mutluluk hikayeleri, mutlu aileler, mutlu insanlar neredesiniz?

Bir insanin gunubirlik yasamayi becerebilecegi bir karakterde olmasi en buyuk sanstir bence...
Cok denedim yok, i-ih olmuyor:44:

Hayatta olum denen bir gercek varken duygularin beni ele gecirmesine izin vermiyorum. Saat 12 oldu mu yeni bir gun. Zamanla oluyor denemek gerek.

Şükürler olsun ki mutluyum en önemlisi seçimlerimden asla pişman olmadım :)

şükürler olsunki çok mutluyum huzurluyum ufak tefek çözülmiyecek hiç sıkıntım yok olmazda inş.

Hayatta olum denen bir gercek varken duygularin beni ele gecirmesine izin vermiyorum. Saat 12 oldu mu yeni bir gun. Zamanla oluyor denemek gerek.

Supermis...
Fakat sanirim biraz karakterle ilgili...
Benim sadece isim gelecekle iligli degil, ben gecmisi de unutamam, yani 40 yillik planlarim hazir, ve canimi sikan her sey aklimda an ve an, oyle yasarim, sonrada yoruldum ben diye dovunurum...
Dedigim gibi denedim, bende yapabilsem pamuk gibi olurum ama yok iste...
Yalniz terapi gibi sana dokulmeye basladim
Neyse ozunde iyi kotu mutluyuz iste, onemli olan o

sezeryan mı???
ALlah cümlemizi hayırlısıyla kurtarsın

şükürler olsunki çok mutluyum huzurluyum ufak tefek çözülmiyecek hiç sıkıntım yok olmazda inş.

bende kafama takılan şeyleri sürekli düşünürüm. hele üzüldüklerim başucumda durur açar açar okurum. alarım hüzünlenirim yarın ne olacak korkusu ve olacak her ne ise kötü olacak beklentisi pööfff bu kafa adam olmaz.

bende takmamaya çalışırım çünkü hayat çok kısa helede 30dan sonra

Aslında ben mutlu muyum bilmiyorum :26: pazar gününün başlarında Sevdiğimle çok çok güzel bi gün gecirmistim çok mutluydum sonuna doğru iki resimle herşey dağıldı ama genel olarak saglikliyim ailem yanimda hamdolsun onlarla da çok sorunum olsa da yanimdalar buna sukrediyorum sevdigimle ayrıldık gibi bisey amann ne diyim Rabbim mutlu olan herkese mutluluklarını daim edip huzurlarini sağlıklarını eksik etmesin inşallah aminnn

hep dert hep keder. hiç mi mutlu kadın yok aramızda? inanın çok merak ediyorum mutlu kesimde yazsın mutluluklarını hayata bakışlarını yazsınlar lütfen birazda güzel şeyler duyalım.

bir ağaç gibiyim bir dalım çürümüş ha koptu ha kopacak o kopacak ki yeni dallarım çıkacak o çürük kurtlu dalım toprağa karışacak ve ben çekmem gerekeni çekip özgür olacağım,
bir dalım var yemyeşil mutluluğum Allahın verdiği bir lütuf eşim
bir de küçük bir dalım filizlendi henüz 34 haftalık
ona harika bir yuva kuruyoruz inşallah ...
o küçük dalım beklemediğim bir anda Allahın başka bir lütfuydu bana..
çooooook mutluyum
çürümüş dalımı kurtlar yesin bir an önce tüketsinler ki yeni yeni dallarım olsun

ben 31 im.bugüne kadar zamanın nasıl geçtiğini inan anlamadım şimdi bu şekilde bir 31 sene daha hızlıca geçecek ve ben bu süreçte güzellikler yaşamak istiyorum.

işte bu yüzden takmıyacaksın çünkü takılacak kadar uzun değil mağlesef bu uyuz hayat

Rabbim inşallah yavrunuzu hayirlisiyla acısız ağrısız kucağınıza almayı nasip eder aminnn inşallah yuvanizdan mutluluğunuz hic kesilmez

Rabbim inşallah yavrunuzu hayirlisiyla acısız ağrısız kucağınıza almayı nasip eder aminnn inşallah yuvanizdan mutluluğunuz hic kesilmez

çoook teşekkür ederim cnmmm
Allah seninde muradını versin nedir bilmiyorum ama

Degistiremeyecegin seyi neden dusunuyorsun ki zaman kaybi. Ayni sekilde gelecekte , cok fazla dusundugun zaman yanlis yapma olasiligin artar. En iyisi bir gunu dusunmek ya da en fazla bir ay.

Neyse...

çoook teşekkür ederim cnmmm
Allah seninde muradını versin nedir bilmiyorum ama

Allah razi olsun cumlemizin verir inşallah Rabbim muradini hayirlisiyla aminnn biraz huzur biraz neşe çok şükür saglikliyim Sevdiğimle eğer benim için hayırlı kisiyse bi omur mutlu huzurlu bi yuva kurmak

Bu dünyada kimse mutlu olamaz . Çünkü emeksiz hiçbişey yok dünyada.herşey emek çaba armut piş ağzıma düş deyil. Bugün mutluyum diyen iki gün sonra mutsuz olabiliyo.en mutlu ben olmam gerekirken bile mutsuzum . Allahıma şükür iyibi eşim var iki kızım var sağlığımda şimdilik yerinde çok şükür.amaa işte amalar var lanet olası bi kağıt parçası insanı hergün sıkıntıya sokan ve mutluluğu engelleyen olmaz olsun hayat bi kağıt parçasından ibaret.

Elhamdulillah 14 yildir evliyiz mutlu,huzurlu iki tane yavrumuzla gecinip gidiyoruz..Ben buna zenginlik derim iste paraya pula degil..ELHAMDULILLAH

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

mutlu bir evliliğim bana değer veren bi eşim var mutluyum çok şükür, bide hamile kalmayı başarabilsek Rabiim bize bi evlat nasip ederse daha mutlu olucam inşallah..

Burda mutlu insan aranır mı ya bir derdim var topiği burası. Mutlu olan buraya yazmaz zaten

yazanda zaten topa tutuluyo yok burası bdv bölümü sen dertli insanlara nispetmi yapıyosun vs. yazan yazdığına pişman oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…