mutlu evlilik

Kimseye dile dökmek istemiyorum hem şov yapıyor gibi geliyor hem de insanların nasıl zorluklar çektiğini bildiğin için inanmayacaklarını düşünüyorum lakin, bu hayatta çok pişmanlıklarım olsa da asla evliliğim bunlardan biri olmadı hatta her seferinde şükür sebebimdir. Eşim gerçekten pırlanta gibi bir insandır. Ha asla kimseye %100 güvenmem ama eşimin verdiği güven huzur, her sıkıntıda benimle göğüs gerişi olsun, her zaman ilgili ve sevecen olması olsun beni bu hayatta hep umutlu tutan şey oluyor.

Ailem gelir asla yüzüne ekşitmez, sürekli ordan oraya koşturur mutlu edicem diye. Evin tüm yükü onun üstündedir bir gün olsun şikayet etmez ben evde iş yapmaya çalıştığımda sürekli özledim gel otur söz ben yarın yaparım şu zaman yaparım der. Her zaman işim konusunda destekçidir asla erkek mühendisler içinde çalışıyor olmamı takmaz mesaiyi takmaz hep iyi misin diye sorar. Canım sıkkınsa güldürmek için kırk takla atar. Bir hafta amcamlar dahil ailem yanımızdaydı hep mutlu ve güler yüzlüydü ikinci haftadayız birlikte tatildeyiz yine hep mutlu ve muhabbet eder koşturur durumda. Yani hakikaten bu hayatta tüm şansımı eşimden yana kullandım sanırım. Maddi konularda ben biraz daha parayı tutma taraftarıyımdır bana uyum sağladı her şeyinden kısıyor ilerde bana bir iş kurabilmek için.

En kötü haftada bir çiçek alamasa bile çiçek toplar gelir sırf kahvaltı hazırlayıp çiçekle uyandırabilmek için. Seks desem yatakta mutlu edebilmek için kırk takla atar sürekli yeni fanteziler benim seveceğim şeyler arar. Eşimde eşim diyorum hem hafif çakır keyif olmanın verdiği hem de böyle bir konunun verdiği cüretle ilk defa ekdmsjjd. Kadınlar kulübünde genelde dile dökmem ancak güzel ve mutlu bir evlilik yaptığımdan eminim umarım hep böyle gider

C ceyyceyy_ bugün şöyle bi konu vardı

iyi evlilikler var ama onlar ilişkilerinden pek bahsetmedikleri için kötüler hep ön planda :)

Burada yazanları çok kafaya takmayın. Bazıları bariz sallama hikayeler oluyor. (Karikatür tarzı zebani koca ve ailesi) Bazıları da bile isteye bu tür adamı seçmiş ama şimdi tercihinin sonucunu kaldıramayan, gelip burada derdini anlatıp "Kocan/Evliliğin süper." duymak isteyenler oluyor. Genç yaşta aileden kaçmak için düşünülmeden yapılan evlilikler oluyor.
Ben normal hayatta bu kadar rastgele seçim yapıp evlenen kadın görmüyorum çevremde. Aldatan, şiddet gösteren, işsiz, kendinden maddi/manevi düşük erkekle evlenen kadın azdır.

Biraz da instagrama bak.hemen fikrin değişir.

Çok mutlu görünen de yalan,herkes birbirini idare etmeye çalışıyor işte..Belli seneyi devirdikten sonra sorunları çok da şaapmıyorsun,takmıyorsun yani..

Evlilik güzel bir oluşum, insanların %90’ı gibi birini buldum ayrılmadık bari evlenelim modunda yaparsan mutsuz olursun.

Bu ülkede insanlar evlilik meraklısı olduğu için evleneyim kabul göreyim yeter diyorlar, bir ömür mutsuzluğa imza atıyorlar.

Çok mutlu görünen de yalan,herkes birbirini idare etmeye çalışıyor işte..Belli seneyi devirdikten sonra sorunları çok da şaapmıyorsun,takmıyorsun yani..
Neden yalan olsun ki?

Evliliğinde mutlu olmayanlar herkes mutsuz diyerek mutsuzluğu normalleştiriyor bence

Ben ülkemizde kadınlar açısından evliliğin iyi bi tarafı olduğunu düşünmüyorum. Şimdi ki aklım olsa evlenmezdim. Ama tabı deneyın yanı, sevmek sevilmek güzel şey.

Normalde akıl karı değil ama sevdiğin adamla olunca bir okadar da güzel. Her şeyde olduğu gibi olumlu yanı da var olumsuz da. Bazen diyorsun ki ben niye evlendim bazen de iyi ki kocamla evlenmişim bazen boğmak isteyip bazen de bayılıyorsun
Ama sen olumlu yanlarını istiyorsun bundan bahsedeyim bana göre olan kısmını bence aile olmak kavramı çok güzel kendi düzenin olması kocanla rutinin olması birlikte bir şey yaparken keyif almak sohbet etmek kocan tarafından arzu edilmek çok güzel bir duygu ve birlikte hayallerinin olması ileriki hayatında onunla bir şeyler yapmak istemek mesela gece hadi kokoreç yiyelim canımız şunu çekti bunu yapalım ya da film izlemek bazen küsmek kavga etmek bir süre konuşmamak ve barıştıktan sonraki aşk ateşi bunlar güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…