Mutlu insanlar uyudu :(

cok uzuldum
Sacma sapan seylere oyle cok takiyoruz ki .. ne buyuk acilari olanlar var

Bi kac kisi haricinde kimse beni ciddiye almamis dogru duzgun yorum okumadim neden bumca insan bi kez guzel bisey yazmazki ?? Niye bu kadar agir elestiri ?

Daha önce de bir konunuzda yazmıştım, sizin anlatım diliniz çok kötü. Neden bahsettiğinizi tam olarak anlamadığım için yorum yapamıyorum şahsen. Bu konuda kendinizi geliştirirseniz yardım görebilirsiniz fikir alma adına.

Ben yazarken karusiyor olabilir genellikle hep gece konu actigimdanda kaynakli olabilir . Sizin gibi dusunmuyorum bazi insanlar yaziyla duygularini tam ifade edeneyebilirler . Elestirmek icin degilde yardim icin okusaniz anlayabilirdiniz belkide .. buraya rahatlamak yerine gelip daha dert sahibi olan bi ben varim sanirim

Bakın ben konulara eleştiri yapayım da beğeni alayım kafasıyla bakan biri değilim, böyle bir platformu amacından başka şekilde kullanma gayem yok. Kadın kadına dertleşmek gibi görüyorum, gün geliyor benim derdim oluyor fikir soruyorum. Neden sizi rencide etme gibi bir amacım olsun? Ki yine "neden yorum gelmiyor" diye yazdığınız için bu cevabı verdim.

Sizin cümle kurma tarzınızdan ziyade harf, noktalama ve imla hatalarınız var. Bu da kişinin kendini ifade ediş tarzından bağımsız bir durum. Kullanıcıların gözleri yoruluyor ve anlamıyorlar büyük ihtimalle. Madem derdinize fikir arıyorsunuz ben de dedim ki böyle böyle yaparsanız daha çok faydalanırsınız. Amacım yine de yardım etmekti yani.

Tesekkur ederim duzenledik biraz zaten gece o duygusallikla sacmalamisim

Uyudum hala anlamadim. X ler sadece matematikte guzel geliyor bana bu tur konularda degil.

Simdi anladigim kadariyla yorum yapayim.

6.5 senelik iliskiniz var bitmis. Neden bittigini yazmamissin.

Sonra senin kiz arkadasina seni sormus , durum nasil ogren diye.

Senin de bu zoruna gitmis. Neden ona mesaj atiyor direk bana sormuyor diye.

6.5 senelik bi iliskin varsa beraber oturup adam gibi konusmayi hak ediyorsunuz bence.

O gelmiyorsa sen teklif et , en azindan kafan rahat olur. Ona gore hayatina yon verirsin.

6 yıllık ilişkiniz bitmiş.. varsa konuşmak istediginiz birsey ya da sormak istediğiniz arayın.. düşman değilsiniz.. arkadaşınıza sorması normal sizinle iletişimi o kalmış.. rahatsizsaniz ki oylesiniz arkadaşınıza söyleyin konuşmasın.. onu da arayın sanki kozunuzu tam paylasamamissiniz ayrılırken.. olabilir belki vardır söyleyecekleriniz.. arayın arkadaşıma sorma bana sor diyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…