mutluyum ama unutamıyorumm

evet yapmaz yapmamali
ama bu devirde kac tane erkek var oyle allah askina
kizda az degilmis ama salak elalemin evinde ne diye ciplak gezersinku
sonrada tecavuz taciz
sonucta erkek yani

işte bu sonuçta erkek yani ne erkekse erkek Allah yaratırken erkeğe .... ve bazı şehvet duygusunun yanında beyin, vicdan ve merhamet duygularını da verdi ama erkekler illa ben .... dikine gideceğim onun emrinden çıkmayacağım dedikleri ve kadınlar da bu felsefeyi benimsediği için bugün bu haldeyiz malesef .

Son düzenleyen: Moderatör:

ben dogrulugunu savunmuyorum
kadin 10 nefsine hakim olur erkek bir nefsine hakim olamaz derler
peki birsey soracagim
sizce bu konuda erkekmi suclu kadinmi cokk merak ettim gorusunuzu

Son düzenleme:
sevgilimden çok arkadaşımı suçluyorum demişsin bence burda üçünüz de suçlusunuz

sevgilin kendine hakim olamadığı için. ne yani üstü yarı çıplak her kız gördüğünde peşinden gidip öpmek mi isteyecek?

o kız kendisine yardım eden insanların yanında aşırı rahat ve düşüncesiz davrandığı için suçlu. yarı çıplak dolaşmak ne demek ya, sen bunun bu kadar rahat olduğunu biliyodun da erkek arkadşaınla kalmasını nasıl istedin. yurttan atılmasının bir sebebi var demek ki kimse durduk yere sorun yaşamaz zaten.

sen de dediğim gibi erkek arkadşaının evinde kalmasını istediğin için suçlusun, bırak ne yaparsa yapsaydı yurttan atılana kadar nerede kalacağını bulsaymış

19 yasla ne alaka ya
Ne 18-19 yasinda akli basinda gencler var.

Ha belki ozamanlar seni yeterince sevmiyodu, yillar gectikce cok sevip baglanmis olabilir o baska tabi.
Evlenincede arkadaslarinla görüsceksin, ondan eminsen kapat bu olayi devam et onunla.

Baska türlü süpheyle güven olmadanhayat gecmez.

ben dogrulugunu savunmuyorum
kadin 10 nefsine hakim olur erkek bir nefsine hakim olamaz derler
peki birsey soracagim
sizce bu konuda erkekmi suclu kadinmi cokk merak ettim gorusunuzu

İki taraf da suçlu ama erkek arkadaşı daha suçlu hemen ilk önüne gelen kıza sarkmış ve dikkatinizi çekerim bu kız sıradan dışarıdan biri değil sevgilisinin arkadaşı bu yüzden erkek iki kat daha suçlu bana göre . Bir de neden bütün suçu bir tarafa yıkma eğilimindeyiz?

Son düzenleme:
evet yapmaz yapmamali
ama bu devirde kac tane erkek var oyle allah askina
kizda az degilmis ama salak elalemin evinde ne diye ciplak gezersinku
sonrada tecavuz taciz
sonucta erkek yani

sonuçta erkek ne demek ?
ne yani sevgililerimiz eşlerimiz bizi aldatsın ya da açık
giyinmiş kızları öpmeye kalkışsın bizde sonuçta erkektir yapar diyelim.

Afedersiniz de benim takıldığım konu bu rahatlık... sen resmen millete ortam hazırlamışsın.ne demek erkek arkadaşınla öyle rahat birini başbaşa bırakmak.okul saatlerinde onlar hep başbaşaydı...

kız çakmak istemiş geri dönüp gitmiş ,erkek arkadaşın o anda tepki vermemiş düşünmüş taşınmış kendi ayağıyla kızın yanına gitmiş.kız terslemiş..olaydan sonra kız erkeğin yanında kalmaya devam etmiş herhalde erkek arkadaşın da onu barındırmaya???
ben neden buraya bu konuyu açtığını anlamadım .affetmişsin işte tersi söylemde bulunanlara da kızıyorsun ne istiyorsun anlayamadım.içinde bir rahatsızlık var bunun adı da güven eksikliği canım senin bu adama güvenin bir kere sarsıldı olumlu yorumlar bekleyerek bunu bastırmaya çalışma. bence evliliğini ertele o zaman içinde de tetikte ol.sana verebileceğim tavsiye bu.

kesinlikle katılıyorum.üstelik kıza yollu denmesi de iğrenç bişey farkındaysan sende yollunun arkadaşı konumuna düşüyorsun olay su yüzüne çıkmadıkça da yollunun arkadaşı olarak kalmaya devam ettin.resmen riyakarlık bence.karakter dökülüyor

yanlış kişiyle ilişkini kesmişsin.

her yarı çıplak kız odasına giren erkek kendini tutamayıp o odaya gitmez bir de. inanmak isteyene her bahane şahane.

sonuçta erkek ne demek ?
ne yani sevgililerimiz eşlerimiz bizi aldatsın ya da açık
giyinmiş kızları öpmeye kalkışsın bizde sonuçta erkektir yapar diyelim.
yahu arkadasim hep erkekleri sucluyoruzda
kadinlarda hicmi suc yok bakin ben bu cocugun yaptigini kesinlikle onaylamiyorum
ama bir erkegin yaninada yari ciplak cikilmaz
konu sahibindede suc var en bastan olayin zeminini o hazirlamis

yahu arkadasim hep erkekleri sucluyoruzda
kadinlarda hicmi suc yok bakin ben bu cocugun yaptigini kesinlikle onaylamiyorum
ama bir erkegin yaninada yari ciplak cikilmaz
konu sahibindede suc var en bastan olayin zeminini o hazirlamis

ben sizin sadece ''sonuçta erkek yani''lafınıza takıldım
böyle diyerek erkekleri aklar duruma düşüyorsunuz bir nevi

peki kiz arkadasiniz erkek arkadasinizi terslemeseymis ne olacakmis ? ne olacagi acik mercimegi bir guzel firina vereceklerdi. o zaman da bu sekilde dusunebilir miydiniz ? ki erkek arkadasinizin tavrindan buna acik oldugu belli. o amacla gitmis yani.

hee oyle bir durumda her erkek etkilenir , dogru. ama bana kalsa arkadasiniza evinin bazi kurallari oldugunu hatirlatip, kendi kapisini kitleyip, kendiyle mucadelede bulunabilirdi hya da arkadasiniza baska bir ev bulmasini soyleyebilirdi.

kiz arkadasinizla iliskinizi kesmissiniz ama bence erkek arkadasiniza bakmaniz gerekti asil. kiz arkadasiniz tamam belki ahlak anlayisi farkli, ya da ailesinde gormemis ya da rahat yetismis her neyse ne, sucsuz demiyorum ama bu islerde biraz erkekte bitiyor olay. yine de kiz arkadasinizin kotu bir niyeti olsaydi karsi koymazdi erkek arkadasiniza. demekki bu kizin yasam sekli bu ( her ne kadar bize uymasa da )

hazmeedemezdim...
kız arkadaşın afedersin iş atıp durmuş zaten baştan çıkarmak ister gibi..
eğer kabul etseydi öpüşmekten ileri gideceği kesin. İnsan mı ya iikiside, evlenceğim dediğin adam seni arkadaşnla aldatmaya kalkıyo var mı böyle bişe. Sana bunu yapmaya kalkan herşeyi yapar. Kim sevdiğine böyle bi kazık atar ya iğrençler kusura bakma, çok sinirlendim.

ya erkek arkadaşın demiş ya yarı çıplak geldi hangi erkek olsa giderdi diye yok öyle bişe ya seni yemesin, eğer biz o durumda olsaydık erkek arkadaşımla ve kız o şekilde dolansa evde onu yerin dibine sokardı yapmışlığıda vardır, ki başkasınıda biliyorum yapan. Yani her erkek gitmiyomus öyle bişey yok.iyi düşün bu affedilcek bişe değil,

ben sizin sadece ''sonuçta erkek yani''lafınıza takıldım
böyle diyerek erkekleri aklar duruma düşüyorsunuz bir nevi

ya erkeklerin nesini akliyim
bak guzel arkadasim sana acik bir ornek veriyimmi
bir erkek guzel bayan gordumu kalcasina bacagina gogsune bakar
biz kadinlar yakisik gordukmu boyuna posuna giyimine hak ve hareketlerine bakariz
demekki neymis erkeklerin akli hep uckuruna calisiyo bizde ne yapacaz temkinli davranacagiz

Ama her erkek değil.

Erkeklerin aklı hep uçkuruna çalışmıyor malesef bu zihniyetle yetiştikleri için bu haldeler.

her erkeği aynı kefeye koymak yanlış bence.
temkinli davranacağız demişsiniz de,
sevgilimizi eşimizi çocukmuş gibi her an takip edemeyiz değil mi ?

her erkeği aynı kefeye koymak yanlış bence.
temkinli davranacağız demişsiniz de,
sevgilimizi eşimizi çocukmuş gibi her an takip edemeyiz değil mi ?

acik konisiyim atesle barut yan yana durmaz
kizda biraz bilerek yapmis bence
sen yari ciplak gir adamin odasina
senin o evde olman hata bi de adamin odasina giriyo
ben adami hakli cikarmiyorum
ama nefis iste uymus nefsine gitmis pesinden dogrumu DEGİL.haa sizde gitmemeliydi diyosunuz
ama cocuk inkar etmiyo hatasini kabul ediyo ve pisman onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…