Idare ederm suan yogurt ekmek yedm azcik snki iyi geldi tatlim
Yogurt ekmek bende yiyom iyi geliyo bencede kalsiyum ve protein kaynagi gusel ye bol bol tuket tamam mi minnosum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aynen yedim kuzucum yaaa simdide az meyve yemege caliscam sen naslsn bugn bakim
Iyiyim basim donuyo icim hfif donuyo gibi su cok iciyom onun disind kasik agrim hafifledi sukurler olsunn :) ye bebegim yee meyve lazimmm :)
Iyiyim basim donuyo icim hfif donuyo gibi su cok iciyom onun disind kasik agrim hafifledi sukurler olsunn :) ye bebegim yee meyve lazimmm :)
canım keseyi görmeden çok hamilelik psikolojisine burunmeyin çünkü neler neler var üzülmenizi istemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim benmde gormeden bu tur olaylarim oluyordu herkes psikolojk demisti ama ole degilms kese olsn olmasn vs bunu herkes bilior kuzucum hersey Rabbimden biz kese gordk evet kalp atisi duyuk evet eee simdi risk yok mu elbette var yani hersey Rabbimden bitanem
kastekktim şey o değil canım hiçbir tıpta kese gorulmeden gebelik var denilmez tabikide herşey allahtan üzülmesin diye demiştim yoksa bananae yani ona kalırsa benim bhcg 4 gün önce 1514 du ben kendim içinde aynı şeyleri diyorum etrafima
Tabiki kuzum ama doktorlar gebelik var nie diorlar o zaman ki doktorlar sorunlu demek gebelik var ama kese gormemz gerek en onemlisi bu diyorlar onda hem.fikiriz. zaten ama olablr agrilar falan bende onu diorum
canım aksi durum demiyorum ki elbette var kesin gebesin demiyorlar ama kese görünmeden olabilir canım ben 4 yıl boş yere okumusm demekki bize okulda yanlis ogrrtmislerdr
Neyse mervecim konu baska yone gidior stres herkeste hatsafhada demekki neyse dielim artik
bence de canım daha da yazmam zaten iyi günler hepinize
Kuzummmm ben ikimi oldun sende bende ayni sendromdydm gecenlerde darilcak ne var bunda ben.bildiklerimi sen bildklerini soyluorsn herkesn dogrulari farklidir senin meslegini kuck gormedkki burda ole takilirsak o zaman bende cok mu cahilim 25 ime gelmsm binlerce insn taniorum yuzlerce olay biliorum bence bu kadar kirilgan olma bak sendede belirtiler var gordun mu demekki konusup olaylara kanaat getiremicez topik senn rahatsiz olduysan ben yazmam olur biter :):)
hayr ben kimse uzulsun istemiyorum canım bilsin istedim çünkü hamilelik psikolojisine burunupte tekrar bu psikoljiden çıkmak çok zor si krilmayin istemedim yoksa keşke herkez hamile olsa o kadar isterim ki 8 ay beklemis biri olarak
canım keseyi görmeden çok hamilelik psikolojisine burunmeyin çünkü neler neler var üzülmenizi istemem
Hayir psikolojik olarak bu kadar kendimi yipratmazdim ki zaten asiri bir durum soz konusu degil evet Allahin isi kese gorundukten sonra da kaybedebilirim bu Allah'in taktiri inancim saglam sukurler olsun en kotusunu dusunmek yerine herseyi iyiye yorup iyi seyler dusunmeyi tercih ediyorum sende oyle yapmalisin cnm
kızlar tamam kapatalım mi lütfen kötü olun diye birşey demedim ama demekki düşünmemek gerekio insanları bu konu hakkında konuşmak istemiyorum aallah herkesin gönlüne göre versin art niyet düşünmemiştim ama neyse
Ben kimsede art niyet aramam ama ben senden ben kotu dusunsemde iyi bir sekilde motive etmeni beklerdimm acikcasi ama olsun saol bencede konuyu sen actin bende kapatiyorum benim adet gunum gecmeden yaptirdigim hcg lere gore sanirim yorumluiyosun benim canimi bu yonde o yuzden sikmaya calistin kirilmasi gereken kisi sen degil burada benim sen resmen gebeligin devam etmeze getirdin ben bunu anladim demekki dr yalan soledi ama kese goruruz dedi ben istemedim 6 haziranda kalp atisi duyucam insallah burayada yazarim herkese iyi gunlerrrrrr hersey icin saol !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?