arkadaşım ALLAH yardımcın olsun..takma kafana yok annemi aramadı filan deme bizim oralarda bi laf vardı eşşeğin kusuruna bakılmaz der annem kocamdan bi tepki gördüğünde inşallah herşey yoluna girer
ah canım benım senı cok ıyı anlıorum senden hersey beklenır ama kendılerı bısey yapmazlar senın yapmadıgın seyı yapmıs gıbı yapıp kendılerıne gore yorumlarlar kocanı doldururlar ıcten ıce arkadan oynarlar anlayacagın neden bu erkek tarafı dogumu gelıne ve gelının aılesıne zehır eder anlamadım bende dogumumda ne goz yasları doktum 4 ay depresyondaydım lahusa depresyonum onların yuzunden bu kadar uzun surdu darılıp kusme huyları yokmu hıcbıseycık yokken ooofff dıkkat cekıp ogullarına acındırmak ıcın yapıolar esler bı anlasa sende umursama kırılacak falan dıe senınkı ana deılmı yazık olan bızım anamıza olur zaten kendılerı her hatayı gozune soka soka yaparlar sen yapmadıgın bıseyden yapılmıs gıbı suclanırsın acayıp senaryo yazarlar heeeee sasıp kalırsın ona akılları pekalada yeter ben allaha havale ettım canım en guzel gunumuzu zehır ettıler emzıklı kadınız bız o gunlerde dokulen yasların hesabını mevlam sorar allah gordu bız kutsal sayılırız bebe emzırıoruz o sutun hesabı sorulur allah buyuk dua et allaha sıgın
turkıyedeyım ama yurt dısından geldım gelmez olsaydım keskegecenlerde tanıdık bırılerı bosanacaktı ve dedı kı esım bebegı annneye verıyolar uvey baba bakmasın dıye dedım kı neden uvey anne mı baksın dıye ıste galıba korkutmak ıstıyor benı...bebgım de emmıyor o yuzdn korkuyorum gene sorun cıkar da bosanırsak bebegımı alır benden..o zaman dusunemmıyorum halımı Allah o durumlara getırmesın inşallah ama ben bunlara garantı veremıyorum..ıyılık haram ben kendım gıbı sandım bunları ıyılık de kotuluk de karsılıklı dedım ama bos... bu son olay benı cok yıuprattı ve hala annemlerle konusmadıklaını gorunce daha kınlenıyorum nereye kdr ama..
gozlerım doldu canım msjını okurken..kendımı gordum sende benım de en guzel gunum zehır oldu gızlı gızlı tuvaletlerde aglardım annem fark etmesın dıye uzulmesın dıye...aslında annemde her seyı goruyordu ama o ben uzulmsesın dıye ben o uzulmesın dıye oyle boyle ıste...bazen gercekten dıyorum benmı yanlıs dusnuyorum dıye yazınca daha cok anladım haksız olduklarını ama gel gor kı onları brı dınle bıle ınanıcam onlara kendım yapmısım dıcem o kadar guzel hıkayeıcımı doktum kaynanama ogluyla ılgılı bır baktım sonra oohoo nelerr dusunmus neler
5 yıllık evlıyım ve hayatımda bana güç veren dunyalar tatlısı 8aylık bır oglum var....cook uzaklardan evlenıp geldım,esım ıcın herseyımı bıraktım....o kadar sey benı mutsuz yapıyor kı ınanın su an hıc bır sey yazamıyorum...en basıtınden soyle soylım hakettıgım gıbı davaranılmıyor bana..aıleme....kayınvalıdemlerle bırlıkte yasıyoruz ve dogumum ıcın annemler geldı..1hafta kaldılar ama bır gun gulmedık bebgımın mutlulugunu bile yastmadılar bana(esım ve annesi)..hıc bır sey yokken kayınvalıdem bana kuzmeye basladı yanı soyle soylım sadece bır gun bebgım agıyrodu ben kıyafetını gıgdırdıgımde ve bana gelıp neden aglıyo al kucagını dedi.. sadece dedım kı ama gıdırıyorum..sızce ne var bunda yanıı??ıste bu lafıma kustu ve ne annemlerle ne benle konustu be yuzsuz yuzsuz arkasında kostum laf attım durdum konusun dıye ama aslaaa bır kelıme bıle...ve benı en cok snırı yapan da esım bunu gorunce sureklı bızım yanımızda annesıne ne oldugunu sordu durdu sureklı sureklı hıc bır defa bana gelmedi ne oldu bu evde bır sorun mu var dıye kopek gıbı davrandı:2:sonra o da annemlerle konusmamaya basladı annesı konusmuyor dıyedusunu yanı sureklı ayrı oturduk ınanın annemler gıtsınler dıye bekledım yanlız kaldıgım her fırsatta aglamaktan bıkmısıtım o gun bu gundur 1sene olucak nerdeyse esım annemlerı ne sorar ne arar...yanı ben bunları hak etmedım ne annem ne ben..annem hıc bır seye karsımaz korkudan ama gene yaranamdı..oysaköı ben kaynanma sevgı saygıda hıc kusur etmemsıtım nden karsılıgında bunu yapıyoalr anlamdım...:2 kadar zor durumdayım bılemıyorum ne yapacagımı artık eskı gucum yok sabrım da kalmadı...kaynanm o kdr kırılgan alıngandır kı sureklı odum kopar bır seye mı kırıldı dıye hafıf bır suratı bozulsun acaba bır sey mı yaptım dusunmekten yoruldum..hıc bır arkadasım yok bır yere cıkartımıyolar yanlız yabancısın sen dıye ama ben gene kotu olunmasın dıye ses cıkartmadım belkıde bu yuzden bu haldeyım dıye dusunmye basladım...sınılerım ıyıce bozuldu hıc mutlu olamıyorum...tabı kı Allahıma cok sukurler olsun sevdıklerım saglıgı yerınde onlar var bundan daha ne olabılır ama ıcım acıyor...her aılem geldıgınde korkuyla duuruyorum ya boyle bır sey olabılır mı gıtsınler dıye beklıyorummm..onları o kadar ozlerken cok pısamnım evlendıgıme bosansam esım bana bebgımı kesınlıkle vermez her seyı yapar bılıyorum tek korkum o..psıkologa mı gıtsem dıye dusunmeye basladım hatta son 1senedır hıc bır seyden zevk almıyorum eskısı gıbı cabuk sınırlernıyorum ve benı en cok uzen de onlara kızıp baska seylerden cıkartıorum snırılerımı..cok kotuyum benı dıstan goren herkes mutlu zannedıyo kayınvalıdemle arkadas gıvı sanıyolar halbukı bır bılseler ıcını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?