• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu olmak istiyorum sadece

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
33
Merhaba herkese
Daha once erkek arkadasimla ilgili bi konu acistim soguk davraniyo diye. Aslinda hala oyle. Ayri sehirlerdeyiz. Mutlu bi gelecegimiz olacagina dair bi his yok icimde. Ama seviyorum
Ben artik bi yuvam olsun istiyorum. Sevdigim kisiyle hayati kucaklamak istiyorum.
Yalniz yasiyorum ben ve yalniz hissediyorum kendimi sevgilim olmasina ragmen. Allaha cok sukur bi sıkıntım yok ama yalnizlik beni cok bunaltti artik. Hayatima giren kisilerle hep sacma bi sekilde bitti. Yine oyle olcak diye korkuyorum. Sanki ben hep yalniz kalcakisim hic mutlu olamiycakmisim gibi..
Yorumlariniza ihtiyacim var

Mutluluğu biriyle birlikte olmaya endekslendiginiz sürece mutlu olacağınızı sanmıyorum.Illa birine ihtiyacınız yok yalnızken de mutlu olabilirsiniz illaki hayatı biriyle kucaklamanıza yuva kurmanıza gerek yok.

Mutluluğu biriyle birlikte olmaya endekslendiginiz sürece mutlu olacağınızı sanmıyorum.Illa birine ihtiyacınız yok yalnızken de mutlu olabilirsiniz illaki hayatı biriyle kucaklamanıza yuva kurmanıza gerek yok.
Bu yasima kadar zaten nerdeyse hep yalnizdim . Artik bunu istemiyorum.

Bu yasima kadar zaten nerdeyse hep yalnizdim . Artik bunu istemiyorum.
Yalnız olduğunuzu tahmin ediyorum mutluluğu bu yüzden yalnız olmamaya bağlıyorsunuz sanırım ama o iş öyle değil evlilik yuva kurmak mutluluk getirmiyor öyle.Önce kişisel mutluluğunuzu sağlayın gerisi gelir zaten.

Henüz 25 yaş için erken bir evlilik depresyonu hali.

Back
X