ya o çok normal. ben evlilik dinamiğinden bahsettim. davranişlar şu bu değişebilir tabii ki. ben evliliğin temel taşı olan şeylerden bahsettim. güven sadakat anlayış saygı. bunların korunduğu evliliklerEvet saçma çoğumuz bazı zamanlar kocamızı boğarak öldürmeyi düşünüyoruz. Çünkü koca öyle bir şey. Bazen döversin bazen seversin.
evet tabii ki dört dörtlük olamaz ama gerçekten o kadar iyi evlilik duymaya hasret kaldım ki artıkKimsenin hayatı 4.4 lük değildir aşko ve şu devirde de ay biz şöyleyiz böyleyiz çok mutluyuz şak şak diyenede kimse inanmaz kusura bakma kocanın bile koca koca dertleri var yani bazılarının boynu altında galsın ne diyim
Bak yine sinirlendim he
hahhahshh olsa bile iyi baba figürü mü sadecekocam çocuğumuzla çok ilgili onunla güzel oyunlar oynuyor
hikaye burada bitti
Doğrudur ama evlenmeevet tabii ki dört dörtlük olamaz ama gerçekten o kadar iyi evlilik duymaya hasret kaldım ki artık
Bence onun için instagrama bakmalısın.… evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari..
Doğrudur ama evlenme
Bekarlık sultanlık bacım ye iç gez dolaş raadına bak beee amann erkolarla uğraşılır mı hiç
Özgürlük gibisi var mı yogghhh
onlarin da yapmacik oldugu belli. of amaan zaten herkesin yasantisi kendine. azcik bi sey duymak istemistim, dogru kisiyse evlilik zor degil, ben esime çok güvenirim, saygimizi hic bozmadik vs…Bence bunun için ig ye bakmalısın
ayy boyle dedin diye kimse yazmaz da simdiAksine…. Bdv kadınlarindan anımsanmayacak kadar kısmi konularda kocalarını övmeye bayılır. Millet dert anlatırken nispet yapar
Bende bu evleniceem evlenicem vermezlerse kaçacam tabiri caizse meraklı olanları anlamıyorum ya ne varmış bu kadar ya neden istiyorsunuz bu tamamen şans oyunu çark kötüye dönerse hayatınız cehennem olurtabii ki bir derdim var konusuna kimse gelip evliligimde soyle mutluyum boyle guzel yazip anlatmaz arkadaslar ama benim burda yazanlari okudukca bazen ruhum daraliyor. evlilikten de erkeklerden de soguyorum. ruyalarimda falan hep aldatildigimi goruyorum ruyadir diyip sallamiyorum falan ama baya bilincaltima isliyor bence. bunu buraya yazip evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari birkac cumle etmeleri icin davet etsem sacma mi olur?
Doğru kişiyle de evlilik zor. Evlilik başlı başına zor. Sevgi, saygı, sadakat, güven vs olan evlilik yok mu demişsin, var. Ama bunların olması da evliliği kolaylaştırmıyor. Başlı başına insan doğasına aykırı bir iş çünkü.onlarin da yapmacik oldugu belli. of amaan zaten herkesin yasantisi kendine. azcik bi sey duymak istemistim, dogru kisiyse evlilik zor degil, ben esime çok güvenirim, saygimizi hic bozmadik vs…
Daha 2 akşam önce çocuğu susturamıyor diye birbirimize bağırdık. 2 gün konuşmadık ne o ne de ben haksız olduğumuzu düşünmediğimiz için yaşanmamış farzediyoruz. Ama farkettik ki son 2 yıl da ilk kez birbirimize bağırdık. Genel olarak bakarsak mutluyuztabii ki bir derdim var konusuna kimse gelip evliligimde soyle mutluyum boyle guzel yazip anlatmaz arkadaslar ama benim burda yazanlari okudukca bazen ruhum daraliyor. evlilikten de erkeklerden de soguyorum. ruyalarimda falan hep aldatildigimi goruyorum ruyadir diyip sallamiyorum falan ama baya bilincaltima isliyor bence. bunu buraya yazip evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari birkac cumle etmeleri icin davet etsem sacma mi olur?
Evet. Ailesiyle evlenmiyorum ki diye düşünmüştüm.Bence evliliğin en kötü tarafı eş ailesi. Erkekler saf oluyorlar genelde, çocuk gibi ilgi istiyorlar, pohpohlanmak istiyorlar... İdare etmek zor değil. Zaman geçtikçe huyunu suyunu daha iyi öğrendiğin için işinde kolaylaşıyor. Ama eş ailesine yapacak hiçbir şey yok. Zaman geçtikçe daha çok nefret ediyorsun. O yüzden şimdiki aklım olsa evleneceğim adamdan önce ailesine bakardım. Erkekler üç aşağı beş yukarı aynı zaten. Ama aile önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?