C ceyyceyy_ bugün şöyle bi konu vardıEşimle sevgimiz hayatımın en büyük şansı.
Sadece onunla değil, ailesiyle de aynı uyumu yakalamak evime ayrı bir huzur veriyor.
3 tane bebemız var balbal bal başka ne denir
Bizim evimizde bir huzursuzluğumuz yok ,birbirimize karşı bir saygısızlığımız yok ,sesler yükselmez ,konuşulan lafların arkasına ekleme yapılmaz ,ufak bir konuda kavga etmek yerine karşılıklı bir kahve sigara içip konuşuruz ve o konuyu eğer çözümleyemiyorsak koku yaymayan kül tablasına attigimiz sigaralar gibi
kötülük yayıp canimizi sıkmasın diye üstünü kapatırız bir daha da açmayız .asla ailelere yansıtmayız arkadaş çevresine aile ıcı problemleri sohbet die yapmayız . çözemediğimiz konuları illa bunu çözemedik böyle kapanmasın diye birbirimize alıp sürekli çarpmayız .bazı eksik yanlarımız olabilir bunu da iyi taraflarımızı görerek bastırırız . Ne demiş peygamber efendimiz eşinizin bir kötü huyu varsa diğer güzel huyu hürmetine şikayet etmeyiniz .Bu yüzdendir ki belki o konular yeniden açılmaz . çünkü biliyoruz ki açarsak kırarız kırılırız. Ha oturup da üstüne kapatıp bu bizim içimizde yara kaldı diye birbirimize kinleşicemiz bir konuyu da bunu çözemiyoruz deyip üstünü kapatmayız kırarız kırılırız hallederiz eğer halledemiyorsak çok büyük kişisel hakaret şiddet sadakatsızlık yoksa çocuklarımızın hatırına affederiz. bugüne kadar o konuma gelmedik Rabbim de getirmesin
Belki şey gibi gelebilir yok canım daha neler kusursuz mutlu değildir inanmıyoruz gibisinden cümleler geçebilir kafanızdan bu yorumu okurken , ama şey gibi düşünün hastalık gibi düşünün herkes hasta değil herkesin psikolojisi bozuk değil biz hala birbirimizin gözlerine bakınca gülüyoruz hala kapıdan çıkınca elle tutuşup sevgililer gibi dolanabiliyoruz .yani bunların hiçbiri değil aslında ben gittiğim her yerde konuştuğum her şeyin arkasında durabilecek bir eşim olmasını çok seviyorum en önemlisi de verilen sözlerin arkasında duran bir adamla evli olduğum için kendimi ekstra ekstra şanslı hissediyorum. Evi ve çocukları hakkındaki sorumluluklarına gelmeyeceğim benden daha fazla sorumluluk aldığını biliyorum o yüzden bu konuda kendime eksi puan veriyorumzaten bir evliliğin en büyük sevgiyi mutluluğu koruyan yanı herkesin birbirine karşı kendını biliyor olma derecesinde saygıya sahip olması . Yani oturup birbirimizi suçlamak yerine evet ben de bu konuda hatalıyım diyebilmek çok önemli.
Yok mu benim problemim benim de kendimce bir problemim var- 3 çocukta babasına benziyor
Ayy amiin mezun olunca söyle bi koca 777 aldım evrene yolladım fokurdattım kaynattım size de maşallah tü tü tü
Türkiye'de ailesine de nikah kıyıyorsun tabiri caizse.Evet. Ailesiyle evlenmiyorum ki diye düşünmüştüm.
Biraz da instagrama bak.hemen fikrin değişir.tabii ki bir derdim var konusuna kimse gelip evliligimde soyle mutluyum boyle guzel yazip anlatmaz arkadaslar ama benim burda yazanlari okudukca bazen ruhum daraliyor. evlilikten de erkeklerden de soguyorum. ruyalarimda falan hep aldatildigimi goruyorum ruyadir diyip sallamiyorum falan ama baya bilincaltima isliyor bence. bunu buraya yazip evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari birkac cumle etmeleri icin davet etsem sacma mi olur?
Evet bir de biz senede maksimum 4 kez falan görüşüyoruz ona rağmenTürkiye'de ailesine de nikah kıyıyorsun tabiri caizse.
Sus kız sen o zamanEvet bir de biz senede maksimum 4 kez falan görüşüyoruz ona rağmen
Neden yalan olsun ki?Çok mutlu görünen de yalan,herkes birbirini idare etmeye çalışıyor işte..Belli seneyi devirdikten sonra sorunları çok da şaapmıyorsun,takmıyorsun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?