uzuldum yasadıklarına. ama aklıma bir seyler takıldı. 5 yıllık evliyim diyosun bebegin de 8 aylık henuz. bebek olana kadar ki surede yaklasık 3.5 sene oluyo hic mi huylarını goremedin? zannetmiyorum oyle oldugunu illaki problemler cıkmıstır. 3.5 yılda insanlar kendini saklayamazlar hem de aynı evin icinde. eee o zaman bosanmayı dusunmedin de simdi bebegin varken neden dusunuyosun derler adamayani bebek yokken bosanmak cok daha kolay olurdu senin icin. ee bebek dogdu 8 aylık bosanma lafı geciyo. kusura bakma da arkadasım cok ezdirmissin kendini. basta cesaret edememissin bosanmaya simdi cok daha zor olanı kuruyosun kafanda...ha eger bebek olana kadar cok iyiydik, mis gibi yasıyoduk diyosan o zaman lafım yok sana[/QUOT
tabı kı cıktı problemler belli de ettıller o zmanlar da bosanmayı dusundum ama akraba sudur budur hep engel oldular ve en onemlısı bı kadar ılerı gıdılememsıtı...dogum yapılan olaylar benı bosanmaya surukledı...
canım tavsıyelerını dıkate alıcam...psıkologun verdıgı tavsıye de cok rahatlıcı gıbı geldı...aslında bılıyomusun esım benı her an gıdebılecegımı bılıyordu cunku bebgım olmadan once bır kac defa bosanmak ıstedım ve her defasında belırtırım bunu ama sankı bebgım oldugundan sonra benı gıdemez dıyo o yuzden belkı bu kadar yaptılarcanım benim şunu bil kimse bebeğini alamazz bu 1
hep yumuşak başlı olmuşsun onlara maskara olmuşsun vur kafasına al lokmasını demişler bu 2
ben ayrı oturuyordum ama kayınvalideden telefon gelse sopa yiyodum kafamı kaldıramıyodum bırak söz söylemeyi
benim o aslan kocam aslında bir kediymiş bunu tesadüfen öğrendim
intihara teşebbüs(sakın teşebbüs bile etme buna gerek yok) edip iş adliyeye dökülünce aslan kocam korkudan ayaklarımın altını
öpüyodu şikayetçi olma diye ve olmadım (bu olay üstünden 12 yıl geçti şimdi ben ondan değil o benden korkuyor)korkusu şikayet
edeceğimden değil kendime güvendiğimi bildiğimden
artık bırak sopa yemeyi ağzının payını veriyorum kaynanama resti çektim evime almıyorum aslan kocam da sesini çıkaramıyor
kendini rahatlatman için ilk yapman gereken şey eline al kalem kağıdı duygularını yaz her gün yaz ve o yazdıklarını defalarca oku ağla, içini boşaltacaksın böylece ( bazı mektupları kocanın görmesine izin ver ama tesadüfen görmüş olsun duygularını anlamasına yardımcı olur)( psikolog tavsiyesi idi bu benim hayatımı kurtardı)
kendine güvenmiyorsan bile başlangıç olarak güveniyor taklidi yap eşinde kayın validen de bunu farketsin asıl güven daha sonra gelecektir
ev içinde neşeli müzikler dinle hem psikolojin değişecek hemde kayın validen sinir olacak bişi derse müzik dinliyorum dersin hep neşeli görün
kayın validenin her söylediğini duyma (bu onu en çok kudurtacak şey ) duymamışım dersin
aklını kullan ve onların psikolojisini sen boz (kaynana surat yapsa bile anlamazdan gelki kudursun)
hadi görelim seni allah yardımcın olsun güzel haberlerini de duyarız inşallah
Canım sabret biraz daha
Allah sevdiği kullara sabretmesi gereken durumlar veriyo.
Annemden biliyorum 10 yıllık bi hiklayesi var.
Babannem annemin uyumasına bile izin vermezdi
Sobalı bi evde yatak odasında sobayı yaktırmadan o odada uyuturdu annemle bizi (baba dışarlarda gezmede gece vakti)
Ve biz saç kurutma makinesiyle ısınırdık yatağın içinde annemle.
Beni kaçırdılar anneme göstermediler vs.
Sonra ne oldu beni annemden ayıranlar evlatlarının hepsini de kaybettiler hepsi vefat etti.
Mazlumun ahı yerde kalır mı sanıyorsun.
Sabrın sonu selamet sen hiç ama hiç merak etme lütfen ve Allah a güven dua et..
Mutlaka mükafatını göreceksin merak etme.
Biz bu dünyaya el bebek gül bebek yaşamak için değil imtihan için getirildik cnm.
Her insanın imtihanı farklı farklı oyüzden sabret..
Gün gelir devran döner
canım zaten su an tek yapthttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gifıgım o ...bazen o kadar hayret edıyorum kı bunlara Allah a havale edıyorum...o gunu beklıyorum soyledıgın gıbı mazlumun ahı yerde kalmaz inanıyorum ben buna ve beklıoyorum...bılıyomsun bazen cok ısyan edıyorum neden boyle neden soyle dıye sonra hemen toparlıyorum kendmı ve sukredıyorum..bebgımın saglınıgına onun gulusu her seyı unuturuyo bana:2:
turkıyedeyım ama yurt dısından geldım gelmez olsaydım keskegecenlerde tanıdık bırılerı bosanacaktı ve dedı kı esım bebegı annneye verıyolar uvey baba bakmasın dıye dedım kı neden uvey anne mı baksın dıye ıste galıba korkutmak ıstıyor benı...bebgım de emmıyor o yuzdn korkuyorum gene sorun cıkar da bosanırsak bebegımı alır benden..o zaman dusunemmıyorum halımı allah o durumlara getırmesın inşallah ama ben bunlara garantı veremıyorum..ıyılık haram ben kendım gıbı sandım bunları ıyılık de kotuluk de karsılıklı dedım ama bos... bu son olay benı cok yıuprattı ve hala annemlerle konusmadıklaını gorunce daha kınlenıyorum nereye kdr ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?