorum. Zorluklara beraber gögüs gerdik. Huzurlu bir birlikteligimiz var. Dertsiz hayat olmaz. Ama bu dert bizim disimizdakilerle alakali.

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
olmaz mı tabi var başta ben çok şükür.burası bir derdim köşesi olduğundan genelde sorunlar yazılıyor.boşuna üzme kendini derim ben.

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Bekarsan hiç okuma böyle şeyler . evlilikten soğursun

Elbetteki mutlu evlilikler vardır. Buraya dertlenen yazıyor zaten. Şöyle düşün. Hastaneye hep hastalar gidiyor. Doktor bütün insanların hasta olduğunu mu düşünmeli? Sağlam adam neden hastaneye gitsin ki. Doktorda hasta insanlarla haşır neşir olmak zorunda kalıyor. Şimdi sende dertlerle haşır neşir oldun.

Bdv konulari adi ustunde dert konulari. Buraya kimse ben esimi cok seviyorum cok mutluyum diye kocisci konular acmaz ki :-)
Mutluluk meselesine gelince cok sukur bnde mutluyum ama arada sira girtlagina sarilasim geliyo :-) evlilikte bu zaten her zaman gulluk gulistan!ik olmaz :-)

Şimdi bu bölümün adı bir "derdim" var, gordugunuz uzre adı ustunde yani bir dert anlatma forumu.
Egerki adı "bir mululugum var" olsaydi yani BMV :)) haklisiniz derdim. Bmv hem lux oldu havali havali :)
Arti şöyle bir durumda var, mekanik bir esya için diyelim mesela bir televizyon modeli icin arastirma yaptiginizda o urunle alakali karsiniza en cok cikan sey bir o urunun reklamlari, ikincisi ise o urunle ilgili sikayetlerdir. Fakat bu demek degildirki o urun kotu veya herkes sikayetci. Tam tersi o televizyondan memnun olan bunu dile getirmez sadece alir ve keyfine bakar, daha dogrusu cogunluk boyledir.
Kisacasi, bir seyden sikayeti olanlar onu buyuk oranda dile getirirken, memnun olanlar bunu o derece dile getirmez, sadece keyfini surer.
Dert dedigimiz seyde boyle, varsa care ararsin. Yoksa susar keyfine bakarsin.
Sonuc olarak bu forumu okuyup insanlar hakknda kaniya varmayin. Bilgi edinin tecrube edinin ama genelleme yapmayin.

Bence mutlu cift cok fazla. Etrafimda cok var. Ilk kriter erkek ailesinin her seye karisip karismamasi...

Biz de mutluyuz. Hayatimiz dort dortluk diyemem. Ama bu olumsuzluklarin sebebi evlilik degil.

Ben kendi evliliğimden çok memnunum. Eşim çok anlayışlı, sessiz sakin, kendi halinde bi adam. Kimseye bi zararı olmaz. Inanilmaz hayvansever. Ben onun kararlarına saygı duyarım kesinlikle karışmam. Hakeza o da bana. Mesela birbirimizden bi yere gitmek icin izin almayız. Haber veririz. Kimse kimseye müdahale etmez. Birbirimizin sınırlarını aşmıyoruz. Tek sorun en ufak bi şeyde surat asıyor. O surat asınca kesinlikle ilgilenmiyorum. Tolere ediyorum bi şekilde. Iyi evlilikler var ama sen iyi evliliği derdim var Portalında arıyorsun. O sebepten bulamıyorsun

Biz mutluyuz, arada tartismalarimiz tabiki de oluyor ama kusmeyiz.
Ailelerde gayet iyi anlasiyorlar.

Herkesin bir olmadığı gibi
Evlilikler de farklı farklı
Umutlu olun derim
Elhamdülillah

korkma cnm korkma orasi bdv tabiki derdi olanlar konu açıyor, mutlu evliliğe sahip olanlar konu açmazki ;) benim evliliğim güzel, mutlu cok şükür ama bizde de farkli sıkıntılar var... Hayat işte kiminin evliligi kötü, kiminin işi, kimi hasta... Dört dörtlük kusursuz hayat yok sanırım.

Esimin ailesiydi sorun ama artik atlattik gibi. Yani evliligimizde cok mutluyuz. Bes sene oldu ve biz hala birbirimizi özlüyoruz. Iki cocukla onun isten gelmesini bekliyorum. Onun icin ilk ve tek kadin olacagimi da biliyorum. Zorluklara beraber gögüs gerdik. Huzurlu bir birlikteligimiz var. Dertsiz hayat olmaz. Ama bu dert bizim disimizdakilerle alakali.
Büyük laf.

:KK54:cok sikinti cektim zamaninda ama hersey yerli yerine oturdu artik bunca yildan sonra rahat bir nefes aldim.artik ne ben onun hatalarina takiliyorum nede o benim .hatta tartışıp 10 saniye sonra cay icermisin dediğimi bilirim :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X