- 10 Mayıs 2021
- 261
- 89
- 48
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Gerçekten küçük düşürücü olur mu? Amacım kendimi hatırlatmak değil aslındaHiç atmamalısın saçma ve kendini küçük düşürücü bi hareket
Ne gerek yahuuGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Çok inandırıcı cidden, kendinizi hatırlatma niyetinde olmayışınız. Öyle değilse ne peki?Gerçekten küçük düşürücü olur mu? Amacım kendimi hatırlatmak değil aslında
Zaten ben olduğum aklına gelmez, şüphelenmez ,içimden geldiği gibiÇok inandırıcı cidden, kendinizi hatırlatma niyetinde olmayışınız. Öyle değilse ne peki?
Eski konulariniza baktım da bu 10 yıldır uzaktan uzağa sevdiğinizi söylediğiniz kişi değil mi? Aranızda birşey yaşanmamış zaten. Sizin hâlâ ona takılı kalmanız hiç sağlıklı değil.Zaten ben olduğum aklına gelmez, şüphelenmez ,içimden geldiği gibi
Bi amaç yok aslındaAmaç ne?
Neden mutlu olmasını istiyorsunuz?Zaten ben olduğum aklına gelmez, şüphelenmez ,içimden geldiği gibi
O da bana takılıydıEski konulariniza baktım da bu 10 yıldır uzaktan uzağa sevdiğinizi söylediğiniz kişi değil mi? Aranızda birşey yaşanmamış zaten. Sizin hâlâ ona takılı kalmanız hiç sağlıklı değil.
Mutlu olsun , beddua mı edeyimNeden mutlu olmasını istiyorsunuz?
Neresi takılıyor acaba?O da bana takılıydı
Okuduklarınız konular daha eski , bilmediğiniz şeyler de varNeresi takılıyor acaba?
Size hiç adım atmamış, size karşı hiç bir adımda bulunmamış, adamın sosyal medya paylaşımlarını böle kendi kendinize üzerinize almışsınız.
Neyinize yakılmış, ne yapmış sizin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?