Mutlu olmayi haketmiyor muyum?

ben de bizim aslımız biricik sanirdim bu kadar eminsin ustelik hakli olabilirsiniz de aslında..

Herkes başka biri vardır hayatında diyo bu kadar insan yaniliyo olamaz ((

konudn bağımsız yorum yapıcam resim ve kullanıcı adları gerçekse bir tanıdığın görebilr uyarmak istedim sizi. yağmur sensin yunus sevglin diye düşündüm

23 yasında birilerine göre fazla çocukça konuşmalar ilişki çocukça. Daha bi level üst seviyede olması gerekmez mi

Hala etkisinden çıkamadık zaman her şeyi çözer mi söyledikleri gibi...
Dedikleri gibi zaman herseyi çözer. Ben de uzun süreli ilişkimi bitireli çok uzun zaman olmadı. Ve ben güçsüz bir karakterim. Ben iyilestiysem herkes iyileşir.

Adam okulda senle vakit gecirmis takilmis sonra gozden uzak olan gonuldende irak olur misali.... Fenaa sinir oldum bas tekmeyi haketmiyorsun..

4 yilimiz geçti sevdiğine Emindim ama seven insan boyle yapmaz evet ayrıldım tekneyi bastim ama adım geçmiyor yapmam lazim hic bilmiyorum
Disari cik gez toz kiyafet bak kendine sac rengini stilini degistir bak nasilda unutmusssun birde ortamini birak yeni cevre yap onu soracak kimseyi hayatina alma, birde ayrılık sarkilari dinleme.. Bi bakmisin unutmusun bile :)

Disari cik gez toz kiyafet bak kendine sac rengini stilini degistir bak nasilda unutmusssun birde ortamini birak yeni cevre yap onu soracak kimseyi hayatina alma, birde ayrılık sarkilari dinleme.. Bi bakmisin unutmusun bile :)
aslında çok doğru bu dünya bi saatlik üzüntüye bile degmiyor belki ilerde çok güzel bi ask yasarim

Ayrılarak hata yapmadın şunu çıkar aklından. Kendini suçlama. Nereye kadar gidecekti ki? Ayrılman için her şeyi yapmış ama kendi ayrılacak cesareti yok işte. Senden beklemiş.

Çok haklisin, umut etmek insani aşırı derecede yıpratıyor bi anlık hata yaptığını düşünmüştüm ayrılarak ama herkes ayni fikirde gördügum kadarıyla..
Senin için kim ne yapıyorsa sende o kadarını yap, fazlasını boşver. Ne kadar verirsen ver bir kere vermezsen kötü olursun. Bunu herkes için yap. Anılarına yenilme, işe başlayınca hayata karışacaksın zaten. Kimler kimler gelir geçer.
Erkekler metro gibi zaten birini kaçırsan son değil ya bir sürüsü daha gelecek :)

Ayrılarak hata yapmadın şunu çıkar aklından. Kendini suçlama. Nereye kadar gidecekti ki? Ayrılman için her şeyi yapmış ama kendi ayrılacak cesareti yok işte. Senden beklemiş.
Aslında çok doğru söylüyorsun kendime bi iyilik yapmisim ayrilarak ama hala yanlış mi diye düşünüyorum tesekkur ediyorum verdiğin enerji icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…