Mutluluklar mesajı

Sen kendini hatırlatunca nolcak bu kız da bana hasta hala yürüyor diyecek yani olmayan şansın iyice yok olacak. Sevgilisi olan insanlarla konuşmaya çalışmamaliyiz değil mi önümüze bakmaliyiz

Kendimi hatırlatayım diyorsun yani

Şansım zaten hiç olmadı artık böyle bi amacım da yok
Madem şansın olmadi on yıl nedir Allah aşkına on yılda insan on bin kişiyle görüşür doğru insanı da bulur . Ne var bu adamda dünyanın en yakışıklısı ,en iyisi falan mı ruh haliniz çok takıntılı lütfen bir terapi almayı deneyin

Onu unutturacak birisi karşımıza çıkmadıysa bu bizim suçumuz mu nereden biliyorsunuz denemediğimi? En kötüsü de bu zaten karşına seni seven bi insanın çıkmaması

Ay eski konunuza baktım da ilişki de yol. Adam sizi unutmuştur bile. Yaşanan hiç bir şey yok. On senedir uzaktan uzağa konuşmadığınız, bilmediğiniz, tanımadığınız birini mi sevdiniz? Gerçekten çok şaşırdım.

Onu unutturacak birisi karşımıza çıkmadıysa bu bizim suçumuz mu nereden biliyorsunuz denemediğimi? En kötüsü de bu zaten karşına seni seven bi insanın çıkmaması
Onu unutturacak birini bulmayı istemen lazım . Istemezsen çıkmaz insanlar eşleriyle boşanıp onu unutuyor . Daha ortak paylaşımınız olmayan adamı kafanızda o kadar buyutmussinuz ki belki tanısaniz nefret edecektiniz. En tehlikelisi bu . Siz kafanızda adamı çok degisik yerlere koymuşsunuz.

Gereksiz sacma ve küçük düşürücü . Bu mesaji atmak bile beklenti kaldigi izlenimi verir madem beklentiniz yok ne diye ona mesaj atmayi düşünüyorsunuz.cokk sacmaa

Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler de var mevzu 10 senelik artık açıklamanın da bi anlamı yok

Diyelim ki bilmediğimiz şeyler var. Sonuç olarak adam hiç sevgiliniz olmamis. Çok bilinmeyenli bir denklem değil. Madem ki bu kadar yazılana rağmen hala bilmediğiniz şeyler var diyerek mesaj atmaya kararlısıniz atin. 10 senelik sadaka varmış işin ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…