mutluluk hikayeleri, mutlu aileler, mutlu insanlar neredesiniz?

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
hep dert hep keder. hiç mi mutlu kadın yok aramızda? inanın çok merak ediyorum mutlu kesimde yazsın mutluluklarını hayata bakışlarını yazsınlar lütfen birazda güzel şeyler duyalım.

eee o zaman ben yazıyım mutluluğumu :)) çok mutluyum çünkü kısmetse cumartesi günü oğlumu kucağıma alıcam.Mutluyum çünkü dünyalara değişemiyeceğim bi eşim var,mutluyum çünkü ne olursa olsun hayata bı yerınden tutunup ufacık bışeyden bıle kendıme mutluluk yaratmasını bılıyorum.....

Hamdolsun bugünümüze ..
bir derdim var yerine yok mu demek simdi bu

Çok çok mutsuzlukla başlayan ama buradakilerin büyük desteği ve benim de azcık çabam sonucu mutluluğa ulaşmış bir konum var aslında 'yap yada yapma diyin' balıklı

Her şey geçiyor, kendi mutsuzluğundan bile mutluluk çıkarabilmeyi, değeni değmeyeni, gerekirse vazgeçmeyi ama gerekirse de sonuna kadar direnmeyi bilmeli insan.
bende buradaki hikayelerin çoğunun sonunu, devamını hep merak ediyorum. keşke sorunları çözdüklerinde de yazsa insanlar konu sonuna, umut olur ne bileyim

Allahım hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah. mutluluğunuz her zaman daim olsun.

kesinlikle haklısın bu hikayeleri yarım bırakmamaları lazım sonra ne oldu? merak ediyoruz bu arada konunuzu merak ettim hemen göz atayım.

Son düzenleme:
Dertlerim var ama etrafımda derdi olmayıp sürekli bunalım takilanlardan bana fırsat yok;-);-)2 kizim var allaha bin sukur. .bu Günlerimizi aratmasin..

kesinlikle haklısın bu hikayeleri yarım bırakmamaları lazım sonra ne oldu? merak ediyoruz bu arada konunuzu merak ettim hemen göz atayım.

fazla uzun :)

ben tüm gelişmeleri , olanları yazdım mesela okuması zor ama kendim için yaptım bunu. acılar bitmiyor ne ilk ne son bu biliyorum bunu.. ders olsun, bi daha olursa ne yapmışım? ne yapmamalıy mışım? o an ne hissetmişim ? bunları görüyor insan yazdıkça.. bence herkes yazmalı .. dert günlüğü gibi oluyor

Bu konuyu BDV de acman cok manidar. Oyle aman aman mutlu degilim ama mutsuz da degilim. Sanirim notr um arada neselenirim de. Bir sorunum oldugunda basetmeyi becerebiliyorum. Hayattan beklentilerim yok. Beklentin ne kadar azsa, o kadar az hayal kirikligina ugrarsin zaten. Gunu birlik yasamak en iyisi.

ben kendimi çok yargılarım mükemmelliyetçi biriyim ve bu bana mutsuzluk olarak geri dönüyor. küçük yaşta aile ortamında bir sıcaklık ve sevgi görmediğim için, sürekli ezilen annemi kurtarmak için okuyup meslek sahibi olma derdim oldu. üniversite lise her daim tetikte biriydim. sorumluluklarrım vardı ama eğlenecek hayatım yoktu. tayinim geç çıktı stresin alasını yaşadım. ailede maddi proplemler ezilmişlikler baskıcı ve egoist baba bizi mahvetti.işe başladıom gezmek tozmak para yemek yoktu borçlar ödenecekti sonra yıllar geçti baktım ki ben kronik mutsuz olmuşum hayatın büyük bölümünü kaçırmışım. kötü bir durum evliyim borçları kafama takıyorum ve eşimden soğusum oda benden soğudu nedenini bilmiyorum ama evliliktede beklediğimi bulamadım hamileyim garip bir duygu tam olarak anlamıyorum. vs. vs. hayat akıyor ama bende krnik hastalığım bitmiyor. sürekli yüzü gülen insanlara hayranım.

Bir insanin gunubirlik yasamayi becerebilecegi bir karakterde olmasi en buyuk sanstir bence...
Cok denedim yok, i-ih olmuyor:44:

Hayat benle inatlasiyorsa ben de onunla inatlasirim her seyi dusunceyi kapi disari edip kendini sal o dipsiz korku ucurumuna belki de o kadar korkunc degildir hayata inat gulumse mutlu ol bence :)

Hayatta ki ufak tefek sallantilarim ve 2-3 kirilma noktam disinda, genelinde mutluyum...
Mizac olarak her ne kadar negatif ve pimpirikli bir insan olsam da, genelinde sevgilim, kedilerim, kariyerim, sagligim, ailem, arkadaslarim... Sansli kesimdeyim sanirim...
Herkes en az benim kadar mutlu olsun umarim

mutluyum...Rabbime şükürler olsun.sağlıklıyım, karnım tok, sırtım pek.mükemmel bir eşim, huzurlu bir yuvam var. bazen yorsa da bunaltsa da her ay bankaya paramı yatıran bir işim var.tek sözümle etrafımla dolacak sağlam dostlarım, gerçekten mutlu olmamı isteyen onlarca insan var. en önemlisi yarınlardan umudum var. beni seven de var illa sevmeyen de. gönül kırgınlıklarım da oldu zamanında mutsuz olduğumda. ama dünya hali bir inişi varsa elbet çıkışı da var. çok aldırmamak lazım. gönlü güzel olan, hak eden herkesi mutlu eylesin Allah ım. mutsuzda olsa insan umudunu yitirmemeli. görelim yarın neyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…