Mutsuz ama güvende :(

Bence senin bir psikolojik destek alman lazım

Bu şartlarda ona duygusal bir bağın olduğunu ve hatta evlenmeyi düşünmen bence normal bir aklın işi değil

Şiddet yuvarlanarak büyüyen bir kartopu gibi, çığ olduğunda altında kalırsın

İlişkinin düşünülecek hiç bir yanı yok, tabi sana sadık olacak çünkü bu şartlarda onu kabul edecek kadın zaten çıkmaz karşısına. Yardım al ve bu adamdan kurtul bence başka yolu yok

insanların sinirini zıplatmak için mi bu tip konular açıyosunuz Allah aşkına, canının hiç mi kıymeti yok, tamam o zaman benim tavsiyem şu: yazık o kadar emeğin var evlen bence bu adamla ayda yılda bi tokat atmış seven insan katlanır halka küpe takmayıverirsin, garsonlarla sen niye konuşuyosunki yanında erkek varken sanamı düşer, kafanı yerden kaldırmayıver hem belki cüzdan falan bulursun hadi Allah mutlu etsin

işaretlediğim yerleri bi okuyun sonrada konu başlığını bi okuyun, mutsuz ama GÜVENDE

canim ablacim güvenden tek ama tek kastim bana sadik olmasi bu konuda aklimin kalmiyor olmasi sirf dürüst adam sadik adam die katlandim bu kadar ama daha dayanamiom

adam sadık olacak tabı istediği zaman sevebıleceği istediği zaman dövebileceği birini nerden bulcacak bulsa bak bakalım sadıkmı ayrıca sana şiddet uyguluyor senı sevdığınımı snaıyorsun

cüzdan olayı mantıklı

ne demek sana nasıl zarar veririm adam seni bildiğin dövüyo, dayağı zarardan saymıyo adam

Yaşamaz olurmuyuz misal ben iyi bi sopa yemeden uyuyamıyorum eşim 7/24 döver beni sağolsun

neyini yorumlayalım,bendeki kafa sende de var sen bi yorumla ben merak ettim

ya bunları şikayet etsen bişide yapmazlar anca canına gerçekten kastedecek ondan sonra bıkaçyıl yatar çıkar oda namus cinayetı olur

ne guzel sevgılını döv söz ayrılıcam deyınce tehdıt et

ben senı öldürürm de gözunu korkut kımse yokmu senı bu adamdan koruyacak erkekler kadınları böyle tahdıt etmeye bayılıyor yanı bu tıpler bence buadamdan kurtul en kısa zamanda adamın huyunu suyunu sen bılıyorsun bu adam ne vefalı ne sadık osla bıle eksılerı artılarından daha çok hatta tamamen eksi bu adam

Son düzenleme:
ayyy bırak bırak ne hali varsa görsün
sana acımayana ne acıyon yasın kaç vallai simdi ki ergen kızlar bile daha dik duruyor sevgililerinin karsısında :)
her neyse bence artık güvenini topla ona acıkca söyle senden sogudum su su sebepten diye gerekirse hattı falan değiştir gördüğün yerde uzaklas hemen cok fazla konusarak ayrılabileceğini sanmıyorum bitti deyip hattı falan kır at ben daha 18 yasındayım 14 yasında tanıstığım sevgilimle 4 senedir beraberim ben tokat atmısımdır ona :) ama o daha bir kere bile vurmadı halbuki ne saçmalıklar yapmısımdır yanında olması gerekn bu sen iyi niyetinden vicdanından kaybediyorsun biraz bencil ol kendini düşün canım

evlenmenizi tavsiye ederim. daha evlenmeden bu kadar şiddet görmüşken hala kararsızsanız ancak evlendikten sonra nasılsa farkedersiniz çünkü. alışmışsınız da sanırım duruma. en kötüsü ne olur ; daha fazla dayak yer, daha fazla küfürle aşağılanırsınız.
Yapmayın Allah aşkına. böyle bir adam size dünyaları sunsa ne olur, sunmasa ne olur. fiziksel ve psikolojik şiddeti kabulleniyorsanız evlenin.

Sevgiliyken böyle davranıyorsa evlendiğinizde daha da beter olur. Aynı çatı altında yaşamak daha başka bir şey, yaptıklarının devamı artarak gelecektir bence. Hemmen bırak, kendine daha fazla eziyet ettirme.
Şimdi işin kötü tarafı sen onu bırakmaya çalıştıkça o daha da sinirlenecek, belli ki çok fevri biri. Allah yardımcın olsun, inşallah kurtulursun.

sen korktuğun için bunları yapıyo sende bi delir göreceksin karşındakinin nasıl geri adım attığını, bu tip adamların hayat suyudur bu kendinden güçsüzlere ağa paşa olurlar dışardaki adamların peşindede abi abi diye dolanırlar,gerekirse biber gazı falan temin et senin de ona zarar vereceğini bilsin babanada söyle savcılığa gidin, tabi gerçekten kurtulmak istiyosan

çok net olun ya kesin bir dille eğer bana bir daha el kaldırırsan her şey biter deyin

bunu çok sakin ve ne kadar ciddi olduğunuzu görebileceği bir şekilde söyleyin , olayın vahametini anlasın . Buna rağmen yeniden yaparsa artık ayrılın .

böyle bi adamın yanında guvende mı hıssedıosun sen kendını???
anlayamadım ben kusura bakma.

sen hem mutsuzsun hemde guvende falan degılsın.
cok acil kac kurtul ondan. hayalmiş mayalmiş kendını kandırma. ne hayali yaaa... hayallerine mı kıyamıyorsun da ayrılamıyorsun?

kac kurtul guzelım, hıc dusunme. aldatılmak kotu bısey evet ama aldatılmak bile dayak yemekten ıyıdır bence!

düşüncek bı tarafı yok bu olayın. gelen gidenı aratmıyor herzaman, aksine yaralarını bıle sarıyor herseyı unutturuyor.
karsına cok daha ıyısı cıkar

"Güven" sadece sana sadık olması mı?
Peki ya gördüğün şiddet? Onun sana olan güvensizliği?
Bence güvene değil de mutsuzluğunun kaynağına bak..
Ayrıca hiç beklemediğim anda gelen tokatlar da bana güven vermez açıkçası..
İlla güvende olmak istiyorsan 2 koruma tut daha mutlu olursun

Arkadaslar güvenden kastım sadık olması olması :/ ben daha önce ünıversıdedeyken aldatıldıgım ıcın böle bı fobım var ne bahtsıyım ben yaa
böyle bir adama nasıl güveniyorsün. Adamın da aldatmayacagi ne malum. Belki de aldatıyordur. Erkekler sanan altından su yürütürler. Zaten dövüyormuş. Canına mi susadın Sen

kabul etmiyoki abla siddet uyguladigini ""sadece tek hatam yazlikta bir kere tokat atmamdir"" diyo... ama sinirlendiginde anahtarliginin ucuyla kafama vuruyo su kafana sok sok die bu siddete megilli oldugunu göstermez mi illa tekma tokat girincemi bu adam siddet uyguluyo denmesi lazim ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…