Sagol canım Sadece kardeşim biliyor ailemin oldugu sehre taşınıyorum, orada yasayacağım aileme bisey demeyeceğim kendimi hazır hissedemeyen kadarAilenin yaninami gidiyorsun hayirlisi olsun cnm
Beni bu karara mecbur etti. Başka Seçenek bırakmadı. Elimden geleni Yaptımİçinde bulunduğumuz derin duyguları zirvede yaşarken doğru kararlar alamayabiliyoruz.Umarım en doğru kararı almışsınızdır.
Eşinin haberi var mı konuştunuz mu yani gideceğini biliyo mu?Sagol canım Sadece kardeşim biliyor ailemin oldugu sehre taşınıyorum, orada yasayacağım aileme bisey demeyeceğim kendimi hazır hissedemeyen kadar
Teşekkür ederim. Içim yanıyor gercektenŞu an acın cok taze canının nasıl yandığını yazdıklarından tahmin edebiliyorum.
Geçmiş olsun..
Zaman herseyn ilaci cnm allah yardimcn olsunSagol canım Sadece kardeşim biliyor ailemin oldugu sehre taşınıyorum, orada yasayacağım aileme bisey demeyeceğim kendimi hazır hissedemeyen kadar
Detayları bilmediğim için daha fazla bir şey söyleyemiyorum. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur.Beni bu karara mecbur etti. Başka Seçenek bırakmadı. Elimden geleni Yaptım
Çalışmıyorum, orda kalacağım evim var ailem le yaşayamam bu vakitten sonra ama kardeşimin istediği zaman Yanımda Olmasını istiyorum erkek kardeşim ama dert ortağım bir o beni anlıyorBaska bi sehir demissin calisiyor msn nasil yasayacksin kardesnle mi
Zor bi durum insan ne hayallerle evleniyo ve sonra bianda yerle bir oluyo.haberi var mi esinizin evi terkettignzdenÇalışmıyorum, orda kalacağım evim var ailem le yaşayamam bu vakitten sonra ama kardeşimin istediği zaman Yanımda Olmasını istiyorum erkek kardeşim ama dert ortağım bir o beni anlıyor
Bu aksam vedalasacagim onunla, o da biliyor hep aynısını yaptığını sesi titriyordu ama hep aynısı hep aynısı. Yarin gideceğimi biliyor. Aksam engel olmaya Çalışacak biliyorum ama kararlıyım.Zor bi durum insan ne hayallerle evleniyo ve sonra bianda yerle bir oluyo.haberi var mi esinizin evi terkettignzden
Bu sekilde cok zor olacak senin icinde cok uzuleceksin habersz olsaydi belki daha az aci cekerdin ne diyim allah kimseyi yuvasiyla sinamasin cok zor bi durumBu aksam vedalasacagim onunla, o da biliyor hep aynısını yaptığını sesi titriyordu ama hep aynısı hep aynısı. Yarin gideceğimi biliyor. Aksam engel olmaya Çalışacak biliyorum ama kararlıyım.
Amin, ona telefon da Kalsın görmeyelim birbirimizi yoruldum dedim aksam eve gelicem olmaz oyle dedi. Zaten araba kiralamam gerek Yanımda köpeğim var onca eşya birde. Bu gün çıkıp gidemedimBu sekilde cok zor olacak senin icinde cok uzuleceksin habersz olsaydi belki daha az aci cekerdin ne diyim allah kimseyi yuvasiyla sinamasin cok zor bi durum
Artık bende oyle dusunuyorum.neden bu kararı aldınız bilmiyorum ama mutlu olmadığınız yerde kalmayın. size değer verilmeyen yerden uzaklaşmanız sizin için en doğrusu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?