Mutlu insanlar uyudu :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Iyi geceler kizlar ,

Çoğunuz konularimi biliyorsunuz, 6buçuk yıllık kangren olan ilişkimi sonlandirdim... ayrilik oncesi ve sonrasi cok farklıydı yalvarmam ve peşinde koskmamdan zevk aliyordu adete , egoist bencil bi adamdi ama cook sevdim .. her hatasını affettim katlandim dayandim kisacasi sevgim için herseyi yaptim ama tek başına yürütülen bi iliskiydi bu kendi cabalarimla bugune kadar getirdim 1 2 ay sonrasinda nisanlancaktik. Bi tartismamiz oldu tartismanin konusu bile onemsizdi ama öyle cok yıprandım ki mecalim kalmadi .. bardağı tasiran son damla oldu aslında. . Olsemde askimdan bilmeli dedim umursamayan caba sarfetmeyen bi adam icin yeter artik tukendim dedim ve sabretmeye çalıştım. .

Taki gecen hafta fmf atagim tutana kadar öyle çok uzuluyo oyle çok agliyodumki bi ara pskiyatri gittim kapisindan dondum uyuyamiyordum geceleri bunlarda tetikledi ve ciddi acilar cektim yanimda olsun istedim sevgili gibi degil sevdigim biri gibi nedense ihtiyac duydum zayif bi animdi. Hastaneye gittigimi yazdim gecmis olsun dedi arayip sormadi bile saatler sonra Canimin acidigini yazdim tekrar ne yapmaya calisuyorsun hani bitmisti noldu felan saydirdi bana bayagi.. peki dedim ve bir dahada yazmadim .. neyse. Tel ne bir msj ne bir arama gunlerdir gelmedi ..

Ark ve kimseye anlatmadim yasadiklarimi dun 2 arkadasim (x ve y diyelim ) bizde kalacaktik beraber eski erkek arkadasim Xe msj atiyor k bkma rahatsiz ediyorum ama napcagimi.bilmiyorum can yaramla kobusurmusun sorun ne derdi ne tarzinda .. ark tabi bilmedgi icin bana bi kaz kez israrla araniz nasil.diye soruyor bende cok iyi felan diyorum anlatmak istemedim yoruldum belkide bilmiyorum.. cok israr edince konustuk biz bu konuyu beni hakli buldu felan neyse .. ama cakmiyorum ben olayi neden israrla soruyo demiyorum bana msj attiginida soylemiyor tabiki X bu arada ..
Ben bugun aksam arklarim gidince self servisten kayitlara bi bakayim dedim seytan durttu neden bilmiyorum sevgiliyken bi sey icin grmistim o kadar .. birde ne goreyim ark num msjlar diyo icerik yok zadece saat felan belirtilmis ..

Sonra 9 gibi aradim X konustunuzmu hic dedim cok.israrla sordun sormazdin bu kadar felan laf almaya calistim benden bisey saklamiyosum degilmi felan dedim iararla konusmadgini soyledi sana guveniyorum peki kobusmadim diyorsan konusmamissndir dedim oda tam kapatrken bana msj atti yardim et diye bende sizde kaldigimizi yarin onadonecegimi soyledim oda konusun bi onla felan yazdgini soyledi ekran goruntusude atti . 2 msj zaten ama neden soyleDin dedim oda soyleme yazdi diye soylenedim dedi . . Neyse bugun arayip bi konusuyum dedi onun diyceklerinide merak ediyorum dedi sen bilirsin dedimm. Kapattik konuyu..

Gece yani bundan 1 2 saat öncesinde 00.12 gece X naptin kobusabildinmi donmedin yazmis ark aradi soyledi , yarin konuscam dedim cevap vermedim msj dedi birde

Ama oyle cok gucume gidiyorki .. aglayasim var bagira bagira umursamamalari pesimde kosmamasi beni kaybetmekten korkmamasi felan bumlara alistim bitrmistimde beynimde ama beni boylesine neden küçük düşürdü ki ?
Ark num bile onda yoktu sadece X bazen bana ulasmadginda 1 2 kez erkek ark num aramisti ben vermistim ona ..
Ama kesinlikle erkek ark kayitli degildi num nerden buldu oyle cok bi muhabbetleri hic olmadi yuzyuze gelmediler ark yuzunden.bi tartisma gecmisti X bu nedenler onu arayip kusmeyin lutfen diye ara yaomaya calismisti kendinden kaynaklandgi için okadar . Ondan yardim isteyecek samimiyetleri cok olmadi .. ark cok sevdi hic cok muhabetkeri olmasa bile erkek ark mkardes gozuyle bakti onlarda bunu hep dile getirdirler zaten sarktigini felanda dusunmedim bu nedenle .. ustelik X 1 ay sonra nisanlaniyor ve ben elbise aldim felan biliyor nisanlanacagini .. bugun müstakbel nisanlisi çiçek buketi yaptrmis geldi süpriz yapti sarıldılar oyel mutluydular ki imrendim icim yandi

Oblar boylesine mutkuyken ben bu haldeyim ustelik ayrilinca adini agzima almiycam diyip yemin eden adam 1 kez arayip sormamis hastalanmism umruna takmamis vicdanmi yapti bilmiyorum, neden beni boylesine ark ve nisnalisina kucuk dusurdu bana neden sormadi dersimiz ne nolduk biz ne hale geldik diye .. ark bile garipsedi bi cevap istiyosan beni ara degilmi birde cevp gelmeyince naptin konustunmu diyosun ? Ama beni 1 kez aramiyosun 1 msj yoj ..
Nedir bu allah askina gururmu sevmemekmi yaptigi ne nd yapmaya calisiyor ? Cocuk cocuk davrabiyormusum napcagini sasirmismis..

Nedir bu ? Bunjn.nasil bi aciklamasi olabilir ?
Insanlar ben.mutsuzken.hep boylesine mutlu hep.bana aciyorlar ve uzuluyorlar bense 2 gunluk sevgililere karsi koskoca 6.yili savunamiyor yetmez gibi kucuk dusuruluyorum

Çok uzun biraz gereksiz ayrıntılar var yazinizda. Uzun süreli ilişkinin bitmesinin acisini bilirim anlıyorum sizi.

Ama sevgiliniz artık istemiyor belli. Sizde bunu kabullenmeye basladiginizda aciniz azalmaya başlayacak. Yoksa adama böyle yazar durur karşılığında boşuna üzülürsunuz.
Yeni bi yol cizdiginizi kabullenin artık.

Arkadasiniza da söyleyin madem rahatsizsiniz cevap vermesin bu kadar basit o mesele.

Yerinde olsam değişime başlarım yavaş yavaş
İlk de kullanıcı adını değiştir
Sil gitsin bu adamı ondan bi bk çıkmaz
İnşallah hakettiğin sevgiyi bulacağın kişi gelecektir elbet en güzeli ne biliyor musun bu durjmlarda dua ...olaydan güçlü çıkman ve eninde sonunda bir gün güzel şeyler olabilmesi için...hakkında hayırlısı..

Canım k.bakma okurken bazi bolumleri anlamadım açıkcası. Bu arkadasin x e mesaj gelme kısmindan sonrasi cok karişmış.
Şimdi sana sunu soyleyebilirim ki. Bu çocuk kesinlikle seni kaybetmekten korkmuyor. Korkan bir erkek ayrilmak istemez. Her zaman pesinden kosan kadın koşmuyorsa korkar. Aynı böyle nazlı bir erkekte benim kocamdır. Kolay kolay affetmez ufacik seye darilir. Ben gonlunu almaya ugrasirim. Ama ben darilip aramadigim zamanda afedersin kopek gibi arardi. Kendisinde butun sulalemin numarasi mevcuttu. Baslardi kuzenlerimden aramaya taa babama kadar arardı. Bana ulasabilmek için. Yani demem o ki yeri gelince beni kaybetmektende korkardı. Ama seninkinde boyle birsey yok. Cok rahat. Herhalde esim boyle olsaydı ben tekrar hicbir sekilde gorusmezdim. Acı ceker surunurdum ama donmezdim. Hayattaki tek erkek o degil. Sen güclü bir kadınsın. Ömür boyu bu naz gercekten cekilmiyor. Esim benim bi mesajima darilmisti bir haftadir aramiz limoniydi taaa turkiyenin obur ucunda olmasina ragmen mesaj atmiyordu dusun. Çok zor çok bazen katlanilmazda olabiliyor. Bir ömür böyle birini cekmek sabır işi vallahi kendime hayret ediyorum. Neyse canım gelelim sana. Böyle kendini yıpratma hicbir zaman. Ve erkek arkadasinla tekrar konusursan seninle ilgili konularda baskalarina danismamasi gerektigini bir derdi bir sorusu varsa seninle konusmasi gerektigi konusunda uyar. Beni kucuk dusuruyorsun. Sen benim özelimsin kimseye anlatmak istemedigim seyler olabilir de. Evet zor bir durumdasin 6 yillik iliskini bitirdin. Ama simdiden seni böyle yildirmis bir adamlada ne kadar mutlu olabilirdin bir düsün.
Hayatın sonu gelmedi. Dünya erkek kaynıyor. Elbet birgün seni el üstünde tutacak birisiyle tanisacaksın. O imrendigin kizdan cok daha mutlu olacaksin canım. Sıkma o guzel canını. Senden bir tane. Sen boyle uzuldukce ailende uzuluyordur. Yapma kendine boyle. Birak madem ayrikdiniz kendine yeni bir sayfa aç. Zor oldugunu biliyorum. Buraya yazmak kolay...
Mutlu ol demesi kolay. Ama napicaksin be guzelim cekeceksin acısını sancısını. Boyle boyle unutacaksın. Sen sadece herkese karsi dik dur. Egme boynunu kendine güven olmadı yapamadım de soranlara.
Sen güçlu bir kisisin Allahın izniyle atlatirsin.

Canim.benim.bazi bolumleri duzenledim bakabilirsin. Guzel dileklerin.ve yorumun icin cok tesekkur ediliyorum insallah cok mutlu olurum.dua edin ..
Evet sizin esiniz gibiydi oncesinde sevgilim ama artik umrunda degik ve kaybetme korkusu yok.. ben alistirdim buna . Simdi dusunuyorum neden ark yardim istiyor veyada yaziyor ? Neden ben degil ? Kirkuyomu korkmuyomu ? Anlayamadim

Bu yardım istemek degil seni kontrol ediyor olabilir

Kullanici.adimi degistirebildgimi.bilmiyordum
Evet buyuk bir degisime inanca vr kabullenmeye ihtiyacim.var sanki hic bitmuycek gibi geliyor ama bana. Rabbime cok dua ediyorum rabbim hakkimizda en.hayirlisi ne ise obu versin insaAllah

Sabaha karsi 5'te kapimin önünde bir kaza oldu. 25 yasinda gencecik bir cocuk hayatini kaybetti. Saatlerce durumu izledim ve dönüp yatagima uyuyamadim. Birakin böyle bos seylerle kendinizi üzmeyi hayat devam ediyor nefes aliyorsunuz ve bunun keyfini cikarin! Kime msj atiyorsa atsin siz yeniden baslayin, sizi mutlu edecek seylerle yolunuza devam edin.

Çoğu kısmı anlamadım.
Yapacak bir şey yok zaten ilişkiniz değil ilişkin varmış tek başına. Hastanedeyim yazınca da duygu sömürüsü yapıyor sanmıştır. Hayatına devam etmekten başka yapacak birşey yok

Eğer erkek arkadaşın olsaydım , senin gibi aciz ,zayıf karakterli bir kız arkadaşım olsun asla istemezdim.adam seni sevmiyor istemiyor ,niye bu ısrarcılık yapışıklık...adam bezmiş senden.yıldırmışsın resmen.klasik bir bitmiş kadın hareketi çekmişsin adama ,yok hastayım hastanedeyim ölüyom bitiyorum.canım kaçan kovalanır.adam senden çok sıkılmış ,ben bile okurken senden sıkıldım...

Hastanedeyim demedim iyi olmadgimi belirttim evet ona karsi zayif bi karakterde olabilirm neden bu kadar acimasizca elestiriyorsunuz ?? Nasil bi assagilama ?
Allah kimseyi sevdikleeiyle sinamasin ..
Cok kiricisiniz

Evet belkife o.an bana yazilsaydi.bende kizarmiydim evet .. ne.bileyum ihtiyac duydum ozledim belkide .. madem ustemiyo benk neden kucuk dusuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…