mutlu evlilik

ebrugnss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
27
12
1
26
tabii ki bir derdim var konusuna kimse gelip evliligimde soyle mutluyum boyle guzel yazip anlatmaz arkadaslar ama benim burda yazanlari okudukca bazen ruhum daraliyor. evlilikten de erkeklerden de soguyorum. ruyalarimda falan hep aldatildigimi goruyorum ruyadir diyip sallamiyorum falan ama baya bilincaltima isliyor bence. bunu buraya yazip evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari birkac cumle etmeleri icin davet etsem sacma mi olur?

Kimsenin hayatı 4.4 lük değildir aşko ve şu devirde de ay biz şöyleyiz böyleyiz çok mutluyuz şak şak diyenede kimse inanmaz kusura bakma kocanın bile koca koca dertleri var yani hatta bazılarının boynu altında galsın ne diyim
Bak yine sinirlendim he

Son düzenleme:
Evet saçma çoğumuz bazı zamanlar kocamızı boğarak öldürmeyi düşünüyoruz. Çünkü koca öyle bir şey. Bazen döversin bazen seversin.
ya o çok normal. ben evlilik dinamiğinden bahsettim. davranişlar şu bu değişebilir tabii ki. ben evliliğin temel taşı olan şeylerden bahsettim. güven sadakat anlayış saygı. bunların korunduğu evlilikler

evet tabii ki dört dörtlük olamaz ama gerçekten o kadar iyi evlilik duymaya hasret kaldım ki artık

evet tabii ki dört dörtlük olamaz ama gerçekten o kadar iyi evlilik duymaya hasret kaldım ki artık
Doğrudur ama evlenme
Bekarlık sultanlık bacım ye iç gez dolaş raadına bak beee amann erkolarla uğraşılır mı hiç
Özgürlük gibisi var mı yogghhh

Doğrudur ama evlenme
Bekarlık sultanlık bacım ye iç gez dolaş raadına bak beee amann erkolarla uğraşılır mı hiç
Özgürlük gibisi var mı yogghhh

Bence bunun için ig ye bakmalısın
onlarin da yapmacik oldugu belli. of amaan zaten herkesin yasantisi kendine. azcik bi sey duymak istemistim, dogru kisiyse evlilik zor degil, ben esime çok güvenirim, saygimizi hic bozmadik vs…

Ben mutluyum sorunlar yaşadık ama geçti sorunsuz ilişki zaten yok. Sevdiğini hissettiren gösteren bi kocam var. Onunlayken çok daha iyiyim ve kendimi onsuz hayal edemiyorum her konuda destekçim. Toparlıyor hayatımı onunla çocuk yaptığım için mutluyum. Seçme şansım olsa yine onu seçerdim. Lohusa hormonları mı bilmiyorum ama doğurunca tekrar aşık oldum gözüme daha yakışıklı çekici gelmeye başladı merhametini bebeğe sevgisini gördükçe bana tavrını gördükçe bağlandım iyice. Ben bu adamı 7. Sınıfta dershane servisinde gördüm aynı lisedeydik 15 yaşından beri sevgilim 2018 yılından beri kocam. Gözümü onunla açtım resmen pişman da değilim

3,5 yıldır evliyim. Bazen nerden evlendim diyorum bazen de iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. İlk zamanlar çok kötüydü. Senelerdir sevgili olduğum adam sanki bambaşka biri olmuş gibiydi. Aslında yine aynı adamdı ama kola içişi bile beni irite ediyordu. Artık yeni bir düzenimiz olduğunu kavramaya başladıkça taşlar yerine oturmaya başladı.
Evlilik bence tam anlamıyla bir takım oyunu. Takım olduğunuzu unutmazsanız her şey mükemmel. Samanlık seyran olur derler ya aynı o misal. Ama takım olduğunuzu unutursanız koca bir hayal kırıklığı, kabus diyebiliriz. Hepimiz insanız, haliyle zaman zaman bazı şeyleri unutuyoruz, dönem dönem odak noktamız değişiyor. Her zaman iyi günler olmuyor. Bazen en kötü günde bile takım arkadaşınız iyiyse çok şükür diyebiliyorsunuz. Bazen de en iyi gününüz, onun en kötü gününe denk geliyor. Bir sürü olasılık var. Siz aşık olun sonra karşı taraf buna değer mi onu bi gözlemleyin. İkinizin de geçinmeye gönlü varsa bütün korkularınız yok olacak. Ama en önemli nokta karşı taraf buna değer mi ? Aşık oldunuz diye her şeye değmiyor maalesef. Özetle; evlilik de hayat gibi işte. Doğru kişiyle takım arkadaşı olursanız gün sonunda her şey yoluna girer, her şeye değer.

Bende bu evleniceem evlenicem vermezlerse kaçacam tabiri caizse meraklı olanları anlamıyorum ya ne varmış bu kadar ya neden istiyorsunuz bu tamamen şans oyunu çark kötüye dönerse hayatınız cehennem olur

Bence evliliğin en kötü tarafı eş ailesi. Erkekler saf oluyorlar genelde, çocuk gibi ilgi istiyorlar, pohpohlanmak istiyorlar... İdare etmek zor değil. Zaman geçtikçe huyunu suyunu daha iyi öğrendiğin için işinde kolaylaşıyor. Ama eş ailesine yapacak hiçbir şey yok. Zaman geçtikçe daha çok nefret ediyorsun. O yüzden şimdiki aklım olsa evleneceğim adamdan önce ailesine bakardım. Erkekler üç aşağı beş yukarı aynı zaten. Ama aile önemli.

onlarin da yapmacik oldugu belli. of amaan zaten herkesin yasantisi kendine. azcik bi sey duymak istemistim, dogru kisiyse evlilik zor degil, ben esime çok güvenirim, saygimizi hic bozmadik vs…
Doğru kişiyle de evlilik zor. Evlilik başlı başına zor. Sevgi, saygı, sadakat, güven vs olan evlilik yok mu demişsin, var. Ama bunların olması da evliliği kolaylaştırmıyor. Başlı başına insan doğasına aykırı bir iş çünkü.

Daha 2 akşam önce çocuğu susturamıyor diye birbirimize bağırdık. 2 gün konuşmadık ne o ne de ben haksız olduğumuzu düşünmediğimiz için yaşanmamış farzediyoruz. Ama farkettik ki son 2 yıl da ilk kez birbirimize bağırdık. Genel olarak bakarsak mutluyuz

Evet. Ailesiyle evlenmiyorum ki diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…