- 16 Mart 2025
- 679
- 1.372
- 28
- 38
Aaaa bir de şey var. Önce evliliğinin ne kadar boktan olduğunu anlatıp millet boşa bu öküzü dediğinde ama aslında çok iyi baba, çocuklarına çok ilgili, ailesi olmayınca ćok iyi anlaşıyoruz gibi gibi övmeye başlayanlar bir anda kocası kıymete binenlerAksine…. Bdv kadınlarindan anımsanmayacak kadar kısmi konularda kocalarını övmeye bayılır. Millet dert anlatırken nispet yapar
Mükemmel evlilik kusursuz mutluluk yok çünkü eşler ve eşlerin toksik aileleri yüzünden huzurlu evlilik yasayabilen insan yok bunu öncelikle kabul et ve güzelce yut sindirtabii ki bir derdim var konusuna kimse gelip evliligimde soyle mutluyum boyle guzel yazip anlatmaz arkadaslar ama benim burda yazanlari okudukca bazen ruhum daraliyor. evlilikten de erkeklerden de soguyorum. ruyalarimda falan hep aldatildigimi goruyorum ruyadir diyip sallamiyorum falan ama baya bilincaltima isliyor bence. bunu buraya yazip evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari birkac cumle etmeleri icin davet etsem sacma mi olur?
hahhahahahhahs bu mesajımdan bunu nasıl çıkardınız anlamadım. zaten halihazırda sevdigim kisi ile nişanlıyım. evlenicem evlenicem diye kudurmuyorum ki. hani zaten olacak bir şey bu ben de endişelerimi paylaştım baskalarinin dusuncelerini duymak istedim. bir garipsiniz vallahiBende bu evleniceem evlenicem vermezlerse kaçacam tabiri caizse meraklı olanları anlamıyorum ya ne varmış bu kadar ya neden istiyorsunuz bu tamamen şans oyunu çark kötüye dönerse hayatınız cehennem olur
Tam olarak buEvet saçma çoğumuz bazı zamanlar kocamızı boğarak öldürmeyi düşünüyoruz. Çünkü koca öyle bir şey. Bazen döversin bazen seversin.
Kocam da kocamtabii ki bir derdim var konusuna kimse gelip evliligimde soyle mutluyum boyle guzel yazip anlatmaz arkadaslar ama benim burda yazanlari okudukca bazen ruhum daraliyor. evlilikten de erkeklerden de soguyorum. ruyalarimda falan hep aldatildigimi goruyorum ruyadir diyip sallamiyorum falan ama baya bilincaltima isliyor bence. bunu buraya yazip evliligin guzel taraflarindan bahsetmek isteyenleri veya hayalindeki evliligi yapmis olanlari birkac cumle etmeleri icin davet etsem sacma mi olur?
e bunların korunması ciddi bir emek istiyor, yıllar istiyor, kimi zaman oluyor kimi zaman da olmuyor. Olması iki tarafa da bağlı.ya o çok normal. ben evlilik dinamiğinden bahsettim. davranişlar şu bu değişebilir tabii ki. ben evliliğin temel taşı olan şeylerden bahsettim. güven sadakat anlayış saygı. bunların korunduğu evlilikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?