Kilomuz ne olursa olsun herkesin kendini daha mutlu ve daha saglikli hissettigi bir kilo vardir ve bu kilolar kisiye ozeldir... iste bizim de amacimiz bu olsun... kendimizi daha Mutlu ve daha saglikli hissettigimiz kiloya donmek icin birlikte yola cikalim...
Merhaba arkadaslar... ben de zayiflamak isteyenlerdenim ama yavas yavas, kendimi kasmadan, vucudumu yipratmadan, halsiz dusup hastalanmadan ve en onemlisi hirs yaparak degil isteyerek icimden gelerek kilo vermek ve beni mutlu eden kendimi simdikinden daha saglikli hissettigim kiloya donmek isteyenlerdenim...
Diyet yapmadan ama kafamiza gore de takilmadan, dogru bilinen yanlislardan kacarak ve bildiklerimizi birbirimizle paylasarak zayiflamak istiyorum...
Haydi hep birlikte bu yola cikalim...
ilk ben yazayim kilomu )
oncelikle boyum 1,78...
zayiflamaya ilk karar verdigim kilo =102,8
uc hafta kadar once birkac arkadasimla birlikte yola cikarken 100,3le basladim ve suan 98,00im...
bazen 2-2,5 kilo verdigim bile oldu ama ertesi hafta o kilolar hizli bi sekilde geri gelmeye basladi. ben onu istemiyorum arkadaslar... yavas yavas olsun ama saglam olsun istiyorum...
Birde ben 87 - 85 yada 83 lere dusmek istiyorum daha fazlasini dustugumde kendimi tasiyamiyorum ve gercekten kendimi 83-87 arasinda coooook mutlu hissediyprum onemli olan da bu degilmi?
arkadaslar her hafta tartilarak bir hafta boyunca kilo verdiysek hangi yontemleri kullandigimizi paylasiriz kilo aldiysakta hangi yanlislari yaptigimizi goz onune getiririz diye cuma gununu sabah ac karna olmak uzere tartilma gunu olarak seciyoruz... neden p.tesi degil. cunku haftasonu genelde aileyle vakit geciriliyor onlarla birlikte yemesek mutsuz oluyoruz. yesek eee pazartesi tartilma gunu. butun hafta calis cabala kilo ver bi pazar gunu cok kacirdik diye butun o emekler tartida husran gorunecek...
ama cuma gunu tartilirsak haftasonu fazla kacirmamak sartiyla ailemizle mutlu vakitler gecirir ve tekrar cuma gunu tartilacagimiz icin pazartesiden cumaya kadar yediklerimize dikkat eder yine veririz kilolarimizi...
arkadaslar her hafta tartilarak bir hafta boyunca kilo verdiysek hangi yontemleri kullandigimizi paylasiriz kilo aldiysakta hangi yanlislari yaptigimizi goz onune getiririz diye cuma gununu sabah ac karna olmak uzere tartilma gunu olarak seciyoruz... neden p.tesi degil. cunku haftasonu genelde aileyle vakit geciriliyor onlarla birlikte yemesek mutsuz oluyoruz. yesek eee pazartesi tartilma gunu. butun hafta calis cabala kilo ver bi pazar gunu cok kacirdik diye butun o emekler tartida husran gorunecek...
ama cuma gunu tartilirsak haftasonu fazla kacirmamak sartiyla ailemizle mutlu vakitler gecirir ve tekrar cuma gunu tartilacagimiz icin pazartesiden cumaya kadar yediklerimize dikkat eder yine veririz kilolarimizi...
insaallah ugurlu gelir canim... biz paylasimlarimizi duzenli yaparsak eksigimiz fazlamizi buluruz buyuk ihtimal...
ne dersin uc hafta onceki kilomuzdan baslayalim diyorum ben listeyi yaparken. nasilsa beraber verdik o kilolari... gectigimiz cumanin listesini bugun yada yarin yayinlarim ben canim... ha birde cok guzel atistirmalik tarifleri felan buluyorum ama telden girdigim icin kopyala yapistir yapamiyorum yada linkini atamiyorum... aslinda biz konusuyoruzya istedigin herseyi yemem lazim ama az az yemeliyiz diye. bu cok dogruymus. sadece dikkat etmemiz gdreken su pizza mi yiyeceksin yiyebilirsin ama bir buyuk pizza yerine 1-2dilim yersen hem yemis olursun mutlu olursun hemde az yiyerek ama istedigini yiyerek zayiflamis olursun...
insaallah ugurlu gelir canim... biz paylasimlarimizi duzenli yaparsak eksigimiz fazlamizi buluruz buyuk ihtimal...
ne dersin uc hafta onceki kilomuzdan baslayalim diyorum ben listeyi yaparken. nasilsa beraber verdik o kilolari... gectigimiz cumanin listesini bugun yada yarin yayinlarim ben canim... ha birde cok guzel atistirmalik tarifleri felan buluyorum ama telden girdigim icin kopyala yapistir yapamiyorum yada linkini atamiyorum... aslinda biz konusuyoruzya istedigin herseyi yemem lazim ama az az yemeliyiz diye. bu cok dogruymus. sadece dikkat etmemiz gdreken su pizza mi yiyeceksin yiyebilirsin ama bir buyuk pizza yerine 1-2dilim yersen hem yemis olursun mutlu olursun hemde az yiyerek ama istedigini yiyerek zayiflamis olursun...
kuzum bu günki kilomuzdan başlayalım geçmişi unutalım bakalım düzenli uygularsak kilo değişimi nasıl olcak evet haklısın her şeyden az yemek çok iyi oluyor ben bu gün kahvaltıda 2 dilim peynir bir yumurta çatalın ucuyla çok az reçel yedim sonra öğlen bu gün kermes varmış çok güzeldi yiyecekler dayanamadım 5 tane tatlı tuzlu karışık hamur işi yedim sonra saat 3 gibi bir tabak yemek yedim yarım saat önce bir elma ve küçücük çikolata yedim şimdide form çayımı içiyorum
ohhhh afiyet olsun canimmm... ben kahvaltida 2salatalik bir kibrit kutusu kadar kasar 5zeytin 3dilim ekmek yedim yaninada 2-3 kasik yogurt... arada bi kac kasik yogurt yedim dukkandayim tabi. oglen bi kase sutlu musli... ikindi de cok aciktim minik bi kase daha sutle musli yedim... aksam 6,5 gibi eve gittim tost makinesi ortadaydi dayanamayip yarim tost yaptim valla... simdide annemlerdeyim abime cay ve yanina bisiler hazurliycam belki yerim belki sadece cay icerim... ga bu arada tostu yiyince de yarim saat yuruyus yaptim)
aslinda cok gibi gozukuyo tatlim ama toplasan peynir zeytin yogurt salatalik 2 kase musli bi tost 3dilim kepekli ekmek ve bunlar sabahtan aksama...
Selam kızlar,aranıza yeni katıldım ve ilk yazdığım mesaj bu olacak:))
öncelikle boyum 164 kilom da 65 ve kilo vermeye çalışıyorum hiç başaramadım şimdiye kadar
55 kilo olsam yetecek sanırım,kafama çok takıyorum çünkü benimki genellikle bölgesel.
göbek,gıdı ve kollarımdan çok rahatsızım.size takılıp mutlu olmak istiyorumm umarım başarırız :):)
Selam kızlar,aranıza yeni katıldım ve ilk yazdığım mesaj bu olacak:))
öncelikle boyum 164 kilom da 65 ve kilo vermeye çalışıyorum hiç başaramadım şimdiye kadar
55 kilo olsam yetecek sanırım,kafama çok takıyorum çünkü benimki genellikle bölgesel.
göbek,gıdı ve kollarımdan çok rahatsızım.size takılıp mutlu olmak istiyorumm umarım başarırız :):)
hosgeldin canim aramiza... aslinda boy kilo orantin cok guzel. ama dedigin gibi bolgesel sorunlarin varsa kesinlikle egzersiz tavsiye ederim evde yapabilecegin egzersizlerle bir ayda bile cok guzel bi toparlanma yasarsin... elimizden geldigince yardimci oluruz canim...
hosgeldin canim aramiza... aslinda boy kilo orantin cok guzel. ama dedigin gibi bolgesel sorunlarin varsa kesinlikle egzersiz tavsiye ederim evde yapabilecegin egzersizlerle bir ayda bile cok guzel bi toparlanma yasarsin... elimizden geldigince yardimci oluruz canim...
bende katılmak istiyorum bende 104 kiloyum ve hayat aynalar elbiseler fotoraf cektirmeler bana birer kabuss artıkk verecegimm kendıme 4 ay hedef yaptım spor dıyet hepsini zorlayacagım yaa verecegım ya verecegım kendımı sartlandırdım ama motiveye de ıhtıyacım var benımle beraber kılo takıbı yapan arkadaslara...