- Konu Sahibi fikrifirar
-
asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere
aynen böyle söyledim annem uygun görmuyo dedim--- annene beni neden kötülüyosun her kari koca arasinda bile tartisma olur sen herseyi yansitma beraber cözelim hatalarimizi diyip kivirdi
Bu mu düzgün adam?
asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere
aynen böyle söyledim annem uygun görmuyo dedim--- annene beni neden kötülüyosun her kari koca arasinda bile tartisma olur sen herseyi yansitma beraber cözelim hatalarimizi diyip kivirdi
ilk aylarda melekti melek banada bi melekmisim gibi davraniyordu cicekler micekler ohooo o laflar o nameler
ilk aylarda melekti melek banada bi melekmisim gibi davraniyordu cicekler micekler ohooo o laflar o nameler
ah canım ona birşey söylemene gerek yok anneni niye karıştırıyosun adam zaten baştan sona hata.....gerekirse git savcılığa şikayet et ya korkma....aynı mahallede filan mı oturuyorsunuz?aile yaşanntısı nasıl biliyor musun?çok soru soruyorum ama ona göre fikir vermek isterim...
10 yasina kadar burda dedesi ile büyüdü annesini babasini hic göemedi sonra ailesinin yanina gitti israile orda yasamislar 10 yil sonra geri donmusler hep beraber aslen mardinliler modern akrabalrida var geri kafalilarida. benim ailemde herkez modernabartmazlar ama modernler dedemle bile ahbab gibi muhabbet edebilirsin ama onlarda öyle yok sanirim
asik olamam ki gicik oluyorum 3 haftadir görusmuyorum bile acik acikta soyluyorum firsatim var ama seni görmek istemiyorum diyorum.. kurtulmaya calisiyorum oda bana duygdu dömurusu yapip vicdan yapmama neden oluyor ama kararliyim iyi gunlerin hatiri icin yada millet ne der diye istemedigim bi adamla evlenicek degilim o beni suclasin dursun ona sans vermisim ama nie soguk davraniyormusum hic caba göstermiyormusum aptal sogudumda ondan------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?