- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Sabaha karsi 5'te kapimin önünde bir kaza oldu. 25 yasinda gencecik bir cocuk hayatini kaybetti. Saatlerce durumu izledim ve dönüp yatagima uyuyamadim. Birakin böyle bos seylerle kendinizi üzmeyi hayat devam ediyor nefes aliyorsunuz ve bunun keyfini cikarin! Kime msj atiyorsa atsin siz yeniden baslayin, sizi mutlu edecek seylerle yolunuza devam edin.
ısrarcı bir tavır sergilediniz mi?Evet belkife o.an bana yazilsaydi.bende kizarmiydim evet .. ne.bileyum ihtiyac duydum ozledim belkide .. madem ustemiyo benk neden kucuk dusuruyo
Eski erkek arkadsim ark yaziyor benimle konusmalari sorun ne oldgu ile ilgili bana sormak yerine buda beni kotu hissettiriyiBişey anlamadım
ısrarcı bir tavır sergilediniz mi?
Canim farkinda olmadan yapmisim duzelttim :)Avatarlat aynı kendin yazıp kendin cevaplıyor gibi oluyor :)
En başında da yazdım yazın çok uzun insanlar giriyor büyük ihtimalle okumadan çıkıyor benim gibi maalesefBi kac kisi haricinde kimse beni ciddiye almamis dogru duzgun yorum okumadimneden bumca insan bi kez guzel bisey yazmazki ?? Niye bu kadar agir elestiri ?
En başında da yazdım yazın çok uzun insanlar giriyor büyük ihtimalle okumadan çıkıyor benim gibi maalesef
Ay yok okuyamam bi başladım baktım sonu yok cıksBen daha uyumadim bile. X ler ve Yler karisinca , konuya adapte olamadim. Olsaydim yorum yapacaktim.
Ay yok okuyamam bi başladım baktım sonu yok cıkskız git uyusana bende erken kalktım gözlerim kapanıyor
Daha önce de bir konunuzda yazmıştım, sizin anlatım diliniz çok kötü. Neden bahsettiğinizi tam olarak anlamadığım için yorum yapamıyorum şahsen. Bu konuda kendinizi geliştirirseniz yardım görebilirsiniz fikir alma adına.
Y ile ilgili hic bir.konu.yok neyse tesekkur ederimBen baslayamadim bile. X ve Y havada ucustu.
Uykum yok. Gelecek zombie filmine teklif aldim. Parayi kiricam bu kez.
Y ile ilgili hic bir.konu.yok neyse tesekkur ederim
(x ve y diyelim ) bunu kastetmistim. Konunu mutlaka okuyup yorum yapicam uykumu aldigimda. Biraz agir geldi simdi. Yoksa uzun konulari okumuyor degilim.
Ben yazarken karusiyor olabilir genellikle hep gece konu actigimdanda kaynakli olabilir . Sizin gibi dusunmuyorum bazi insanlar yaziyla duygularini tam ifade edeneyebilirler . Elestirmek icin degilde yardim icin okusaniz anlayabilirdiniz belkide .. buraya rahatlamak yerine gelip daha dert sahibi olan bi ben varim sanirim
Tesekkur ederim duzenledik biraz zaten gece o duygusallikla sacmalamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?