- Konu Sahibi tolstoyevski
Tam bu konuyu acacaktim ki baktim sen coktan acmissin:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz mı tabi var başta ben çok şükür.burası bir derdim köşesi olduğundan genelde sorunlar yazılıyor.boşuna üzme kendini derim ben.BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
![]()
Bekarsan hiç okuma böyle şeyler . evlilikten soğursunBDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
![]()
Elbetteki mutlu evlilikler vardır. Buraya dertlenen yazıyor zaten. Şöyle düşün. Hastaneye hep hastalar gidiyor. Doktor bütün insanların hasta olduğunu mu düşünmeli? Sağlam adam neden hastaneye gitsin ki. Doktorda hasta insanlarla haşır neşir olmak zorunda kalıyor. Şimdi sende dertlerle haşır neşir oldun.BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
![]()
Ben kendi evliliğimden çok memnunum. Eşim çok anlayışlı, sessiz sakin, kendi halinde bi adam. Kimseye bi zararı olmaz. Inanilmaz hayvansever. Ben onun kararlarına saygı duyarım kesinlikle karışmam. Hakeza o da bana. Mesela birbirimizden bi yere gitmek icin izin almayız. Haber veririz. Kimse kimseye müdahale etmez. Birbirimizin sınırlarını aşmıyoruz. Tek sorun en ufak bi şeyde surat asıyor. O surat asınca kesinlikle ilgilenmiyorum. Tolere ediyorum bi şekilde. Iyi evlilikler var ama sen iyi evliliği derdim var Portalında arıyorsun. O sebepten bulamıyorsunBDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
![]()
korkma cnm korkma orasi bdv tabiki derdi olanlar konu açıyor, mutlu evliliğe sahip olanlar konu açmazkiBDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
![]()
Büyük laf.Esimin ailesiydi sorun ama artik atlattik gibi. Yani evliligimizde cok mutluyuz. Bes sene oldu ve biz hala birbirimizi özlüyoruz. Iki cocukla onun isten gelmesini bekliyorum. Onun icin ilk ve tek kadin olacagimi da biliyorum. Zorluklara beraber gögüs gerdik. Huzurlu bir birlikteligimiz var. Dertsiz hayat olmaz. Ama bu dert bizim disimizdakilerle alakali.