- Konu Sahibi dertsahibi
-
Ay yapmayın, Haziran Ayı' nda açmışsınız en son konuyu, geçmiş falan değil. Hiçbir zaman iletişime geçmemiş sizinle, siz kendi kendinize bazı şeyleri üzerinize alınmışsınız. En son sevgilisini de size benzeyen birini seçtiğini düşünüp yine kendinize pay çıkarmışsınız.Okuduklarınız konular daha eski , bilmediğiniz şeyler de var
Sizi unutmuş aklına dahi gelmem dediğiniz adı üzerinde eski sevgilinize sırf dua amacı ile msj attım demenize kim inanır?Mutlu olsun , beddua mı edeyim
Mutlu olur zaten evet, zamanında çok sevdiğim için böyle yapmak istedimHiç mi özsayginiz gururunuz yok?
O zaten mutlu olur. Sizin birşey söylemenize gerek yok.
Msjin kimden geldiğini bile anlamayacaksa hem ne gerek.
Herkes bilmiyor yeni başlamış bir ilişki diyorsunuz birinin bu şekilde takıntılı ve hastalıklıca birini takip etmesi çok çok rahatsız edici.
Zaten vazgeçtim artıkAy yapmayın, Haziran Ayında açmışsınız en son konuyu, geçmiş falan değil. Hiçbir zaman iletişime geçmemiş sizinle, siz kendi kendinize bazı şeyleri üzerinize alınmışsınız. En son sevgisini de size benzeyen birini seçtiğini düşünüp yine kendinize pay çıkarmışsınız.
Kusura bakmayın ama cidden sağlıklı bir durumun içinde değilsiniz. Takıntı yapmıssınız onca yıldır. Tedavi olun, yazık ediyorsunuz kendinize.
Hiç bir şey etme?Mutlu olsun , beddua mı edeyim
Artık bi önemi yok ama insan yine de merak ediyor ne yapayımİşgüzarlik seninkisi..
Ne gerek var ?
Saçmalik bana sorarsan.
Sanene milletten.
Oldu olacak düğünlerine davetiye de iste...
Hatta kız çocuğunuz olursa ; benim adımı verin de.. :/
gerçekten hıc umurunuzda olmasa keskeGeçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
İnsanın basina ne gelirse meraktan gelir..Artık bi önemi yok ama insan yine de merak ediyor ne yapayım
Gerçekten gerekli değil aslında sadece içimden geldiği için sordumgerçekten hıc umurunuzda olmasa keske
Başkası dediğim eski sevdiğimdi ve evet insanız sonuçtaİnsanın basina ne gelirse meraktan gelir..
Sen sen ol,başkalarının ilişkilerini çok fazla merak etme..
Üzülürsün..
Artık başkası..Başkası dediğim eski sevdiğimdi ve evet insanız sonuçta
Nesi komik?Zaten vazgeçtim artık
Sevgili değildik, gençlik ölümü gibi bi şeydi, benim yaptığım gönül sadakasıydıArtık başkası..
Eski sevgili.
Yani sen bilirsin,ne biliyorsan onu yap madem.
Hatırlasa da hatırlamasa da değişen bi şey olmayacak, amacım çok başka bu değilYok artık daha neler.
Ne derseniz deyin, kendini hatırlatma çabasından başka birşey değil
Eski sevgili değil altını çizelim eski sevdiği kişi.Artık başkası..
Eski sevgili.
Yani sen bilirsin,ne biliyorsan onu yap madem.
Evet öyleEski sevgili değil altını çizelim eski sevdiği kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?