- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Kendime elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum ama eşim benim her dakika gran tuvalet gezmemi istiyor bir gün eşofmanla görmeye tahammül edemiyor..Bir de evde yalnızca biz yokuz ki başkaları da var ben utanıyorum çekiniyorum onların yanında giyinip fazla süslenmeye..
Ne talihsizlik bu böyle.
Kayınvalidenizle konuşsanız da görümceniz konusunda birşeyler yapsa.
Görümceniz evli değil mi, ya da neden sizde kalıyor haftanın 4 günü.
Çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, çalışsanız keşke.
Bu evliliği sürdürmeniz için de neden göremiyorum.
Ne kadar arada bir hayatınız var.
Çözüm bulmazsanız hasta olursunuz tüm bunların arasında....
bunları bize söyledigin gibi eşine de söyledinmi?? utanıyorum, çekiniyorum... sonuçta başbaşa değilizki dedinizmi
Görümcem evli olmasına rağmen bizimle kalıyor 2 gün gelmese kaynanamgil hemen alıp getiriyolar birbirlerine çok bağlılar..Kocasının umrunda değil zaten gece işi yapıyo günlerce gelmeseler umrunda olmaz..Küçük çocuğu da beni çok seviyor bende onu çok seviyorum ama beni bi rahat bırakmıyorki eşimle ilgileneyim..Srekli beni alıp götürmeye çalışıyor oyun oynayalım diyor bende kıramıyorum küçücük kız..
Kırmayın tabi çocuğu ama sizin de işinizin olduğunu söyleyin.
Annesinin de işine geliyor birisi ilgileniyor.
Değişik ve saygısız bir aile sizinkisi.
Ne sizin eşinizle olan evliliğinize, ne de görümcenizin evliliğine saygıları yok demek ki.
Kayınvalideniz otorite tıpkı kendi anneniz gibi.
En kötüsü eşiniz sahip çıkmıyor size.
Zor gerçekten de işiniz.
siz evinizi ayırmazsanız sizin de evli olduğunu anlamaları çok zor
görümceniz tabi ki gelecek ailesinin evi kimse kalkıpta orada gelin var çok gitmemeyeyim demez sizde bunu isteyemezsiniz
diğer konunuzu hatırlıyorum eşiniz çalışmıyordu
sizde lisans mezunu ve ev hanımı yazıyordu profilizde
kusura bakmayın ama bazı şeyler için çabalamayıp sonra da ah vah yapan insanları anlamıyorum
ilk seneler para biriktirmek için aynı eve çıkmıştınız
bu zamana kadar çok paralar birikirdi
Canım bi ara çalıştım fakat sonra mesai saatleri çok uzadığı için eşim izin vermedi bidaha da çalışmamı istemiyor malesef..Ben de ortada sıkışıp kaldım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?