Mutlu musun? Gidiyorum

Bende bugün oğlumun ve kendi esyalarimi topladım . İnan içim parçalandı . KufretttiM icimden . Ağlamicam artık . Dimdik ayakta durucaz Allahın izniyle ..
Aynen canım sabır biryere kadar. Oğlunuz var yanlız değilsiniz insanın çocuğu zaten Bir Ömür yoldaş gerisi teferruat bu devirde

Bunu keşke bir not olarak bıraksaydın..

Hayır bir erkek kardeşim biliyor aileme kendimi hazır hissedince söyleyeceğim babam beni affetmeyecek
Deme boyle ya hangi baba kizinn mutsuzlugunu ister.baslarda kizar belki ama sonradan gecer.hem esinin yaptiklarina hak mi veriyor ki seno affetmesin

Deme boyle ya hangi baba kizinn mutsuzlugunu ister.baslarda kizar belki ama sonradan gecer.hem esinin yaptiklarina hak mi veriyor ki seno affetmesin
Cunku ilk evliliğimde babam onaylamadı ikincisinde bizim Orali biri olsun dedi yine benim dediğim oldu ondan.

Durumlar nasil acaba bilgi verirmisinz?
Sizin icin dua ettim Rabbim hayirlisi ise baristirsin sizi tum kalbinizle bir olun.. hayirszsa eger biran once aci

eşinize hitaben yazdıgını mektupları ne burada bıze paylasın
nede esınıze verın
evet bır evlılık yıkılıyor olabılır bunun cok acıda oldugunu bılıyorum ama bunu bu sekılde okumak benı o duygulara suruklemıyor. benı suruklemedıgı gıbı esınzıe vermenızde hos degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…