Mutsuz anne

melisa464

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
385
72
323
Selam kızlar benim 2 yaşında bir kızım var. Devlet memuruyum şuan ücretsiz izindeyim ama yakında iznim bitityor ve ben işe nasıl başlayacağımı kara kara düşünüyorum. Yapı olarak çok sosyal biri değilim evcimen bir yapım var. İş yerindeki entrikalardan nefret ediyorum. Kızımı nasıl bırakacağımı düşünüp duruyorum bu beni çok üzüyor işi bırakıp daha sonra pişman olmak da var...Anne olmak ne zor ona hiç kıyamıyorum Kimse beni anlamıyor

hayyyy ne kadar çok memur var
kıymetini bil ya birde askeri ücrete borç için çocuğunu evde bırakıp 12 saat çalışanlar napsın
günde 8 saat hafta sonu tatil kalan zaman senin
yanlış anlamada günde 8 saat askeri ücrette olsa çocuğumu bırakırım
hem kendi iyiliğim hemde çocuğumun geleceği için
tabi maddi sıkıntın yoksa bırak çocuğunla ilgilen

yanlış bişey söylediysem kusurabakma ama memur olmayı çok isterdim

hayyyy ne kadar çok memur var
kıymetini bil ya birde askeri ücrete borç için çocuğunu evde bırakıp 12 saat çalışanlar napsın
günde 8 saat hafta sonu tatil kalan zaman senin
yanlış anlamada günde 8 saat askeri ücrette olsa çocuğumu bırakırım
hem kendi iyiliğim hemde çocuğumun geleceği için
tabi maddi sıkıntın yoksa bırak çocuğunla ilgilen

yanlış bişey söylediysem kusurabakma ama memur olmayı çok isterdim

Evet çok haklısın tabi beterin beteri var ama kendimi bir türlü bu psikolojidwn çıkartamıyorum eşim çalışmamı istiyor

Evet çok haklısın tabi beterin beteri var ama kendimi bir türlü bu psikolojidwn çıkartamıyorum eşim çalışmamı istiyor

bencede çalışmalısın 2 yaşındaymış zaten birde güzelce bakan varsa daha ne böyle konuşunca acımasızlık gibi oluyo ama mantıklı olan bu yani

bende memur olmak cok ısterdım. ozel e nazaran cok rahat. kpss calısıyorum o nedenle

İnş Allah gönlüne göre versin bende o kadar çok çalıştım kimemur olmak için daha önce özeldeydim tabi ki şartları daha güzel. Çalıştığın insanlar en önemlisi tabi

bencede çalışmalısın 2 yaşındaymış zaten birde güzelce bakan varsa daha ne böyle konuşunca acımasızlık gibi oluyo ama mantıklı olan bu yani

Zor da gelse illa ki alışılacak.
Başta zorlanır sonra ona da ayak uydurursunuz.

Ben tembel insanım, ücretsiz izne öyle alıştım ki değmesinler keyfime.
O yüzden fazla almadım, 1 sene yeter dedim.
1 sene daha alsam zor dönerim herhalde.

Çocuk sosyalleşmek ister .Kendinizi hazirlamalısınız çünkü genelde anneler sıkıntı yaşıyor çocuğundan ayrilma işe geri dönme hususunda :ıslık:
Kim bakacak?kreş düşünceniz var mi?

Zor da gelse illa ki alışılacak.
Başta zorlanır sonra ona da ayak uydurursunuz.

Ben tembel insanım, ücretsiz izne öyle alıştım ki değmesinler keyfime.
O yüzden fazla almadım, 1 sene yeter dedim.
1 sene daha alsam zor dönerim herhalde.

Bende sanırım öyleyim evlendiğimden beri aralıksız çalışıyorum 12 senedir. Ev hanımları var çevremde ne kadar rahatlar çocuklarını rahat rahatbüyütüyorlar

Ben de memurum ve kızım 2 yaşında. Nisanda başlıyorum işe. Kreş kararını netleştirmeye çalışıyoruz. Benim de iş yeri sıkıcı ev rahatmış. Da çalışmadan olmuyor. Zaten evde sıkılıyor çocuk gitsin kreşe sosyalleşsin.

Ben de memurum ve kızım 2 yaşında. Nisanda başlıyorum işe. Kreş kararını netleştirmeye çalışıyoruz. Benim de iş yeri sıkıcı ev rahatmış. Da çalışmadan olmuyor. Zaten evde sıkılıyor çocuk gitsin kreşe sosyalleşsin.
Bende nisanda başlıyorum kreşe ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz

Bende nisanda başlıyorum kreşe ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
Ben nisanın son günü başlayacağım. Kızımı 1 martta vermeyi planladık. Doktorumuz hastalıkların biraz daha azalmasını bekleyin dedi. Ya mart ortası ya mart sonu gibi başlayacak. Tam gün olacak. Burada ananemiz vs yok. Keşke benim de annem yakın olsa. Hastalandığı zaman bırakacak yakınım bile yok...

O değilde bu kırumlarda ne kadar çok entrika ne kadar çok dedikodu var ya. Herkeslerde ondan şikayetçi. Kimse de işini yapmıyor mu ki acep?

Bence bunu cocugunuza yapmayin. Max. 4 yil daha evde sonra okulu baslicak ve o sizi birakip gidicek buyuyicek ve ben ergen olsam ev hanimi bir anneden cok kendi ayaklari uzerinde duran guclu bir annem olsun isterdim. Evet alisma sureci zor ama pire icin yorgan yakmayin.

İleride yaşlandığında emekli maaşını çekip, rahat içinde yaşarken 'iyi ki çalışıp, emekli olmuşum' diyeceksin.

Back
X