- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bir insanin gunubirlik yasamayi becerebilecegi bir karakterde olmasi en buyuk sanstir bence...
Cok denedim yok, i-ih olmuyor:44:
Şükürler olsun ki mutluyum en önemlisi seçimlerimden asla pişman olmadım :)
şükürler olsunki çok mutluyum huzurluyumufak tefek çözülmiyecek hiç sıkıntım yok olmazda inş.
evet pişman olmamak en güzeli. neden? niçin? sorularından kaçıp ben yaptım oldu demek lazım.
Hayatta olum denen bir gercek varken duygularin beni ele gecirmesine izin vermiyorum. Saat 12 oldu mu yeni bir gun. Zamanla oluyor denemek gerek.
eee o zaman ben yazıyım mutluluğumu :)) çok mutluyum çünkü kısmetse cumartesi günü oğlumu kucağıma alıcam.Mutluyum çünkü dünyalara değişemiyeceğim bi eşim var,mutluyum çünkü ne olursa olsun hayata bı yerınden tutunup ufacık bışeyden bıle kendıme mutluluk yaratmasını bılıyorum.....
şükürler olsunki çok mutluyum huzurluyumufak tefek çözülmiyecek hiç sıkıntım yok olmazda inş.
Supermis...
Fakat sanirim biraz karakterle ilgili...
Benim sadece isim gelecekle iligli degil, ben gecmisi de unutamam, yani 40 yillik planlarim hazir, ve canimi sikan her sey aklimda an ve an, oyle yasarim, sonrada yoruldum ben diye dovunurum...
Dedigim gibi denedim, bende yapabilsem pamuk gibi olurum ama yok iste...
Yalniz terapi gibi sana dokulmeye basladim
Neyse ozunde iyi kotu mutluyuz iste, onemli olan o
bende kafama takılan şeyleri sürekli düşünürüm. hele üzüldüklerim başucumda durur açar açar okurum. alarım hüzünlenirim yarın ne olacak korkusu ve olacak her ne ise kötü olacak beklentisi pööfff bu kafa adam olmaz.
hep dert hep keder. hiç mi mutlu kadın yok aramızda? inanın çok merak ediyorum mutlu kesimde yazsın mutluluklarını hayata bakışlarını yazsınlar lütfen birazda güzel şeyler duyalım.
bende takmamaya çalışırım çünkü hayat çok kısa helede 30dan sonra
ben 31 im.bugüne kadar zamanın nasıl geçtiğini inan anlamadım şimdi bu şekilde bir 31 sene daha hızlıca geçecek ve ben bu süreçte güzellikler yaşamak istiyorum.
bir ağaç gibiyim bir dalım çürümüş ha koptu ha kopacak o kopacak ki yeni dallarım çıkacak o çürük kurtlu dalım toprağa karışacak ve ben çekmem gerekeni çekip özgür olacağım,
bir dalım var yemyeşil mutluluğum Allahın verdiği bir lütuf eşim
bir de küçük bir dalım filizlendi henüz 34 haftalık
ona harika bir yuva kuruyoruz inşallah ...
o küçük dalım beklemediğim bir anda Allahın başka bir lütfuydu bana..
çooooook mutluyum
çürümüş dalımı kurtlar yesin bir an önce tüketsinler ki yeni yeni dallarım olsun
Rabbim inşallah yavrunuzu hayirlisiyla acısız ağrısız kucağınıza almayı nasip eder aminnn inşallah yuvanizdan mutluluğunuz hic kesilmez
Supermis...
Fakat sanirim biraz karakterle ilgili...
Benim sadece isim gelecekle iligli degil, ben gecmisi de unutamam, yani 40 yillik planlarim hazir, ve canimi sikan her sey aklimda an ve an, oyle yasarim, sonrada yoruldum ben diye dovunurum...
Dedigim gibi denedim, bende yapabilsem pamuk gibi olurum ama yok iste...
Yalniz terapi gibi sana dokulmeye basladim
Neyse ozunde iyi kotu mutluyuz iste, onemli olan o
çoook teşekkür ederim cnmmm
Allah seninde muradını versin nedir bilmiyorum ama
Burda mutlu insan aranır mı ya bir derdim var topiği burası. Mutlu olan buraya yazmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?