Mutsuz Kadin

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Mutsuz bir kadinin hikayesini dinlemek ister misiniz?

Yapmaktan zevk almadigim isimden ayrilali birkac ay oldu. Su an dinlenme asamasindayim, yani is arayisim yok simdilik. Psikolojik olarak hazir da degilim zaten calismaya. Yuksek lisansa baslayacagim yakinda.

Yakin zamanda bir ayrilik yasadim. Bu adama zerre kadar guzel bir sey hissetmesem de artik - aliskanliktan zannedersem - geceler iskence haline geldi benim icin. Her aksam yazisirdik, yazismalar kesilince hayatim allak bullak oldu gibi. Yapayalnizim.

Bircok iliskim oldu su ana dek ama hicbiri uzun soluklu olamadi. Tutkulu bir aska evrilemeyen hicbir iliskime devam etmesi icin sans veremedim. Yurutemedim. Yapamadim.

Hayatima son donemlerde giren her erkegin onceligi cinsellik oldu hep. Varsa yoksa bedenim arzulandi once. Cinsellik tabum olmamasina ragmen, tutkuyla asik oldugum adamla yasamak istedim bunu hep. Beklentiler ortusmeyince her iliski ayrilikla taclandirildi.

Yorgunum artik. Hayatin bana neden guzel davranmakta tereddut ettigini anlayamiyorum. Lanetlenmis gibi hissediyorum kendimi. Olene kadar acilar icinde kivranip cilekes bir hayata mahkum edilmis gibiyim.

Birileri tum bunlarin gecici oldugunu, guzel gunlerin gelecegini bana soyleyebilir mi? Gercekten gececek mi yasadiklarim? Ben de mutlu olabilecek miyim?

“Tutkulu bir aşka evrilmeyen hiçbir ilişkime devam etmesi için şans vermedim”.

Ne güzel bir tabir :)

1 yıldır hala aşka evrilemeyen ilişki yüzünden yaşadığım monotonluk ve bu monotonluğun verdiği mutsuzluk yüzünden günlerdir düşünüyordum ve ne yapmam gerektiğini bilemiyordum.

Sen kendi derdini anlatırken, bu cümlenle resmen bana yol buldurdun.

Böyle bir cümle kurabilen bir kadın, en doğru adamı hak ettiği için şuanda yalnızsın.

Her ilişkiye bir ders olarak bakıyorum. Çünkü hepsinden ders aldım. Böylelikle büyüdüğümü hissedip, hazza geliyorum. O yüzden artık üzülmüyorum.
Bana da maalesef büyümemişler denk geldi hep. Ama vardır bunun da bir hikmeti diyorum. Kendimde arıyorum. Sen de kendinde ara ne istiyorsan. Hatamız bu. Kendi içimizde aramayıp, dışarıda arıyoruz.
Dolu bir kadınsın , kurduğun cümleden bile belli.
Böyle mutsuz olman da son derece normal bu yüzden.

Çıkış yolunu bir tek sen kendin bulabilirsin. Aynı benim şuan yapmaya çalıştığım gibi.
Ben yalnızlığıma kaçtım.:)

Tabiki geçecek hayat erkeklerden ibaret değil lisansa başlıcakmışsınız ne güzel yani hayatta amaçsız biri değilsinizki şükredin.zamanla doğru insanıda bulursunuz elbet

Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.

Gönüllü çalışmalara katılın :)
Huzurevindeki yaşlılara gidin , görme engellilere kitap okuyun ,
İşaret dili ile şarkılar söyleyin :)
Ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacak :)
Bir de yüksek lisansı tezli yapıyorsanız bu zamanları arayacaksınız , tez insanın tüm enerjisini vaktini alıyor.
Mutlu günler dilerim :)

Ailenizden bahsetmemissiniz hic .. Nasıl bir ilişkiniz var ailenizle bilmiyorum ama eger hayatta ve saglıklılarsa bu mutlu olmanız icin yeter da artar bence..
Ve lütfen unutmayın siz gercekten cok degerlisiniz..

“Tutkulu bir aşka evrilmeyen hiçbir ilişkime devam etmesi için şans vermedim”.

Ne güzel bir tabir :)

1 yıldır hala aşka evrilemeyen ilişki yüzünden yaşadığım monotonluk ve bu monotonluğun verdiği mutsuzluk yüzünden günlerdir düşünüyordum ve ne yapmam gerektiğini bilemiyordum.

Sen kendi derdini anlatırken, bu cümlenle resmen bana yol buldurdun.

Böyle bir cümle kurabilen bir kadın, en doğru adamı hak ettiği için şuanda yalnızsın.

Her ilişkiye bir ders olarak bakıyorum. Çünkü hepsinden ders aldım. Böylelikle büyüdüğümü hissedip, hazza geliyorum. O yüzden artık üzülmüyorum.
Bana da maalesef büyümemişler denk geldi hep. Ama vardır bunun da bir hikmeti diyorum. Kendimde arıyorum. Sen de kendinde ara ne istiyorsan. Hatamız bu. Kendi içimizde aramayıp, dışarıda arıyoruz.
Dolu bir kadınsın , kurduğun cümleden bile belli.
Böyle mutsuz olman da son derece normal bu yüzden.

Çıkış yolunu bir tek sen kendin bulabilirsin. Aynı benim şuan yapmaya çalıştığım gibi.
Ben yalnızlığıma kaçtım.:)

Cumlem sana isik tutmussa ne mutlu bana Sorcha Sorcha . :)

Nasil da guzel cumleler kurmussun. Evet, her iliski bir ders aslinda ama ben artik ders alip buyumekten ziyade dogru insana tutkuyla asik olup tutkuyla sevmek ve tutkuyla sarilmak istiyorum.

Belki de yasadigim tum olumsuzluklari, o tutkulu aska giden yolda ayagima takilan ve ara ara sendelenmeme neden olan cakil taslari olarak gormeliyim. Ya da mutlulugu bu aska endekslememeliyim ama ruhun oyle ac ki bu aska...

Umarim cok mutlu olursun. :)

Valla iliskiler bu sekil aldi alali kim kimi gercek seviyor kim kimi sex icin yaninda tutuyo belli olmuyo. Eskiden adamlar seviyorum derdi, kizi alana kdr bekliyodu.. aslinda hersey daha degerliydi galiba.. cabukcak eskittigimiz icin mutsuzuz bence

Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.

İş hayatındaki olumsuzluktan da bahsetmiş yalnız. Tüm hayatı erkek olan kadını nerede gördünüz anlamadım.

Konunun tek bir bölümüne takılıp değerlendirmeler anlamsız geliyor bana.

Neyse konu sahibi hepimizin böyle hissettiği dönemler olur.

Kuşlar da mutluluktan ucmuyordu diyorlar ya o mesele..
Hepimiz mücadele ediyoruz..
Hep bir tirmalamaca.
Dilerim senin için güzel günler yakındır.

Tabiki geçecek hayat erkeklerden ibaret değil lisansa başlıcakmışsınız ne güzel yani hayatta amaçsız biri değilsinizki şükredin.zamanla doğru insanıda bulursunuz elbet

Elbette hayat erkeklerden ibaret degil ama insan guzel bir iliski de yasamak istiyor. Tesekkur ederim. :)

Gönüllü çalışmalara katılın :)
Huzurevindeki yaşlılara gidin , görme engellilere kitap okuyun ,
İşaret dili ile şarkılar söyleyin :)
Ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacak :)
Bir de yüksek lisansı tezli yapıyorsanız bu zamanları arayacaksınız , tez insanın tüm enerjisini vaktini alıyor.
Mutlu günler dilerim :)

Evet, tezli yapacagim. Cok heyecanliyim ve sabirsizlaniyorum da acikcasi. Bakarsiniz kendimi bilime adayip bu ivir zivir seylerin zihnimi mesgul etmesine izin vermem artik.

Cok tesekkur ederim. Musmutlu olun siz de. :)

Ailenizden bahsetmemissiniz hic .. Nasıl bir ilişkiniz var ailenizle bilmiyorum ama eger hayatta ve saglıklılarsa bu mutlu olmanız icin yeter da artar bence..
Ve lütfen unutmayın siz gercekten cok degerlisiniz..

Haklisiniz. Hayatimizdaki buyuk tabloyu atlayip gereksiz seylere takiliyoruz. Mutsuzlugumuz da bundan belki.

Cok tesekkur ederim. Siz de cok degerlisiniz. :)

Valla iliskiler bu sekil aldi alali kim kimi gercek seviyor kim kimi sex icin yaninda tutuyo belli olmuyo. Eskiden adamlar seviyorum derdi, kizi alana kdr bekliyodu.. aslinda hersey daha degerliydi galiba.. cabukcak eskittigimiz icin mutsuzuz bence

Evet, yozlasti artik her sey maalesef.

Cumlem sana isik tutmussa ne mutlu bana Sorcha Sorcha . :)

Nasil da guzel cumleler kurmussun. Evet, her iliski bir ders aslinda ama ben artik ders alip buyumekten ziyade dogru insana tutkuyla asik olup tutkuyla sevmek ve tutkuyla sarilmak istiyorum.

Belki de yasadigim tum olumsuzluklari, o tutkulu aska giden yolda ayagima takilan ve ara ara sendelenmeme neden olan cakil taslari olarak gormeliyim. Ya da mutlulugu bu aska endekslememeliyim ama ruhun oyle ac ki bu aska...

Umarim cok mutlu olursun. :)

İnan senin benim gibi aşka aç çok insan var. Yalnız değiliz. Yalnız olmadığımı düşünmek de bana güç veriyor mesela :)

Umarım sen de çoooook mutlu olursun. Teşekkür ederim :) ❤️

İş hayatındaki olumsuzluktan da bahsetmiş yalnız. Tüm hayatı erkek olan kadını nerede gördünüz anlamadım.

Konunun tek bir bölümüne takılıp değerlendirmeler anlamsız geliyor bana.

Neyse konu sahibi hepimizin böyle hissettiği dönemler olur.

Kuşlar da mutluluktan ucmuyordu diyorlar ya o mesele..
Hepimiz mücadele ediyoruz..
Hep bir tirmalamaca.
Dilerim senin için güzel günler yakındır.

Konu işimden ayrıldım bir süre çalışmak istemiyorum ile başlayıp mutsuzluğunun kaynağı erkeklere gelmiş. Olumsuz ilişkilerinden bahsetmiş. Yani konunun tamamı da erkeklerle ilgili. Yalnızca bir cümleye takılmadım. Genel hissiyatı, mutlu bir ilişki yaşamadım diyor konu sahibi. Yani istediği gibi bir ilişkisi olsaydı bu konu açılmayacaktı. Temel mevzu erkekler ve onların yol açtığı mutsuzluk. Okuduğumu anlayabiliyorum ve alt metin analiz edebiliyorum. Siz benim yorumuma takılmayın, tesellinizi verin. Muhatabınız konu sahibi.

Zor ama olmasi gereken bu.

Zor ama olmasi gereken bu.

Ya bir de erkeklere bakın. Hiç birinin merkezinde bu denli yoğun kadınlar yok. Onlar kendileri için yaşamayı biliyorlar. Bence kadınlara da biraz lazım olan bencillik duygusu. Önce "ben" demeliyiz.

Adam yok gercekten
Mert, durust, sozunun arkasinda, sevmeyi bilen, adam gibi seven erkek artik yok. Kadinlar mi erkekler mi daha berbat bilmiyorum, tum toplumun sutu bozuldu.
Kadinlar ya sex icin yada bu olmuyorsa parasi icin tercih ediliyor.Etinden sutunden.Asil aci ve igrenc olan acizlik olan bu bence.Ben bunlari cok yasadim yasiyorum.Karsiliksiz icten sevme diye birsey yok erkeklerde.;(

Ne kadar katı bir tutumunuz var. Bu erkek merkezli yaşamak değil ki. İnsanın hayatı ne kadar dolu olursa olsun aşkı ve sevgiyi arar, ona özlem duyar, eksikliğini hisseder.
Ben inanmıyorum benim için aşk yada hayatımda sevdiğim biri olmasada TAM olurum diyenlere:KK12:

Sevgili konu sahibi inşallah çok seveceğin, sevileceğin ve hayatındaki boşluğu dolduracak adam gibi adam birini bulursun.
Ama buna çok takılma bence. Yani arayış içinde olma. Hayatını akışına bırak çalış, oku, gez, eğlen o AŞK zamanı gelince seni bulacaktır.
Sevgiler,

Back
X