mutluluk hikayeleri, mutlu aileler, mutlu insanlar neredesiniz?

Çoooook şükür çok mutluyum. Sağlığım yerinde, işimi seviyorum, zengin değilim ama her istediğimi alan, beni koruyup kollayan, gözü benden başkasını görmeyen çamaşır bile asan bir kocam var. Şuan kendimi dünyanın en zengin kişisi gibi görüyorum. Parayla alınamayacak şeylere sahibim.

Şükürler olsun Allah'ım... :16:

BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUNKİ ÇOK MUTLUYUM...HERKONUDA YANIMDA OLAN BANA SÜREKLİ YARDIM EDEN BİR EŞİM VAR....ALLAHIM ONU BENİM KARSIMA ÇIKARDIĞI İÇİN SÜKÜRLER OLSUN....2 YASINDA OĞLUM VAR SAĞLIKLI KIPIRKIPIR.... İYİ BİR İŞİM VAR.... HUUZRLU BİR YUVAM VAR..VEEE SAĞLIĞIMIZ YERİNDE BAŞKA NE İSTEYEBİLİRİMİ......BEN BU DÜNYADA KENDİMİ ŞANSLI SAYANLARDANIM.ALLAHIM HERKESİN EVİNDE MUTLULUĞU EKSİK ETMESİN...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben ben benn çook mutluyum :) ailemden yana hiçbir sıkıntım olmadı maşallah ..benim tek derdim sevdiceğim bir an önce ona kavuşmak istiyorum sadece :16:

Bennn mutlluyum alahıma bin şukur kocam oglum ve karnmdaki melegmle çok mutluyum arkdslr insanlar baslarına kotu bişey gelmeden bilemio hayatının degerini mutlulugun tanimini o zmn anlayabilior hep sukredin dordortluk hayat olmaz herkesin kendne gore vardır eksileri ama bunlarla mutlu olabilmeyi kabullenmeyi bilmek onemli

Konuyu okuyunca mutlu muyum diye düşündüm de.
Benim mutluluk hissim pek dalgalı. Çok çabuk değişir.
Bugün mutlu hissediyorum ama iki gün sonra eşim tepemi attırır.
Çokkkk mutsuzum diye dolanırım mesela.

Aslında doğru olan genel anlamda sahip olduklarımıza bakarak, evet evet mutluyum diyebilmek biliyorum.
Ama ah o şeytan yok mu, o niye yok o niye yok diye olmayanla dürtüyor bizi:31:

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah, bugünlerimizi aratmasın.

Arkadaşım senin düşüncelerini daha doğrusu bu konuyu açıp mutlu insanları merak etmeni anlayabiliyorum.
İnsan huzuru tam olarak yaşayamıyorsa bir yerden sonra gerçekten huzurlu mutlu yaşayan var mı diye merak etmiyor değil.
Ben de bunu merak ettim ve gördüm ki; herkesin bu hayatta sınavı başka yerden ama evliliğinde, ailesinde, işinde huzuru bulan çok da insan var.

Allah bozmasın herkese mutluluğu nasip etsin bizlere de inşallah.

Son düzenleme:
Yillar once bir arkadasim "surekli mutluluk yoktur, mutlu anlar vardir" demisti, ben de buna inananlardanim. Hayat inis ve cikislarla dolu. Onemli olan inis anlarinda saglam durabilmek, cozum uretebilmek. Basima cok kotu birsey geldiginde ki, cogunlukla bu is veya onemli miktarda maddi kayip olmustur, hemen sukrederim, "Allahim bir dert verecektin madem, iyi ki bu taraftan verdin, ya sevdiklerimden birine birsey olsaydi, ya sagligimi ya da ozgurlugumu kaybetseydim" diye.. En kotu, karanlik gecenin bile ardindan illa ki gunes dogduguna inanir, sabrederim. Oyle de olur zaten..

Insanlar kendi cennetlerini kendileri yaratir. Hayatta hic kimse beni istemedigim bir yasantinin icinde zorla tutamaz. Degistirmek icin elimden geleni yaparim, basaririm da.. Herkesin dusundugunun aksine gunluk de yasamam. Her zaman ilerisi icin yaptigim planlar vardir, onlari uygulamaya sokmakla ve onlar icin ugrasmakla gecer zamanim. Yere dussem elimde bir avuc toprakla kalkar, nerde kalmistik deyip yeniden, gerekirse sifirdan baslarim, inatciyim. Hedeflerimi gerceklestirdikce mutluyum. Bana gore mutlulugun sirri hedefler koymakta ve onlar icin mucadele edip hedeflerini gerceklestirebilmekte gizli. Kendinle barisik olmak sart.. Pozitif olmak ise olmazsa olmazlardan...:34:

hep dert hep keder. hiç mi mutlu kadın yok aramızda? inanın çok merak ediyorum mutlu kesimde yazsın mutluluklarını hayata bakışlarını yazsınlar lütfen birazda güzel şeyler duyalım.

Ben çok mutluyum Allahıma şükürler olsun. Kocamı çok seviyorum. O da beni. Bir evladım var. Dünyanın en güzel kadınısın annecim diyen bir oğlum var. Çok şükür Rabbime. Sıkıntılarımız yok mu? Hem de çok var. Hele bu aralar maddi sıkıntılar had safhada. Eşim birkaç ay işsiz kaldı. Borçlar, faturalar birikti. Ama olsun siz varsınız ya gerisi önemli değil, herşey hallolur dedim kocama. Öptü beni. Ben ne şanslı bir adamım dedi. Benim eşim sinirli bir adamdır. Bazen haksız yere sinirlendiği de olur. Söylenir söylenir. Siniri geçince karşısına oturur sakince anlatırım durumu. O zaman çok mahçup olur. Öper koklar beni. Benim için her zaman önemli olan, mutlu olmaktır. Haklı olmak değil. 10 yıldır evliyiz. Hala işe gittiği zaman özlerim. Akşam olsa da gelse diye beklerim. Kısacası çok seviyorum kocamı. O yüzden çok mutluyum. Hiçbir şey olmasa bile var diye mutluyum. Hamdolsun Allahıma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de mutluyum çünkü harika ötesi 2 tane evladım var...Her gece onlara sıkıca sarılıp öpebiliyorym.

Çok güzel bir işim,beni anlayan ve seven arkadaşlarım var...

İhtşyacım olanı alıp giyebilme,yiyebilme gücüm var...Rabbime çok şükür...

Beni seven bi eşim var...(her ne kadar arada boğazını sıkmak istesemde :) )

Veeeee ennn önemlisi sağlıklıyım...Da ne olsun??

Back
X