Mutluluğu yaşayamamak..

Bu bir süreç hep böyle kalmayacaktır borcu olmayan kim varki zenginden fakirin herkeste banka kredi derdi.kara gün karayip kalmaz elbet geçer düğünü sakin erteleme nisanlina haksızlık etme hayatını erteleme

O kadar altın takılmaz kredi yüksek biraz AltınlarLa ancak eşya borçlarımızı kapatabiliriz
Altınları bu ise karıştırma bence başa kalkilir babamın borcuna gitti diye borç ne kadar kaç yıl devam edecek taksitleri.
maaşıyla hal etmeye çalış en azından çalıştım kazandım dersin

Dugun takilarini sakla bankaya ay ordan odersin.birazda kanaat edersim evlenince olur birer.borçta biter gider.sağlığın yerinde olsun ailen sonuçta bu yasa getirmişler seni bişey olmaz.evladin olsun anlarsin sende inşallah.nisanlin çok iyi biriymiş hep öyle kalır inşallah mutlu olursunuz bir omur...

hiçte etkilenmez sonuçta üç yıl ömür boyu değilki. nişanlın sorun yok demiş sende üzülme

Para mevzusu evliligi her zaman kotu etkiler,yanilgisindan kurtul oncelikle.. Iki taraf da insan gibi insansa ve birbirlerine saygilari varsa her seyden once; hic de kotu etkilemez, elele verip asarsin Allah'in izniyle.. Hayat arkadasi olmak dedigimiz sey de bu zaten..
Nisanlin senin maasinin durumunu biliyormus, ona gore kafasinda planlamis olmasi gerekir bazi seyleri.. Guzel yaklasim göstermiş.. Ama sen de ortada suc varmis gibi ezilip buzulerek ve korku icinde olma lutfen..
Allah mesut etsin şimdiden

krediniz biter raht edersiniz.yaoacak bi seyiniz yok . artik bir yola girmissiniz . zaman hızlı gecer . bi bakmissiniz borc yok. :)

Ömrü hayatın boyunca ailen için yapacağın en önemli yardım olabilir. Seni büyütüp bu zamana getirmişler, onlar için 3 yıl borç ödemişin çok mu? Bence babanda okadar zor durumda niye ondan alıyorsunki, alma. Birazda sen onlar için sıkıntı çek. Zaman su gibi akıp geçer, borçlarda biter. Nişanlın açısından düşünme olayı lütfen. Seninle paran için evlenmiyodur yani.

sütten ağzın yandığı için şimdi yoğurdu üfliyorsun ama gerek yok relax ol biraz tadını çıkar yaradan sana ne güzel sıkıntıların sonunda ödül olarak bu ilşkiyi vermiş.rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah.

Anlayışlı bir eş adayınız var, merak etmeyin borçlarada yeter aldığınız, babanızın çıkaramadığı yerde siz destek olursunuz
Bunları şimdiden düşünüp sıkmayın kendinizi.
En kötü 1000 tl ise kredi babanız 500 tl bile ödeyebilse üstünü siz tamamlarsınız

Bastan konustugunuz icin nisanliniz da sağolsun sorun etmediği icin bence evliliginize golge dusurmez. Kira derdiniz de olmayacakmis. Bence daha fazla stres yapmayin. Ailenize de yazik. Onlar napsin. Bikac sene idare edersiniz. Allah yardım eder.

kayinvaldenle mi oturcaksin

Çok teşekkür ederim yorumunuz için okudukça daha iyi hissettim :) evetek doğru diyorsunuz hayat arkadaşı olabilmek böyle birşey aslında..

ev kira olmayınca çokta sıkıntı olmaz. düğünde gelen takılarla hem düğün masrafını çıkartırsın, kalırsa borcunu kapatırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…