- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Okdarmi kotu :)Anlayamıyorum konuyu
Uyudum hala anlamadim.X ler sadece matematikte guzel geliyor bana bu tur konularda degil.
Simdi anladigim kadariyla yorum yapayim.
6.5 senelik iliskiniz var bitmis. Neden bittigini yazmamissin.
Sonra senin kiz arkadasina seni sormus , durum nasil ogren diye.
Senin de bu zoruna gitmis. Neden ona mesaj atiyor direk bana sormuyor diye.
6.5 senelik bi iliskin varsa beraber oturup adam gibi konusmayi hak ediyorsunuz bence.
O gelmiyorsa sen teklif et , en azindan kafan rahat olur. Ona gore hayatina yon verirsin.
Gorustugumde yaptiklarini unutuyor ve ozledgimi hissediyorum . Ayrilma nedenimiz ise kaybetmekten korkmama ve asiri gururu . Umursamiyor bi sorun oldgunda
6 yıllık ilişkiniz bitmiş.. varsa konuşmak istediginiz birsey ya da sormak istediğiniz arayın.. düşman değilsiniz.. arkadaşınıza sorması normal sizinle iletişimi o kalmış.. rahatsizsaniz ki oylesiniz arkadaşınıza söyleyin konuşmasın.. onu da arayın sanki kozunuzu tam paylasamamissiniz ayrılırken.. olabilir belki vardır söyleyecekleriniz.. arayın arkadaşıma sorma bana sor diyin..
6 yıllık ilişki bitmiş bu kadar anladım
Neden evlenmediniz
Yalniz degilsin : ) num da num x de y cicek buket yardim istemek baska bisey kalmadi aklimda. Deli gibi ozluyorum bana barismak icin msj atsin yalvarsin en yakin arkadasimi kiskaniyorum yazsaydi ozet olurdu.Anlayamıyorum konuyu
Yalniz degilsin : ) num da num x de y cicek buket yardim istemek baska bisey kalmadi aklimda. Deli gibi ozluyorum bana barismak icin msj atsin yalvarsin en yakin arkadasimi kiskaniyorum yazsaydi ozet olurdu.
Neden evlenmediniz
Canim benim foto mu koymus dun gece arkadas o yuzden. bende bi baktım kendime bildirim gelmişHic sankiyorum umrunda bile dehilim onun ben
Ayy az once yanlis seyyettirmisim yaaa
Canim benim foto mu koymus dun gece arkadas o yuzden. bende bi baktım kendime bildirim gelmiş
Canim benim foto mu koymus dun gece arkadas o yuzden. bende bi baktım kendime bildirim gelmiş
Anladım anladım :) Problem kalmadı artık.Ayy az once yanlis seyyettirmisim yaaa
Ben bilmiyor gibi davraniyorum soyleme demis gururdan bana yazmiyor yemin etti yazmayacagim diye ... ben neden konusuyum
Ustelik ne istiyor ne dusunuyor ona gore davranacagim demis .. ne demek istiyorsa artik
Cunku gitmemden korkmuyordu . Sevmedgini dusundum
Anlamaya çalışıyorum ☺☺Yalniz degilsin : ) num da num x de y cicek buket yardim istemek baska bisey kalmadi aklimda. Deli gibi ozluyorum bana barismak icin msj atsin yalvarsin en yakin arkadasimi kiskaniyorum yazsaydi ozet olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?