- Konu Sahibi dertsahibi
-
Arabesk arabesk laflar. Size yazık oluyor. Kendinize bunu yapmayın.Sevgili değildik, gençlik ölümü gibi bi şeydi, benim yaptığım gönül sadakasıydı
bunları yaşadım ben ne yaşadıysam ne hissettiysem o amacım arabesk yapmak değil, içimden gelenler bu şekilde.. evet bana da yazık oldu zatenArabesk arabesk laflar. Size yazık oluyor. Kendinize bunu yapmayın.
Sevgili değildik, gençlik ölümü gibi bi şeydi, benim yaptığım gönül sadakasıydı
Evet buna ayırdımBismillah bu gönül sadakasi dediğiniz şey nedir? Yasiniz gerçekten 29 mu? 10 senenizi bu sadakaya mi ayırdınız?
Kendimi hatırlatayım diyorsun yaniGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Evet buna ayırdım
Şansım zaten hiç olmadı artık böyle bi amacım da yokSen kendini hatırlatunca nolcak bu kız da bana hasta hala yürüyor diyecek yani olmayan şansın iyice yok olacak. Sevgilisi olan insanlarla konuşmaya çalışmamaliyiz değil mi önümüze bakmaliyiz
Madem şansın olmadi on yıl nedir Allah aşkına on yılda insan on bin kişiyle görüşür doğru insanı da bulur . Ne var bu adamda dünyanın en yakışıklısı ,en iyisi falan mı ruh haliniz çok takıntılı lütfen bir terapi almayı deneyinŞansım zaten hiç olmadı artık böyle bi amacım da yok
Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler de var mevzu 10 senelik artık açıklamanın da bi anlamı yokGerçekten insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmis. Ne diyelim sadaka yerini bulmuş hiç değilse adam sevgili yapmış.
Onu unutturacak birisi karşımıza çıkmadıysa bu bizim suçumuz mu nereden biliyorsunuz denemediğimi? En kötüsü de bu zaten karşına seni seven bi insanın çıkmamasıMadem şansın olmadi on yıl nedir Allah aşkına on yılda insan on bin kişiyle görüşür doğru insanı da bulur . Ne var bu adamda dünyanın en yakışıklısı ,en iyisi falan mı ruh haliniz çok takıntılı lütfen bir terapi almayı deneyin
Evet hiç bir anlamı yok ne açıklamanın ne konuşmanın. Hele de mutluluklar mesajı atmanın hiç bir anlamı yok.Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler de var mevzu 10 senelik artık açıklamanın da bi anlamı yok
Kendini hatırlatmak gibi bir derdin yoksa mutlu olması için dua et, mesajdan daha etkili olur.Hatırlasa da hatırlamasa da değişen bi şey olmayacak, amacım çok başka bu değil
Onu unutturacak birini bulmayı istemen lazım . Istemezsen çıkmaz insanlar eşleriyle boşanıp onu unutuyor . Daha ortak paylaşımınız olmayan adamı kafanızda o kadar buyutmussinuz ki belki tanısaniz nefret edecektiniz. En tehlikelisi bu . Siz kafanızda adamı çok degisik yerlere koymuşsunuz.Onu unutturacak birisi karşımıza çıkmadıysa bu bizim suçumuz mu nereden biliyorsunuz denemediğimi? En kötüsü de bu zaten karşına seni seven bi insanın çıkmaması
Gereksiz sacma ve küçük düşürücü . Bu mesaji atmak bile beklenti kaldigi izlenimi verir madem beklentiniz yok ne diye ona mesaj atmayi düşünüyorsunuz.cokk sacmaaGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler de var mevzu 10 senelik artık açıklamanın da bi anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?